• Jurki
    21.3k
    Stojkovic ako ode u fc pijesak.. to je to kaj se tice ozbiljnog nogometa od njega.

Dal on moze bolje od ovog kaj igra danas.. to stvarno ne mogu procijeniti.

Al ako bi se islo u prodaju Stojketa.. definitivno bi otisel u Koprivnicu po Jagu pa taman za 5 mil eura.
    Stojkovic u dosadasnjoj karijeri nije nikad prikazal takav nogomet kakav igra Jagusic.

Ocito je procjena dobra bila da se ne uzme Krivak i Šotiček.. Loksa je u banani s proizvodnjom kvalitetnih nogometasa.. zadnji su bili Jakic i Majer.
  • miro
    8.3k
    Ozbiljna greška ako ga se proda, baš za zamislit se
  • Fatos Beqiraj
    696
    sa nase strane? Zasto? Njegova greska sigurno ako ce ic tamo, al s nase dobar posao
  • Pacho
    12.4k
    Nek daju 5M kozojebi, a mi to proslijedimo Belupu za Jagusica i svi zadovoljni.
  • Blue Label
    143

Di? Na klupi?

Da je bilo pameti uzelo bi se odmah Jagušića umjesto Lisice
  • Zagi
    13.9k
    Tko bu to poslao na klupu Jagušića? Ok Bennacer do kraja sezone, a na ljeto?

Lisica i Jagušić nisu ista pozicija i odlično bi funkcionirali zajedno na terenu.
  • Jurki
    21.3k
    ako dobijemo za njega 5 milja mozemo se šutat nogom u dupe od srece.
    Moral bi on odigrati brutalnu sezonu u Hnlu i ostatak Europe da prebacimo ocekivanja izlaznog transfera od 5 milja.
    Cisto sumnjam da on to moze.
    Stojkovicev nogomet nije evoluirao ni milimetra od onog kaj je igral u Loksi.
    Nije star, ali s 22 godine vec bi trebal pokazivati karakteristike vođe i igraca koji vuče momčad.
    Nazalost od njega to nismo vidjeli.
    Nemamo mogucnost da ga se čeka kak se čekalo Ivanušca.
  • Batigol
    117
    Proda se Stojkovica a ne nude se dovelo Jagusica...
  • Pulfer
    202
    Ja sam i dalje uvjeren da je Stojke igrač od 10+ milijuna.. i ne bi ga dao za pare koji se spominju, ali uvjeren sam da ni on ne bi išo tamo u ovoj fazi karijere. Ja se nadam da će imat puno više minuta u drugom dijelu sezone, i da pokaže da je talentom jedan od najboljih u ekipi. Imo je te kretenske kartone protiv gorice, bilo je tu, uz njegovu nezrelost, dijelom i nesreće, i siguran sam da je i iz toga izvuko pouku. Za mene je on i dalje reprezentativni potencijal.
  • Marktwain
    1.1k
    Početkom 2025 sam na njegovoj temi napisao da će otići za veći iznos nego Sučić, tad je fakat dobro igrao.
    Danas nisam toliko siguran. Dati mu priliku do kraja sezone, pa ako ne bude ništa, ljudski se pozdravimo i to je to.
  • Noel
    17.9k

Poznavajući mononuklezou, Lisica u pravoj tjelesnoj formi neće bit do kraja ove sezone. Imat će sreće ako na ljetne pripreme krene na 100%. Tako da na toj poziciji Jagušić dolaskom može bit u prvih 11.
  • fakin
    2.6k
    pa nigdje nije rečeno da stojković hoće ići tamo, ko zna jel ga se išta i pita. piše da su oni poslali ponudu i da klub hoće povećati cijenu. malo tu utjecaja ima stojković ako klub za određenu cijenu pristane ga prodati
  • Brusa
    3.8k
    . malo tu utjecaja ima stojković ako klub za određenu cijenu pristane ga prodatifakin

Pa što ne može reći da ne želi tamo? Nije ovo nba
  • Masto
    647
    Stojkovic ispod 5 ne smije ca
    Moze on i desno krilo odigrat
  • fakin
    2.6k
    Pa što ne može reći da ne želi tamo? Nije ovo nbaBrusa

ne može baš bilo tko od igrača stopirati transfer, odnosno ako odbije otići može ga se zacementirati za klupu ili čak tribinu, radilo se to već s nekima koji nisu htjeli otići.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.