jedan u nizu
NitkoBitan
I opcenito, bez gripe, jako puno ljudi oko mene (ukljucujuci i mene) vuce neke prehlade, hunjavice i kasalj bez povisene temperature. — jedan u nizu
Jbg, hladnije vrijeme, zagadeniji zrak i manje provjetravanje prostorija, uz isusivanje zraka grijanjem, dovodi do tih benignih bolesti :grimace: — jedan u nizu
nemapredaje
jedan u nizu
Mozda sam u krivu ali mislim da je to krenulo od nosenja maski i pretjeranog dezinficiranja svega, odnosno od "pandemije". Kao da je ljudima imunitet oslabio. — NitkoBitan
Znal netko imaju li kakav pozitivan ucinak prociscivaci zraka? Razmisljam neko vrijeme da uzmem jedan sam ne znam jel ima koristi od tog il je u pitanju bacanje love u vjetar. — NitkoBitan
Dino
Ove obicne gripe ne dovode do velike epidemije i ''pandemije'' jer je nacin prenosenja totalno drugaciji, simptomi su drugaciji i mogucnost zaraze je manja nego kod covida recimo. — jedan u nizu
Mozda sam u krivu ali mislim da je to krenulo od nosenja maski i pretjeranog dezinficiranja svega, odnosno od "pandemije" — NitkoBitan
jedan u nizu
The Undertaker
Dino
Sve je to dovelo da ljudi to shvacaju mrvicu ozbiljnije. I nitko ne zeli biti prikovan u krevetu na dva tjedna. — jedan u nizu
Superbakterija — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.