don
takvih. Ja nigdje nisam pohvalio ni Tomaševića ni Možemo, nego nabio na kurac HDZ i Plenkovića, ali ti si me automatski okarakterizirao kao Možemovca — znajdatevolimja
uz nekakve paragrafe o HDZU od prija 15 godina.JA NA ZONI DINAMO USPIJEM PROČITATI RIJEČI HVALE ZA ANDREJA PLENKOVIĆA. — znajdatevolimja
Nisam glasao za Možemo, ali ako ti HDZ nakon 35 godina na vlasti vidiš kao manje zlo nasuprot ičega nemam ti kaj pametno za reći. — znajdatevolimja
što je opljačkao naš klub donirao ogromnu količinu novca crnom fondu HDZ-a, a nerijetko ga se moglo vidjeti i na skupovima navedene stranke te nakon svega što se događa u HNS-u, a što direktno utječe na kvalitetu lige u kojoj se naš klub natječe — znajdatevolimja
Također, ne znam kako na tvoj život utječe Tomašević jer vjerujem da nije na vlasti u gradu u kojem živiš — znajdatevolimja
Samo sam odgojen na način da to što je netko Hrvat ne znači da je automatski velik i dobar čovjek. — znajdatevolimja
Peškaman
Tko podržava i/ili glasa za HDZ s Dinamom (barem ovim današnjim kojim se možemo ponositi) nema veze. — znajdatevolimja
pešća
pešća
Hnlovac
jedan u nizu
Ne znam šta oni jedu i kako žive ali znam da im je fertilitet na održivoj na razini i da smo prije mi na redu izumiranja koji fino papamo i koji smo jedna od najdebljih nacija. Nacije sa višim fertilitetom i većim brojem djece imaju svijetliju budućnost. — pešća
Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.