• don
    17.5k
    takvih. Ja nigdje nisam pohvalio ni Tomaševića ni Možemo, nego nabio na kurac HDZ i Plenkovića, ali ti si me automatski okarakterizirao kao Možemovcaznajdatevolimja

e pa tu i je isto problem tebe i takvih. Pohvalia san Plenkovića za riječi o transparentu Bojsa a ti se napalio sa generaliziranjem:
    JA NA ZONI DINAMO USPIJEM PROČITATI RIJEČI HVALE ZA ANDREJA PLENKOVIĆA.znajdatevolimja
    uz nekakve paragrafe o HDZU od prija 15 godina.

Nisam glasao za Možemo, ali ako ti HDZ nakon 35 godina na vlasti vidiš kao manje zlo nasuprot ičega nemam ti kaj pametno za reći.znajdatevolimja

naravno da vidim ka manje zlo, na kvadrat manje zlo.

ako je tebi veće zlo ovo:

što je opljačkao naš klub donirao ogromnu količinu novca crnom fondu HDZ-a, a nerijetko ga se moglo vidjeti i na skupovima navedene stranke te nakon svega što se događa u HNS-u, a što direktno utječe na kvalitetu lige u kojoj se naš klub natječeznajdatevolimja

od ovog:

https://postimg.cc/Jy7FPpwJ
    (ne stavljam izravni link zbog gadljivosti slike)

onda ne da nemam šta pametno za reć, nego se iskreno i bojim za Hrvatsku i budućnost države u kojem će nam dica birat koji su spol od njih 25.

Također, ne znam kako na tvoj život utječe Tomašević jer vjerujem da nije na vlasti u gradu u kojem živišznajdatevolimja

sagledaj širu sliku.

Samo sam odgojen na način da to što je netko Hrvat ne znači da je automatski velik i dobar čovjek.znajdatevolimja

u potpunosti se slažem. I Tomašević je hrvat.
  • Peškaman
    8.4k
    Tko podržava i/ili glasa za HDZ s Dinamom (barem ovim današnjim kojim se možemo ponositi) nema veze.znajdatevolimja

Ista stvar se može reći apsolutno za svaku drugu političku opciju, političari/stranke i poštenje ne idu jedno uz drugo.
    Ako i postoji,mjere se u promilima.
  • pešća
    815
    Ne postoji narod na svijetu kojeg je ubila korupcija za razliku od dekadencije. Biram tradicionalne vrijednosti jer na kraju krajeva svi kradu manje više isto, samo je pitanje koga mediji više imaju na piku. I što se tiće krađe, kradu oni koji su u prilici, drugi čekaju na red.
  • Hnlovac
    3.9k
    Venecuelanci trenutno jedu i kupuju pokvareno meso zbog korupcije i loše vlade

U Turskoj je u potresu poginulo 50 000 ljudi, a zbog Erdoganove korupcije i ekonomije Turci imaju 30% manje djece nego Hrvati i počet će gubit stanovništvo
  • pešća
    815
    Ne znam šta oni jedu i kako žive ali znam da im je fertilitet na održivoj na razini i da smo prije mi na redu izumiranja koji fino papamo i koji smo jedna od najdebljih nacija. Nacije sa višim fertilitetom i većim brojem djece imaju svijetliju budućnost.

I nas čeka slična sudbina trenutnoj njihovoj sadašnjosti kada na grbači jednog radnika budu dva umirovljenika. Ako mislimo to nadomjestit "stranim radnicima" Bože pomagaj, ravno samoubojstvu.
  • Hnlovac
    3.9k
    pričao sam već o fertilitetu ja mislim, i ljudi bi se tu dali iznenadit

Nekompetencija vladajućih jako smanjuje stope fertiliteta, ali ponekad je tu pomak koji ne možeš ni kulturološkim shiftom riješiti. Mi smo trenutno na 1,5 čime smo među najvišima u EU (uz Slovence i Bugare)

Poljaci koji su kao narod i država konzervativniji od Slovenaca, Čeha i Slovaka, imaju stopu fertiliteta 1,05, kao Japanci. Islanđani kao jako liberalna nacija gdje vaneuropskih migranata gotovo nema imaju 1,58 , dok Rusi imaju 1,38

Iranci su pukli, imaju 1,5 . Turci imaju 1,3. Filipinci 1,9. Marokanci 1,9. Države konzervativnije od nas, a unatoč siromaštvu ispod razine zamjene

Azerbajdzan 1,5 , Šri lanka 1,4, Portoriko 0,8 Za apsolutno sve njih bacam ruke u vatru da su konzervativnija društva i države od nas

El Salvador opet rješio problem kriminala, Bukele iako bi mogao biti diktator čini se kompetentan, imaju stopu 1,95.
  • jedan u nizu
    16.7k
    Ne znam šta oni jedu i kako žive ali znam da im je fertilitet na održivoj na razini i da smo prije mi na redu izumiranja koji fino papamo i koji smo jedna od najdebljih nacija. Nacije sa višim fertilitetom i većim brojem djece imaju svijetliju budućnost.pešća

Jebes to kaj nas kradu i karaju u šukera, najbitnije je da nam se fertilitet poveca.
    Jebeš Venezuelu i njenu hiperinflaciju zadnjih desetljeca gdje sa kombijem novaca mozes kupiti zvakacu, ali buraz, oni nece izumrijeti kao mi.

Jer .....

Imaju svijetliju buducnost!

Logicno.
  • Dino
    4.9k

Mercedes c klasa w205 220d
  • Sajla
    16k
    Prošao malo prije na Vrbanima pored konzumovog skladišta za podizanje online narudžbi. kolona auta skroz oko zgrade, pa iz Rujanske van na Hrvatskog sokola i skoro do semafora na Zagrebačkoj aveniji. ne znam koliko to može biti auta, po mojoj procjeni kolona oko 250 metara, na mjestima u više traka. ima se, može se, nije loše :)
  • NKDZ86
    6.9k
    Gdje god sam danas bio, bilo cesta, dućan, gužve bolesne
  • Zagreb1992
    2.9k

Klasika ...Već je za vikend po dućanima bila gužva i to poštena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.