• NitkoBitan
    32.2k
    Vice Karin, aleluja...

https://www.index.hr/sport/clanak/butina-je-davno-objasnio-najveci-problem-dinamovih-golmana-nevistic-sve-vise-pada/2717017.aspx

"Filipović zasad nije dobio šansu, a možda je došlo vrijeme i za takav potez. Pa i ako se ne pokaže boljim, Nevistića se mora razbuditi. Pa, ako treba, i naljutiti."

Kako nekad propitkivanje u javnosti smijenjuje trenere tako se nadam da ce i Nevistica maknut sa gola.
  • NVKOD
    8.3k
    Pričali su dečki u podcastu, ali vjerujem da vrijedi ponoviti činjenicu da nas se nitko u HNL-u ne boji. Nitko više ne strepi s koliko će komada otići doma i da odmah pune gaće po ulasku na teren, već se događa upravo suprotno. Klinci koji do jučer nisu znali kako se zovu se sprdaju s nama, bahate se, valjaju se po podu. Gdje je nestala ta moć zastrašivanja protivnika, evo ne znam. Želim maksimirsku tvrđavu, a ne kuću od slame.

Dobivaju nas ekipe koje su nas NADIGRALE, a ne da su nam zabili slučajan gol nakon naših 10 promašenih zicera. Jasno je da se može dogoditi kiks protiv Rijeke, tovara, ali ovako nešto samo daje krila svim klubovima koji jedva čekaju da igraju s nama poslije Europe. Odaje se dojam da se protiv nas može i to daje enormnu motivaciju svima da nas pobijede.
  • vlatkomarkovic
    2k
    Nadam se da ćemo kroz reprezentativnu stanku imati koju ozbiljnu pripremnu utakmicu, moramo dici rotaciju, ne znam da li imamo neku utakmicu u planu….. S informom Stojketom, Vidovicem, Villarom, MPVom, Galesicem, Mudrazijom, Soldom nema straha za HNL, pa pobogu, bili fanovi ili mrzitelji Mudrog čovjek je prošle sezone ubio ligu s 5 puta slabijom ekipom… Sada imamo situaciju gdje trener smatra da oni ne mogu dobiti tu istu Lokomotivu….
  • cibona
    6.4k
    Problem je što kovačević svojim izjavama nakon utakmice dodatno gubi svlačionicu koja mu je već počela okretati leđa (villarova ljutita reakcija kada je shvatio da će ostati na klupi ostatak utakmice).

Kova je izrazito kontradiktoran u svojim stavovima, do prije par tjedana uvjeravao nas je da će počrti rotirati onoga trenutka kada krene europa. To se nije dogodilo. I kako bi igrači trebali reagirati kada vide da istih 10/11 igrača igra četiri utakmice u nizu?

Trener im je nešto obećao, a sada tvrdi potpuno drugačije. Villarovu reakciju shvaćam u potpunosti, čovjeku su se garantirale minute na terenu, a umjesto toga on gleda izraubanog mišića koji igra 15. utakmicu za redom svih 90 minuta. Ja bih također popizdio. A treba uzeti u obzir da je tek početak listopada. Bojim se i pomosliti što će biti u prosincu nastavi li kovačević ovo raditi.

Pozitivno je to što vidljivo uči na svojim grešakma i vjerujem da je iz ovog poraza izvukao lekciju.
  • Dudu 9
    864

Slažem se, mene ovo više nervira od poraza.
    Nemamo lidera na terenu koji bi ove HNL sikire postavio na svoje mjesto kad se krenu bahatiti, kao npr onaj jazavac Pajač jučer.
  • Hnlovac
    3.5k
    Tema Lokse je s razlogom zakljucana i nek popijem ban ali zadnje kaj bum rekao na one u najmanju ruku čudne ideje i priče o "kocenju" (kote se životinje btw)u Zg

Odgovor Filipu:
    Svaki dan prodes pored 300 LJPVa u Zagrebu a da ni ne znas kaj su zapravo.

Možda je simpatična ženska iz Pekare mišljenja kao LJPV. Možda je ZETovac koji vozi 11icu nakon tekme mišljenja kao LJPV. Možda je lik kaj ti dođe popravit cijevi mišljenja kao LJPV, možda je ženska na placu kod koje kupujes grincajg mišljenja kao LJPV

Određivanjem ko kaj može i nemre reducirat ćeš se na svoju ulicu i zavrsil bus da preveniras "kocenje" susjeda koji farba ogradu u zeleno umjesto u žuto

Nek admini ne kljucaju ovu temu neg ako sam pretjerao daju ban, ali ja ove paranormalne ideje o zagorcavnju života ljudima ne mogu nikako shvatiti
  • Bosskovitz
    19.3k
    i prošle sezoneNavijač Dinama

Mislim da je ovo ključno. Svi imamo lagani PTSP od proše sezone i na svaku sličnost s prošlom sezonom diže se panika, iz čistog straha i frustracije.

Nije to potrebno. Situacija je dijametralno suprotna od prošlosezonske.
  • Thor
    1k
    Kakav j.hendikep i te kladionicarske bedaste spike.
    Izadjes,odigras,dobijes,izgubis ili igras nerjeseno.
    Oscilacije ce se dogadjati. Nismo zbog toga sretni.
    Ekipa je pala nakon 4 bitne pobjede u nizu.
    Prvi smo na obije tablice! Kaj bi htjeli!? Da nam je to netko reko na pocetku sezone otvari bi sampanjac!
    Igramo dobro,kvalitetno.
    U ovoj tekmi smo malo energetski pali uz malo nesrece. Ni priblizno kao s goricom. Ne branim nikog pa ni trenera. No,logika je bila da ne mjenjas ekipu koja dobiva. Da je izbacio ekipu na teren s kojom nije dobio zadnje 4 tekme j.bi mu sve po spisku kaj je uveo Peru,Janka i Stefa a nije igao s ovima koji su dobili titove omladince, Fener, Maccabi...
    Tak da mojne me batje. Nisam sretan ali nije drama ni katastrofa. Tucemo se na tri fronta dok drugi cackaju nos i broje gledatelje na stadionu tekmi koje 20 godina gledaju na tv.
    Dogodi se los dan,poklopi se greska nekog tko ne grijesi udje nervoza i jebi ga.
    Nekaj su naucili i trener i stozer i igraci. Naucili su i poslje gorice. I mi moramo nauciti da se to dogadja.i.dogadjati ce se. Ovo s ovom ekipom nije ni priblizno prosloj sezoni. Ovo je bolje i vidi se da je bolje.
    Tak da idemo se odmoriti,reorganizirati,pregrupirati i napasti dalje.
    U nove pobjede!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube