sada je već poprilično jasno da momčad zapravo bolje igra protiv težih protivnika, a da lošije reagira kada se protivnik brani. — db-izbjeglica
Mislim da je gol Lokomotive za 1:0 bio iz zaleđa. — NORTE
mislim da nije. gledao sam jučer na snimci kad sam došao doma i iz jednog kuta se čini da je jer je lopta poskočila, ali iz drugog se vidi da je prošla pokraj njega — Sajla
Da mi je netko rekao kada sam vidio raspored uoči sezone 19 bodova iz devet kola, dva poraza će biti na Poljudu i Rujevici, a jedan x na Opus Areni, prihvatio bih odmah. Nova je momčad i mislim da nitko nije očekivao 27/27. Čak i tih sezona 18/19 i 19/20 pod Bjelicom nismo puno bolje odradili prvi krug. Samo ostaje žal što su dva poraza stigla na Maksimiru od Gorice i Lokomotive — Niko1986
neki će i na kraju sezone (ne odnosi se na tebe) ako se nedaj Bože desi crni scenarij govorit "nova je, mlada ekipa.." — don
ništa ne gubis možeš samo dobit. — FazeN
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.