• Brusa
    3.8k
    ma puštaju klaunove koji će se sami pokopati jer za sada nisu imali interesa niti legitimnih kandidata..mali M

Mislim da je prije razlog za klaunove, to što plenković ne želi jakog kandidata koji bi pobijedio, jer mu onda automatski postaje konkurencija za predsjednika hdza, a time i premijera
  • Zagreb1992
    2.9k

https://www.24sata.hr/news/plenkovic-o-incidentu-u-splitu-netolerancija-prema-srbima-nema-mjesta-u-hrvatskoj-1085575?24sata_ref=frontpage-home

Daa..bravoo ...Čovjek koji ovo koristi kako bi Tomaševiću spustio , a ne jer simpatizira navijače..al bitno govoriti bravo
  • mali M
    9.3k
    ne želi jakog kandidata koji bi pobijedio, jer mu onda automatski postaje konkurencija za predsjednika hdza, a time i premijeraBrusa

ubit će nas ekipa na šanku, ali Plenki više nema ambicije za premjera, a pogotovo ne za penzionersku ulogu predsjednika.. on puca na Brussel ili slično, ovo drugo mu nije špica..
  • Brusa
    3.8k
    ubit će nas ekipa na šanku,mali M

Znam. Zato neću dalje :grin:
  • don
    17.5k
    al bitno govoriti bravoZagreb1992

da, evo još jednom bravo za ovo danas.

i apsolutno ni ne mora simpatizirati navijače šta se mene tiče.
  • vjeko1701
    21.7k
    Generalno mi je užasno porazno da je većini političara neka meta ili ambicija uguživanje u ugodnu stolicu europskog parlamenta. Ono kaj je nekad običnom smrtniku bila njemačka penzija. Kao takvima, nikad im neće past na pamet da rade za interese Hrvatske unutar EU ukoliko se ti interesi kose sa bilo kakvim težnjama EU.
  • znajdatevolimja
    1.9k
    Nakon mukotrpnog vraćanja imena Dinamo u borbi s režimom 90-ih, nakon godina i godina represije i borbe protiv čovjeka koji je osim što je opljačkao naš klub donirao ogromnu količinu novca crnom fondu HDZ-a, a nerijetko ga se moglo vidjeti i na skupovima navedene stranke te nakon svega što se događa u HNS-u, a što direktno utječe na kvalitetu lige u kojoj se naš klub natječe, a i još puno toga - JA NA ZONI DINAMO USPIJEM PROČITATI RIJEČI HVALE ZA ANDREJA PLENKOVIĆA.

Pa zar vama stvarno ne treba ništa više nego da vam netko zagolica maštu s jebenim ustašama i/ili jebenim partizanima da ga počnete podržavati?

Tko podržava i/ili glasa za HDZ s Dinamom (barem ovim današnjim kojim se možemo ponositi) nema veze.
  • Pacho
    12.1k
    "Radi se o državi koja je bila zločinačka i genocidna, koja je ubijala ljude isključivo na temelju njihove nacionalne, vjerske pripadnosti ili političke orijentacije", navela je Benčić.

Jel misli na NDH ili na drzavu cijom zastavom mase dok slavi "oslobadanje" Zagreba?
  • jedan u nizu
    16.7k
    Mislim da je prije razlog za klaunove, to što plenković ne želi jakog kandidata koji bi pobijedio, jer mu onda automatski postaje konkurencija za predsjednika hdza, a time i premijeraBrusa

Ma ne samo to.
    Vladajucima odgovara polariziranje drustva, a tu je Zagreb koji nije pod kontrolom HDZa idealna stvar za njih.
    Ostatak drzave kontra Zagreba. I ovako smo dosta centralizirani i podijeljeni, a kada aktiviras biracko tijelo po ostatku drzave, onda ti je super da ih polazirias tako da drugog najmocnijeg politicara u drzavi, predstavis kao sustu suprotnost tebe. Kada bi cijela drzava bila pod vlascu ove korumpirane nakazne skupine politicara, gradani bi brzo uvidjeli da to nema smisla i da se neke stvari trebaju mijenjati.

Zato je i teska suradnja grada i drzave. Da je ta suradnja kako i treba biti, da se projekti rade zajednicki i svima poboljsava zivot, onda bi bilo manje polariziranja.

Nazalost, nas festival demokracije niije voden zeljom za boljitak i glasanjem za boljeg kandidata, vec glasanjem za kandidata koji je protiv onog drugog.
    I za jednu i za drugu stranu je tako.
    Dosta porazavajuce da nas goni polarizacija drustva.

A tome svemu pridonose svi. I Plenkovic, i Tomasevic, i Thompson, i Kekin, i Turudic, i Raspudic, pa na kraju i Pero iz Zagreba, Ivan iz Vinkovaca i Ante iz Splita. Tako i Torcida i BBB.
    Jbg, kada jedna strana krene sa svojom pricom i narativom, ova druga strana ne smije/ne zeli/ne moze ostati u tisini.

I onda dodemo do zacaranog kruga, gdje umjesto o zavrsetku polusezone i potencijalnim transferima, mi pricamo o politici na nogometnim travnjacima i tribinama.
  • gaTeDZG
    2.5k
    Ekipa, da malo prebacim, ako netko ima preporuke za kupnju auta do nekih 20ak tisuća €? Preferencija posebnih i nema, osim da nije ispod 150 KS i da nije BMW.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.