• prefontaine
    6k

Svaki ali svaki put kad čujem "dinamo je šampion", sjetim se ove nezaboravne predstave i trnci me prođu

• Thor
    1.7k
    da odlicno :heart: sjecam se...kasnije su jos kornjaca doveli i razdvajali tribinu... trpali nas ko krumpire u one Prometove buseve za Prgomet
  • Thor
    1.7k
    ne znam kaj mi je bolje kad smo bili u Londonu to tad sa Arsenalom ili ona kasnija ili ono na starom White Hart Lane ili pak na Chelsea...U svakom slucaju na svima je bilo top u engleskoj, a nekak mi je najdraze ostalo u sjecanju stari Tottenham sa navijanjem a i jer je tamo bilo malo i neke frkice posle :wink: i Chelsea koje je bilo bas odlicno. Ne podcjenjujem Arsenal samo nekak kak je meni osobno ostalo u sjecanju. :victory:
  • prefontaine
    6k
    ma naravno, ni ne tvrdim da je ovo gostovanje najbolje ili nešto slično, ali ovaj gore video sam osobno pogledao pa sigurno preko 500 puta i uvijek izazove reakciju kao da ga gledam prvi put. Plus što je ekipa pokazala kako gosti krste novi stadion :cool:
  • Thor
    1.7k
    ma nisam ni mislio da favoriziras ili tvrdis :smile: nego si me podsjetio tim videom na ta do danas gostovanja u londonu pa se i ja podsjetio sa smijeskom i evocirao uspomene na svako od njih. Otici na maksimir svaku tekmu je fakat sveto. Otic na poljud posebna draz...ok i ostale hnl, ali poseban, jebeni gust i ushicenje su ta gostovanja vani... obozavam to, taj cijeli dogadjaj odlaska na gostovanja, navijanja (u prosjeku) cca 2-2,5 soma (osim onda Milana :cool: ) ljudi koji daju sve od sebe, prepucavanja sa suparnickom tribinom,cuganje,zajebancija...to je to...to je taj gust :heart:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k

Mala školica navijanja :cool:
  • NerminB
    643
    Izdanje na stamford bridgeu je domaci zadatak za sve skupine na balkanu. Nek se reda ko kako hoce poslije, zna se ko je #1
  • NORTE
    21.8k
    Odlascima Stojkovića i Mudrog postajemo još tanji i lošiji u nekakvoj kreativi pa je dovođenje ofenzivca kreatora postalo nužnost i nadam se da Boban i Kova to vide.

Nadam se da će se na tome raditi odmah, a ne da ne daj Bože to shvate gubitkom bodova jer tad je već prekasno.

Ostatak veznjaka nam je isto imao loš ili nikakav učinak do sada.

Vidović - brate mili kakvo razočaranje, sigurno jedno od najvećih koje pamtim.
    Ljubičić - puno minuta, vrlo malo toga.
    Villar - jedna golčina za 3:0 otprilike sve što pamtim.
    Soldo - možda bude prodan.

10-ka = nužnost
    9-ka = dobro bi došla
    Lijevo krilo = pojačati konkurenciju, bez rasprave
  • emilperska
    13.4k
    Jos 12 dana do fake Steaue..
  • NORTE
    21.8k
    Imamo li negdje tablicu xG za prvi dio sezone nas i gube?
    Također i proj pogođenih stativi.

Zabili smo 9 golova više od njih (toliko smo ukupno zabili Slaven Belupu u dvije tekme).
  • rioda
    12.6k

Stavio je Omake cijelu analizu u temu 1. HNL
  • Sajla
    16.3k
    Imamo li negdje tablicu xG za prvi dio sezone nas i gube?NORTE

na vrhu ovog posta kolege @Omake
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/816419
  • Crni86
    18.9k
    https://gol.dnevnik.hr/amp/clanak/rubrika/nogomet/dinamo-prijavio-carevica-delegatu-modri-tvrdi-da-je-carevic-presao-granicu---949697.html

Koji je status ovoga? Vise od mjesec dana proslo nema apsolutno nikakve nove informacije o ovom slucaju. Zna li se ista?
  • NORTE
    21.8k
    Ako Alžir sutra prođe Nigeriju naši igrači ostaju na Afconu do 17./18.1.

FCSB je 22.1. i Bakrar bi trebao bit u kadru, a Bennacer svakako za Osijek 25.1.
  • rioda
    12.6k
    Ako Alžir sutra prođe Nigeriju naši igrači ostaju na Afconu do 17./18.1.NORTE

Realno, idealno bi bilo da ne prođe Alžir, ne samo da će ostati duže tamo, nego bi Bennacer vjerojatno zaigrao u idućoj fazi i riskirao novu ozljedu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet