• vjeko1701
    20.5k
    Posao novinaraThe Undertaker

Osim kaj po stoti put tamo nije trebao biti u funkciji novinara. Ali kao i svagdje u životu, idemo napraviti logic check tvojoj izjavi.

Recimo da je na članskom danu bio prodavač iz T-Coma koji je usred izlaganja krenuo prodavati prisutnima Magenta i MAX 3 Premium pakete. To je njegov posao. Dal bi to bilo prikladno?

Idemo dalje.

Recimo da je jedna od prisutnih žena bila profesionalna egzotična plesačica koja je počela ostalima u publici ili ljudima iz kluba izvoditi plesove u krilu. To je njezin posao. Dal bi to bilo prikladno?

Jel potrebno još primjera? Može.

Kaj da je profesionalna maserka ili maser postavio stol za masažu i doveo pacijente da masira dok sluša Bobana. To je na kraju dana njihov posao.

Il je moguće da na članski dan dođeš kao član a ne kao predstavnik svoje profesije. Da taj privilegij da budeš tamo ne iskorištavaš na taj način. Da kao član kluba imaš i neku savijest prema klubu?

Jel moguće imati trunku integriteta, ne kao novinar već kao osoba, ljudsko biće, dinamovac.
  • flexXy
    3.1k

Pa oke, al ono sta zelim reci je da na 400 ljudi ce se uvijek naci jedna maliciozna osoba koja ce iskoristit privilegiju za svoj neki osobni cilj. Nade se jedan maliciozan u situacijama di ovise ljudski zivoti a di nece u necem banalnom poput nogometa. Pogotovo kad je jedini uvjet prisustvovanja platit 20eur clanarinu, mogao je komotno neki tovarski novinar doci i pisat lazi cijelo vrijeme pa se onda dokazuj uokolo sta si rekao a sta nisi.
  • NORTE
    21.1k
    Sve osim niza pobjeda do Lillea za mene bi bilo razočaranje.

Kakva Celta, kakva Pula, kakvi bakrači.

Od Stojkovića, Filipovića, Bennacera pa i RPG-a očekujem jako puno u tom periodu.
    NORTE

Ovo sam napisao dan nakon poraza od Lokomotive.

Poslije poraza od Lokse smo odigrali samo X u Malmou, izgubili od Vukovara, Celte i Istre.

Tužno je koliko smo nisko pali.

Nevistić je i dalje prvi golman, a RPG se vraća u ponedjeljak. :wink:

Do Lillea imamo još Karlovac i Varaždin.
    Što ako uspijemo?
  • Robi T
    344
    jučer bio u Branimircu i Boban me "kupio" kako je reagirao kad je saznao da izjave sa "Članskog dana" izlaze van.
    Nitko nije prenio njegovu izjavu da nije slučajno da je intervju dao samo "Večernjaku" i HRTu.
  • Robi T
    344
    Očito je došao na članski dan kao novinar i odradio svoj posaoThe Undertaker

Koliko sam skužio jučer nije bilo službeno akreditiranih novinara jer to nije ni bilo predviđeno.
  • Dzoni
    2.8k
    Nije bilo akreditiranih, ali je bio minimalno jedan koji se odao glasom
  • The Undertaker
    9.1k
    Sam si odgovorio na pitanje. Očito je došao na članski dan kao novinar i odradio svoj posao. Dinamo ga može kazniti kao člana ako smatra da treba i ako zna tko je ali me čudi ovo čuđenje kako je to netko mogao napraviti.
  • vjeko1701
    20.5k
    Apsolutno nije čuđenje. Nije mi nimalo čudno da se to dogodilo. Samo onda u kontekstu svega nimalo ne osuđujem riječi koje je Zvone iskoristio da opiše nastalu situaciju. Akcija i reakcija.

Ponašaj se ko govno i drugi će te tretirati ko govno.
  • Olmic
    5.4k
    zasto se nije potpisao taj kvazi clan Dinama ? Zasto je ukljucio poziv, netko drugi slusao i sve prepisivao.

Jasno je bilo napomenuto da je zabranjeno snimanje.
  • Kumerle
    1.9k
    Ma neka su prenosili, ko ih jebe. To su špijuni i nije ništa neočekivano, sami sa sobom moraju nastavit živjet crvi, gnjide, šuge.
  • Papastrumf
    20.1k
    I evo iskoristio si priliku za snobizam a ne da mi daš informaciju. Znači zabranjeno je pitat ovdje za stvari ovo kluba?ivanlivno

Da snobizam :grin:
    Nitko ti ne brani pitati, samo ne znam zašto očekuješ da ti netko odgovara ovdje, na javnom forumu?

Znam da je u prošlosti odnos u klubu prema članovima bio nikakav, ali u zadnjih godinu i nešto dana svaki član koji postavi pitanje dobije i odgovor na njega (osim ako pitanje nije "zašto ne igra Mudražija"). Samo što pitanje moraš ispravno adresirati, a ne na javni forum.

Moja dobra volja je ovdje podijeliti neke informacije, ali to svakako nije moja dužnost.
  • Droljo
    22.7k
    Da čujete moj obiteljski ručak u Zagorjucrophantom

Ovak nešto?
    18+
  • Plavko
    17
    Zona je otvoreni forum koji isto tako može čitati navijač Rijeke i Hajduka. Sami ste objavili da će snimka biti dostupna kroz par dana. Zašto tražiti sankcije za novinare kada je već sve dostupno preko neslužbenog kanala i bit će dostupno preko službenog kanala u kratkom vremenu nakon članskog dana. Jeste li igdje napomenuli da se informacije ne smiju iznositi van?

Takvo postupanje prema novinarima bi lako moglo dovesti do oduzimanja mobitela iduće godine ili zabrane ulaska na stadion novinarima koji pišu tekstove koji ne odgovaraju vladajućoj strukturi.
  • The Octopus
    398
    Nije mi jasno da ljudi ne shvacaju i ne razlikuju prenosenje informacija i ocitu novinarsku manipulaciju i trovanje medijskog prostora blacenjem Zvone i stavljanjem nekog "negativnog" odgovora na sve naslovnice koje postoje. Jadno je i jedno i drugo, ali ovo drugo je bas dno dna i za to su ovi epiteti koji su dobili i preblagi. Tuzno je samo da i "navijaci" Dinama uspiju popusiti te dnovinarske pizdarije i da rade protiv svog kluba. Zapitajte se malo koji sljam vam kroji misljenje i kakvi ste zapravo ljudi kada si to dopustate
  • MakiDzg
    30
    Baš sam zadovoljan da je naš predsjednik samo potvrdio sve ono sto sam već mislio a i napisao neki dan na temu trenera kovacevica. Ko kuži sta priča Zvone kuži a ko ne kuži neće nikad skužiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet