• Jos-Optimus
    8.7k
    nije u redu od tebe iznijeti činjenice, kako ćemo sada srati?
  • Heisenberg1986
    443
    Nitko mi nece vratiti ovih pola sata citanja sranja na ovoj temi.

Sam sam kriv što sam naučio čitati i što sam to odabrao umjesto da bilo što drugo radim.

Umobolnica
  • Dinamo-SB
    936
    Upali ste u glupi medijski mlin kojem je cilj popljuvati dinamo i uzdići ove kaj ne plaćaju računeZagi

Vrhunski komentar na trenutno stanje i 100% točan. Tj. ovo je primjenjiv komentar na citavu polusezonu. Protiv Dinama se ove sezone ne ide direktno nego metodom Divide et impera. Ali nece uspjeti.
  • Jurki
    21.5k
    I ja sam nakipal svasta u zadnjih 24 sata, mozda sam se negde krivo izrazil.. na ovom sam forumu 5 godina.. ali ovoliko negative, nezadovoljstva nisam jos dozivel.
    Ne valja apsolutno nist.
    Trazi se da igraju domaci klinci, trazi se da se dovedu zamjene koji ce pokriti beka na 2 mjeseca.
    Pizdu materinu pa da sam nepogresiv nebi htel biti odgovoran za nekaj u Dinamu jer ovo nije normalno.

Koliko je svima stalo mogu zakljuciti da bi trebali rentati brazilsku Maracanu.. kolko nas bu doslo na prvu domacu tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.