• purger39
    94

Bez ljutnje, ali daleko naše englesko izdanje je bio Old Trafford kad smo izvukli nulu protiv tad baš jebeno jakog MUFC-a....

Onih zadnjih 15min i pjesme Kako je dobro vidjeti te opet je bilo bolesno.. I za kraj, svaki njihov navijač pri izlasku sa stadiona, okret prema nama i pljesak...

A bogme i uzvrat doma je bio bolestan :lol: sa odličnim fajtom i izbijanjem Engleza na proste faktore :rofl: :lol:
  • Davieboy86
    1.1k
    Da nadodam kako je tadasnji United bio aktualni europski Prvak i to im je bila prva utakmica LP-a nakon finala protiv Bayerna.
  • Jos-Optimus
    8.7k
    a u Maksimiru kad je u igru ušao Prosinečki i polomio kičmu Keaneu, a onda još i zabio gol...show
  • Droljo
    24k
    Meni je ostala u sjećanju jedna kontra pred kraj tekme gdje je mario cvitanović sa pozicije lijevog beka pogodio svemir sa tridesetak metara :yikes:
  • Zoran
    419
    Mario Cvitanović je bio poznat po jako lošim centaršutevima.
  • rioda
    12.6k
    Jos 12 dana do fake Steaue..emilperska

12 dana do prve utakmice.

22 dana od zadnjeg @Pagginijevog posta... :smirk:
  • Thor
    1.7k
    vidis...to sam smetnul s uma bravo :heart:
  • Mr Anderson
    16.4k
    Bez ljutnje, ali daleko naše englesko izdanje je bio Old Trafford kad smo izvukli nulu protiv tad baš jebeno jakog MUFC-a....purger39

Slažem se, mislim da je to bilo '99, meni najbolje gostujuće izdanje, možda sam subjektivan jer sam bio jako mlad tada, ali mi je ostalo urezano.
    Sjećam se da sam negdje tada pročitao izjave Sir Alexa kad su ga pitali na konferenciji nakon utakmice jeli bi uzeo kojeg igrača Dinama, on je odgovorio da bi uzeo navijače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet