• Davieboy86
    1.1k
    Molim drage kolege tko prvi bude u mogucnosti da uzivo, verbalno j….. m… ovom smrdljivom klosaru Samiru Toplaku! Znaci jasno i glasno u mikrofon! Isti ima od mene cijeli dan i noc jesti i pit u neogranicenim kolicinama! Smece jedno smrdljivo! Zahvaljujem!
  • Jos-Optimus
    8.7k
    baš sam isto komentirao u Shit of the day. Koje on sebi pravo daje da sere po Dinamu, šupak jedan mali.
  • blue heart 72
    3k
    kaj je opet taj debil lupal?
  • Davieboy86
    1.1k
    A kaj nije. Procitaj SN. Govno smrdljivo nije sposoban voditi NK Krcinu i on ima pravo govoriti rigotine da je Dinamo unistio Kacavendu i Stojkovica. Puna mi ga je k vise ! Njega i one klosare sto mu daju prostora za bilo kakve nastupe. Koji k je on u hrvatskom nogometu napravio da ima takav kredilibitet? Fuj!
  • Zagi
    14.1k
    "Jedna od najvećih nepravdi u Hrvatskom nogometu je ne forsiranje Kačavende i Stojkovića nakon kidanja ligamenata"

lupeta po običaju. Trenirao ih je , pa eto malo iskoristio priliku da se udvori titovim pionirima istovarivanjem po dinamu.
  • NORTE
    21.9k
    Bakrar i Bennacer vraćaju za Zagreb sljedeći tjedanSajla

Igrač Malija je 20 SATI nakon što je u Africi igrao i ispao od Senegala bio na stadionu u Istanbulu i ušao s klupe u superkupu.

Znači odmah nakon ispadanja za Istanbul i na klupu.
    Tako se to radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube