• Sajla
    16.2k
    to bi bila izvrsna motivacija za transfer u dinamo budućim Stojkovićima (Jagušićima) - ako Dinamo primi ponudu iz arapske pustinje, moraš ići i ako ti se ne ide, inače slijedi klupa. nije isto ako odeš tamo na kraju karijere kao Brozović za plaću u rangu višegodišnjeg proračuna jednog Varaždina ili Istre, ili sa 20ak godina. možeš mu predložiti da prihvati, ali baš takav pritisak dugoročno nije rješenje.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Mislim da samo naivni misle da bu ikad igrač od njega. Nadamo se svi naravno, ali da netko stvarno vjeruje da stavi neke novce na to čisto sumnjam. Ako kozojebi nude 4 mil privatnim avionom ga poslat dole
  • Jurki
    21.3k
    ne vjerujem da je bilo takvih primjera da se igrace klupiralo.
    Ako se klubovi dogovore... i igraca se moze "udobrovoljiti" da ide.
    Nogometasima je novac motivacija br 1.

Mislim da samo naivni misle da bu ikad igrač od njega. Nadamo se svi naravno, ali da netko stvarno vjeruje da stavi neke novce na to čisto sumnjamTvrdica McTvrdi

Good point.
    Svi bi mi htjeli da Stojke eksplodira, da dođe na razinu npr jednog Majera, Ivanusca, Baturine.. al jebiga biti ce to nazalost debelo ispod toga.
    Sad kaj je problem kod njega da napravi iskorak dal glava, pristup ili nesto trece.
    Jbg nema on vise 20 godina pa da mozemo reci.. potencijal.
    Mozda za 3-4-5 god bu "late boomer" al trenutno nije igrac koji ni u Hnlu ne donosi razliku.
  • hardek
    7.9k
    Ja sam za prodaju Stojkovića ako ona znači davanje šanse u sredini Vidoviću do kraja sezone i dolasku Jagušića na kraju sezone. Od trojica Stojke, Vidović, Jagušić, Stojkovića najslabije rejtam.
  • miro
    8.3k
    Meni je Stojković duplo bolji igrač od Vidovića, vidit ćemo kako ih cijeni Zvone
  • Pacho
    12.4k

Prenio je neki novinar sto je Zvone navodno rekao Stojkovicu u svlacionici prosle sezone rjecnikom kao iz pera Augusta Senoe
  • Facke
    7.3k

Po cemu je Stojkovic bolsi od Vidovica? Mene je Stojke katastrofa. Pogotove ovu polusezonu. Imal je tu i tam teri bljesak proslu sezonu i to je to. Ova polusezona je za mene pokazala da trenutne nemas koj racunati na njega. Hrpa krivih odluka, hrpa krivih dodavanja, uzasna forma , dva put letel s terena v kratkem periodu.
  • Masto
    647
    dobar je kad zna kontrolirat svoje divljane i primjenit ga za pravu svrhu
  • Sajla
    16.2k
    Ako se klubovi dogovore... i igraca se moze "udobrovoljiti" da ide.Jurki

pa da, to sam i mislio. "Luka, dobri su novci i za tebe i za nas, vidiš i sam kak se situacija razvija, i mi bi voljeli da za tebe pitaju iz Njemačke ili Engleske ali..." a još kad agent nanjuši proviziju za sebe, ne bu ni on protiv transfera. prijetnje otpisom, klupom/tribinom, to je baš zadnji-zadnji korak.
  • Crni86
    18.8k
    prije sezone ga se prozvalo divljim i ne definiranim.

Pricalo se kako mu se treba odredit pozicija i dat mu vremena na njoj kako bi ga formirali. I sta se desi ove polusezone? Odigra par utakmica kao osmica (bude na pocetku sezone solidan cak neke tekme i rijesi) i nakon jedne slabije utakmice krecu njegove muke, opet igra sve i svasta, od osmice, lijevog krila do desnog krila.

Prosle sezone drugu polusezonu je bio fenomenalan kad mu se dala konstanta na tom desnom krilu.

Ja se slazem da stojke nije odigro dobro, ali mu tu niti klub nije bas puno pomogo kako se nagovjestalo na pocetku (standardizacijom pozicije i formiranjem). Na kraju steta jer moj dojam je da u njemu ima potencijala.
  • Zagreb1992
    2.9k

Previše je 5 milijuna za Jagušića..
  • Facke
    7.3k

Mozda prije 10 let, sad je to normalna cena za mladuga igraca s tulkem potencijalem. Uostalem Slaven je vec takvu ponudu te visine primil.
  • Orc123
    14.3k
    Stojkovic uvijek prije tromog Vidovica na terenu. Rađe cu istrpiti 2 crvena Stojka koji uvijek ide 100 posto, pa zajebe nego Vidovica koji glumi Petkovica a nije mu do koljena. Covjek nit trci, nit igra obranu, nit pokazuje zelju, nit pokazuje tu drskost. Stojkovic nije u formi ali za Vidovica je TATA!
  • Dzoni
    3.3k

Realno, s inflacijom, nije. 20 godina, 10 G/A kao 8ica ili krilo u limitiranoj ekipi, na širem popisu Dalića, vrijedi 5mil sigurno
  • Fan
    1.8k
    Da ponovim pitanje od prije nekoliko sati. Na temelju čega ti i istomišljenici mislite da će se sve to što si opisao promijeniti? Znači i da će imati definiranu poziciju i dobiti priliku da igra?
    Ja osobno mislim da Kova na njega ne računa, tj. računa kao nekakvu zamjenu, igraca za B momčad, ali da ga ne vidi uopće u planovima prve ekipe. Na temelju ove polusezone mi je to i potvrđeno i ne vidim smisao da ostane ako dođe ponuda od 5m eura jer u ovom trenutku, s ovakvim stanjem, on vrijediti više od toga - neće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.