Crni86
zamolio da prekinemo histeriju, na kraju sam je samo pojačao — Haza
Seriously? A njihov trener se nije sam povuko, pustio nam loptu i cekao? To se sad zove dominacija makar je to taktika protivnika i mi cemo si onda i za to pripisat zasluge? To su radili i tovari sa brojem ulazaka u zadnju trecinu pa znamo kako je iste izjave ovaj forum ispratio.Svi pišu igrali smo loše protiv Malma, a mi smo tu tekmu Malmo držali u teškom bunkeru. — Haza
Fatos Beqiraj
rokikaciga
Haza
Ja bi volio da ti napises, na temelju cega nudis optimizam. Odnosno zasto ti vjerujes da kova ovo moze preokrenut. — Crni86
Peškaman
Zagi
U pravu si no više mislim da se ekipa referira na lagano ne uvođenje juniora u ekipu pošto se zna od početka sezone da nemamo drugog beka RPGa i mnogi su predviđali ovu situaciju.
Kasna reakcija kluba. — FazeN
jakov1
brate pricamo o silaznoj putanji nakon prve reprezentativne pauze, izracunaj koliko je to utakmica. Rezultati su tu, ali igra sve losja i losja. Trend je takav. — Crni86
Doktorska dizertacija danas. Bravo coach — Crni86
Fan
ali sam utoliko normalan da nisam niti očekivao sve pobjede — Haza
Crni86
Prvi defetizam je bio nakon Gorice, pa smo dobili Hajduk vani, Fener doma, i Makabi vani. Defetizam je bio nakon priprema, pa smo u prva tri kola dobili Rijeku i Osijek vani. — Haza
ali sam utoliko normalan da nisam niti očekivao sve pobjede, ako smo dobili sve derbije, ako smo bez poraza u Europi, jel zbilja trenutak da histeriziramo — Haza
Fatos Beqiraj
Jaki991
Tvrdica McTvrdi
Kujtim Shalla
rioda
ja vjerujem da ce Sopic im otikinit bodove za vikend — Fatos Beqiraj
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.