• Orc123
    14.3k
    jedini donekle koji imaju info su Tironi, Olivari, Mati, Ledinski, i tu i tam Nicota, samo Nicota ima pokrice za jedan od 50 clanaka tako da.....ostali velika 0!
  • Praskaton
    4.9k
    Ne mogu vjerovati koliko se malo vjeruje u Stojkovica.Da je dobio Ljubičićeve minute druga priča bi bila.
  • blue heart 72
    3k
    Jbm ti sportsku ambiciju, ak ti je sa 22 godine pustinja opcija u daljnjoj karijeri. Iskreno, jedan sam od onih koji je očekivao puno više od Luke i mislio sam da će on sigurno pružiti više Dinamu, nego je (do sada) pružao i da će se jednoga dana prodati za dvocifren iznos. Kaj ga je kočilo, stvarno ne znam. Izgleda da je ipak uzrok problema u glavi. Ako sveukupno za njega namaknemo 4-5 milijuna ne bi previše razmišljao i prodao bi ga. Makar sam i dalje uvjeren da mu je plafon puno više, samo je pitanje da li je on u stanju doći do tog plafona
  • rokikaciga
    8.8k
    Ove sezone je imao dovoljno prilika. Dva glupa crvena. Nedefinirana pozicija. Nervoza na terenu. Ocigledno talentiran igrac ali ima 22 godina i trebao bi biti nositelj Dinama. S obzirom da nije, hvala i dovidenja.
  • Orc123
    14.3k
    moze, ali za ozbiljan novac....4 mil eura je malo, a 2.5mil eura bi bilo suludo, a i tako nije istina kad pise Kruselj.
  • Praskaton
    4.9k

Nebi se složio,koliko je dobio cijelih utakmica? Dvije koliko vidim.Ne možes sudit igraču(mladom) kad ima svaku treću utakmicu po dvadesetak minuta.

Nadam se da ovo nije ozbiljno,Stojke ukoliko dobije potrebne minute bit će naše najveće pojačanje
  • Fan
    1.8k
    Kad nije ovu polusezonu dobio, po tebi, potrebne utakmice i minute, na temelju čega misliš da će ih dobit drugu polusezonu? Meni se ne čini da je Kovi uopće u ikakvim ozbiljnijim planovima...
  • rioda
    12.4k
    Meni se ne čini da je Kovi uopće u ikakvim ozbiljnijim planovima...Fan

Pa mislim da je dobio sasvim solidnu minutažu koju je mogao puno bolje iskoristiti pa bi je prema kraju polusezone i znatno povećao. Prvi dio polusezone je imao prosječno 60-ak minuta po utakmici pa se sam 'diskvalificirao' na dva kola glupim crvenim kartonom.

Opet se počeo vraćati i imao solidnu minutažu, tri kola po cca 30 minuta, propustio je Rijeku, ne sjećam se zbog čega, odigrao cijelu protiv Istre, pa 25 protiv Varaždina, i što se dogodi? Opet glupi crveni karton. Sam si je izbio tri utakmice u kojima bi vjerojatno dobio još dobrih minuta.

Bez da ulazim u neku još dublju analizu, po sjećanju, svaki put je i puno bolje odigrao kad je ulazio u igru, nego kad je startao.

Ima on puno posla sam sa sobom da bi postao igrač za Dinamo, a onda i nešto više. Prije svega u glavi jer talent definitivno je.
  • Praskaton
    4.9k
    na temelju čega misliš da će ih dobit drugu polusezonu?Fan

Na temelju smjene trenera koja će doći.

Ima on puno posla sam sa sobom da bi postao igrač za Dinamo, a onda i nešto više. Prije svega u glavi jer talent definitivno je.rioda

Ajmo otpisat momka jer je dobio drugi žuti za nešto što nikad nitko u hnl-u nije dobio.Ok,blesava je glava al da trener i stožer znaju s njim izvukli bi ono dobro.Ne postoji veći ofenzivni talent u klubu.
    Nemojte mi sad da je on prestar da bi ga nazivali talentom.Ne razvije se svak da sa 20godina dominira ligom.
  • wolfgang14
    3.4k
    Ne mogu vjerovati koliko se malo vjeruje u Stojkovica.Da je dobio Ljubičićeve minute druga priča bi bila.Praskaton

da je dobio Ljubine minute imao bi 6 crvenih a ne samo 2
  • Noel
    17.9k
    Prodaja Stojkovića, mjesto za Jagušića. :100:
  • Praskaton
    4.9k
    da je dobio Ljubine minute imao bi 6 crvenih a ne samo 2wolfgang14

Znači učinak bi bio isti.U oba slučaja igra sa igračem manje.
    Prodaja Stojkovića, mjesto za JagušićaNoel

Villar,Mudri,Vidović out Jagušić in..Možee
  • kajjaznam
    361
    Meni osobno najveće razočarenje polusezone. Puno sam više očekivao od stojketa, da će biti vođa na terenu, a na kraju ćorak
  • rioda
    12.4k
    Ajmo otpisat momka jer je dobio drugi žuti za nešto što nikad nitko u hnl-u nije dobioPraskaton

Dobio je Livaja poslije :rofl: A gle, dobio je drugi žuti u toj utakmici protiv Gorice vani, u teškoj nervozi smo pobjedu potvrdili tek na kraju i lako smo mogli tamo izgubiti dva boda. Protiv Gorice doma dobio je crveni kad je sve mirišalo na preokret.

Nisam za njegov otpis i mislim da ima mjesta u Dinamu, ali tu ima više problema za rješavanje, a nisu svi na treneru i stožeru.

Meni se on prije svega sviđa kao igrač jer voli pucati izvana, nešto što nama kronično fali godinama. Daj Bože da ostane i razvije se u startera koji će nas nositi. Također, mislim da neće ići u Emirate ako je uopće istinita informacija o ovoj ponudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.