• FazeN
    2.6k
    Ma slažem se ja s tobom, ali ovo je specificna situacija gdje nam je golman prvi PROBLEM, kao što si jučer napisao, ja ne pamtim da nam je išta donesao a prošlo 15 utakmica skoro.

Stavi malog, probaj ga, ako ne ide, imaš Filipovica i eto.
    Valjda Capellas zna neki vrag od svog posla kad hvali malog.
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Zna li se koliko Nevistic zaraduje po sezoni?
  • FazeN
    2.6k
    Zna li se koliko Nevistic zaraduje po sezoni?Efes Pilsen

Koliko sam ja čuo 30ak tisuća mjesečno on ima.
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Cekaj, Zagorac je bio placeniji od Nevistica? :rofl: Mislim, ne znam sta bi rekao, ne vidim niti jedan razlog da ga se forsira, nit po godinama nit je imao bogzna kakvu karijeru prije.
  • Dzoni
    2.3k

Sad kad ovo vidim, definitivno nema zaleđa

30ak tisuća previše
  • Dinamo-SB
    579
    Trenutak kad shvatiš da Zagorac i Perić godišnje klub dođu skoro 1 milijun eura :scream:
  • The Undertaker
    8.8k
    Budući da su odrađeni 1/4 prvenstva i grupne faze EL može se napraviti neka realna ocjena ekipe, trenera i do sada napravljenog. S obzirom da je početna pozicija bila 10 novih igrača i novi, relativno neiskusan trener, moja ocjena do sada napravljenog je vrlo dobar. Problemi u igri se vide ali smo do sada napravili velik i dobar posao a sad preostaje "fine tuning". Do zimske pauze je ključno da se napravi filtar tko jest a tko nije igrač za Dinamo te koje pozicije treba pojačati kako bi na proljeće odmaglili i u HNLu i, nadamo se, u EL.
  • Hnlovac
    3.5k
    Nego, di je Perić
  • Hrvatski Gradjanski
    112
    Kako gdje je, pa uslikao se u novoj garnituri dresova za stranicu.
  • Crni86
    16.1k
    Nikad vise u zivotu nas ne zelim na maksimiru protiv liliputanaca vidjet u igri sa 3 klasicna veznjaka.

Ljubo u takvim tekmama ako igra, onda je ona povucenija osmica pa uz njega idu vida/stojke/mudri. Ocemo igrat napadacki a igramo sa 3 klasicna veznjaka.

To sta ce se benacer i misic dodavat na centru dok je protivnik sa 11 igraca u svojih 30 metara nemamo nista od toga.

Mi se isto nesto k***imo. Necemo sa lokomotivom, na kraju sve puno kriminalaca tamo i onda ovak spljugas od njih. Umjesto da smo ih pomeli sa terena i da smo se dodatno popisali po njima dali smo odlicnu municiju da se sikic smije u lice svima nama a pretezito bobanu
  • Pacho
    7.7k
    Kakvih mrtvih 19/27 bodova. Takvo srozavanje ocekivanja i spustanje letvice mi je veci poraz od onog sinoc. Nes ti gostovanja na cucavcu i rujevici..
  • DiddyGuela
    4.5k

Ali ne razumijes... osim tih 19 bodova imamo pobjede u hendikepu na strasnom poljudu i uzavreloj rujevici.
  • Crusades
    19.2k
    Sarkastičaru... koliko smo puta to imali prošlih sezona? Kad smo hajduku dali zadnji put dva gola na Brozu prije ovog?
  • Blueshadow86
    4.2k
    Stvar je u tome da imamo premalo bodova u odnosu koliko se potrošilo love na ekipu, otpremnine itd... 19 od 27 bodova, to je smiješno. Kog boli kurac što si pobijedio na Poljudu i Rujevici kad tamo ionako svakakvi amateri odnose bodove. Nisi uspio pobijediti Varaždin koji ima sirotinjski proračun, izgubio si na vlastitom terenu od jebene Lokomotive i raspale Gorice. Pa o čemu mi pričamo?
  • Pacho
    7.7k

Dali smo im 3 gola utakmicu prije ove.

A i taj argument da je ekipa nova pada u vodu kada uzmes u obzir da se gotovo cijeli HNL krpa rostere do samog kraja ili nakon prijelaznog roka. Orjuni je, ako se ne varam, u subotu startalo 7 igraca koji su skroz novi + Sarlija koji je bio na posudbi prosle sezone i Mlacic kojem je ovo prva seniorska sezona. Samo sto oni svoja pojacanja skupljaju po psihijatrijskim odjelima i smetlistima dok mi itekako trosimo na transfere.

Ako se ne varam, na cucavcu imamo 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica. Dakle, ne radi se o nekoj rijetko videnoj pobjedi, a niti o nekoj utvrdi. Znamo i samo kakvi su mlatimudani tamo promarsirali i nasamarali orjunu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet