• ElDorado
    8.7k
    Ok je rasprava o Stojku jel ovakav il onakav. Po meni prvo i dalje mu je nedefinirana pozicija a drugo morao bi dobiti par tekmi u kontinuitetu da se vidi jel taj ili nije. Ali najvise me jebe kaj opet padarasprava na info od Kruselja koji visekratno dokazano nema nikakve info. Dok ne dodje nesto iz kluba ili kruga igraca ovo stvarno nema nikakvog smisla.
  • Ljubo
    304
    Ako bi stvarno dobili 4m za Stojketa ne vidim problem u njegovoj prodaji s obzirom na njegov učinak i igre ove sezone. Ovu mu je 3 sezona u klubu i po meni nije opravdao uloženo. Ove godine će 23 godine tako da ne vjerujem u neki veći napredak u njegovoj igri. Isto tako ima i problema sa ozlijedama. Opet realnost je takva da s obzirom na kvalitetu lige uz sve navedeno ovo bi bila sjajna prodaja.
  • miro
    8.3k
    Kupit Villara za 3, a prodat Stojkea za 4, dok magarad dobiva 5 milja za jebenog Prpića, pa bome ako nam je to putokaz, jebali smo ježa
  • Crni86
    18.8k
    Mene samo muci sto i iz tih poteza sa stojketom ispada da mi nemamo nekakav dugorocni plan razvoja igraca. Pa donekle ista stvar i sa vidovicem, soldom za kojeg nitko ne zna zasto je vracen i onda jos perkovic za koga nikome nije jasno. PU tvrdi na clanskom danu da je Vida prespor za krilo (citaj izmedu redaka da je vjerojatno doveden onda za desetku jer nisu jucer otkrili da je prespor), a nama vidovic igra konstantno lijevo pa po novom i desno krilo.

Kad to vide mladi igraci u hrvatskoj kaj mislite kaj ce pomiislit? Kaj da jedan jagusic misli? Zadnji nas mladi igrac kojeg smo doveli i istrpili je Jakic. Nakon njega sve koje smo dovodili su bili flopovi. Ima tu i imena kao Bosko Sutalo (njega je zajebala ozlijeda) pa i Robert Ljubcic kojem su mjenjane svakakve pozicije, Mauro Perkovic koji je bio stoper, bek te je sad fino proigro u poljskoj.

Nisu to sve odluke jedne uprave, al su odluke dinama. Ja iskreno mislim da smo mi sve te decke mogli puno puno bolje iskoristiti i oblikovati da smo kao klub bili malo pametniji i razmisljali dugorocnije o razvoju tih decki.

Reko bi cak i da sad imamo covjeka koji upravlja sportskom politikom i koji gleda upravo na taj dugorocan nacin, ali da problem nastaje operativno… Odnosno da je Zvone mislio da stojketa treba stabilizirat na jednoj poziciji, da je vida doveden za desetku, ali opet pusta trenera da slaze ekipu pa onda stojke igra sve i svasta, a vida bude sve osim desetke. I to je skroz legitimno od trenera jer je prvi odgovorni za rezultat, ali u dinamu uz rezultat moras bit odgovoran i za odgoj i stvaranje novih mladih igraca. Pa tako i davanja prilika onima iz juniorske momcadi. Dinamova trenerska pozicija je vrlo kompleksna i moras stvarno znat sve te ciljeve zajedno uklopiti. I kazem ovo je neko moje misljenje izvana, ne mora znacit da je to istina i bas tako.
  • Ljubo
    304
    Villar je promašaj sportske politike, ali gledaj da je taj Prpić igrao cijelu sezonu i bio je njihov najbolji stoper, ne kuzim koliko bi mi trebali očekivati za igrača koji većinom sjedi na klupi. Uopće nije za usporedbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.