• Tom Hanks
    4.6k
    Ali pošto znam i njemački i mađarskiseljak86

Pravi austro-ugar :cool:
  • Hnlovac
    4k
    Baš

Meni su jaki komentari kad se od nekoliko milijuna Hrvata u Hr I na svijetu na svjetskom nađe 10 000 ljudi pa bude "otkud ljudima novci", isto kao i kad poraste prodaja novih automobila ili nekretnina

Mislim, zar stvarno toliko ljudi misli da smo kao Poljska 76' i da se čeka u redu za kruh? U Hrvatskoj trenutno bar pola milje ljudi živi i iznad EU prosjeka, ak se osim plaća uzmu i nekretnine

Je li situacija idealna, daleko od tog, mnogima u prva 2 ili čak 3 kvartila po zaradi nije bajno, ali ljudi ne shvaćaju da nismo Somaliland, a to što su u vrijeme blagdana šoping centri puni nije neko mjerilo, ljudi na svakakve načine kupuju
  • NitkoBitan
    34.1k
    što zbog veće kupovne moćiThe Undertaker

isti smo kao i drugi samo sad imamo nešto više para.The Undertaker

Tko je zasluzan za to?
  • pešća
    819
    Jel letio netko Ryanairom nedavno i da mu je veličina kofera prelazila gabarite za 2-3 centimetra ili zna netko takav slučaj? Jel bilo problema il zažmire? Letimo ovih dana iz Zagreba a frend ima samo jedan kofer takvih dimenzija.
  • The Undertaker
    9.4k
    Ne zažmire jer im je to dodatan izvor prihoda a osoblje na boardingu ima bonus za svakog putnika kojeg uhvate. Možda se provučeš ako je gužva ili su zaposleni ali ne bih računao na to.
  • jedan u nizu
    16.7k
    Jel letio netko Ryanairom nedavno i da mu je veličina kofera prelazila gabarite za 2-3 centimetra ili zna netko takav slučaj? Jel bilo problema il zažmire? Letimo ovih dana iz Zagreba a frend ima samo jedan kofer takvih dimenzija.pešća

Nekako mislim da ako je ''samo'' 2-3 centimetra da nece raditi problem, barem takva iskustva imam i ono sto vidim na boardingu drugih ljudi.
    Ako probas sa osjetno vecim koferom (bar na prvu ruku da bi se reklo da je veci) onda te mozda traze provjeru.

Mislim da nemas univerzalni odgovor.
    Cak i da na prvom putu prodes bez problema, to ne garantira da neces imati problem pri povratku.

Mene u vecini slucajeva nisu ni provjeravali. Vjerovatno ovisi kakve si srece, koja ekipa radi na ukrcaju i na kojem aerodromu.
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Kofer je specifican, mislim da vizualno vec znaju procijenit dimenzije. Najcesce letim samo s ruksakom, iz Zagreba sam jednom letio s prijavljenom prtljagom do 10kg, vaga je pokazala 12, zenska me samo pitala kako je bilo na utakmici i dala mi potvrdu. :lol:
    S ruksakom su popustljiviji, ali ljudi nekad bas pretjeraju..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.