• Zagi
    12.8k
    Nisam ni ja stučnjak ali gledaj
    klip 1 : lijevo kilo ispada i ne prati, igrač Rijeke ima 3 sekunde sam
    klip 2 : Fruk neometano prima loptu , sam ko duh 4 sekunde
    klip 3: Bennacer ispada, zaostaje 20 metara, opet 4 sekunde nikoga
    klip 4: Miško stoji 6-7 m od igrača koji centrira

Nek se obrana i golman snađu kako znaju i umiju.

Meni to izgleda kao brutalan pad kondicije u drugom poluvremenu. A to je tek problem.
    Lako za priučenog beka...
  • NORTE
    21k
    da nam je netko ovo ponudio na početku sezone, 5/5 u derbijima i 7/9 u Europi, svi bi pristali, a sad odjednom ništa ne valja...Haza

Da sve to uključuje -1 iza Hajduka na tablici nitko normalan ti ovo ne bi potpisao, a o lošoj igri općenito i propadanju skupih pojačanja da ne pričamo.

U pravu si da je bilo i nesreće u porazima:
    • Gorica nesretni crveni (kriminalna igra 1.pol)
    • Lokomotiva stativa za ekspresni povratak na 1:1 i užasno glup penal poslije za 2:0

Vukovar izvlačenje na teren nema smisla jer su domaćini bili u istoj situaciji, a mi tom "drugoligašu" nismo stvorili ni priliku.

Malmo - inicijativa bez ozbiljnije prijetnje po gol domaćina koji se zabarikadirao i umalo poveo 2:0.

Sva tri hnl poraza su užasno loše naše utakmice i činjenica je da je to previše lošeg.
  • Crni86
    16.7k
    U pravu si da je bilo i nesreće u porazima:
    Gorica nesretni crveni (kriminalna igra 1.pol)
    Lokomotiva stativa za ekspresni povratak na 1:1 i užasno glup penal poslije za 2:0
    NORTE

A da li je to stvarno nesreca? Ja tako mrzim kad se za nesto u sportu kaze da je nesreca. Pa nije se benaccere poskliznuo pa je pogodio stativu. To je kvaliteta kako tehnicka, takticka tako i mentalna. Mozda da je bio malo mirniji u glavi pogodio bi i to nije ne sreca vec sprema igraca.

Sami smo se svojom ne kvalitetom doveli u podredeni polozaj, a ne nekakva nesreca. Nije golman ispucao loptu, nasem nevi zasmetalo sunce pa je eto pala u gol. Nije stojke se poskliznuo pa ubio igraca gorice, vec je bio neoprezan sto opet govori o dekoncentraciji igraca.

Loksa i gorica su itekako zasluzile svoje pobjede i hrabroscu i igrom. Da smo mi na taj nacin dobili recimo chelsea pricali bi o vrhunskoj pobjedi i taktickom mastermindu na nasoj klupi.
  • Derby
    546
    slazem se s tobom, puno igraca nije dobro reagiralo. Lijeva strana je ispala naivno dva puta od ova cetirir navedena. Ne krivim Lisicu za primljene gol i izvedbu. Smeta me izjava naseg trenera koji to naziva solidnim. Smeta me sto ne znam nemamo zamjenu za desnog beka a u klubu je RPG koji je do sad bio solidan i potencijal Mikic. Ne znam sto je sa RPG, nesto se ocito dogada sto ne bi trebalo, ali jebemu zasto ti ne igra Mikic ako je ocjenjen kao potencijal i ostavljen je u klubu.
  • Zagi
    12.8k
    Smeta me izjava naseg trenera koji to naziva solidnim.Derby

A dobro kaj da napravi. Krilo u nedostatku drugih opcija pukne na beka i onda nek ga popljuje?
    Još k tome nakon pobjede?

Pa igrač bi ga u sebi poslao u pm. Nemreš tak voditi ljude.

edit: RPG i Mikić
    Vidiš da se RPGu ne igra ,a Mikićev menađer zajebava. Kaj da tu trener napravi?
    Ako iz ovog ili onog razloga nisu opcije, onda nisu opcije. Igra Lisica. Koliko može, može.

Teško da bu protiv Celte startao Mikić. Gledati ćemo KTCa , budeš vidio.
    Ne zato kaj je KTC iskusan i pouzdan (makar je) nego ako Mikićev menađer zaj... , onda nije prestao prekjučer. Ta situacija je očito još uvijek neriješena.
  • FazeN
    3k
    Iako sam zazivao dolazak Belje, njegov govor tijela je iritantan, i sve manje mislim da će nam on biti neko mega pojačanje.Haza

Sve si lijepo napisao i sve potpisujem puno je negative, ali stajem u obranu ovdje Belji. I meni je govor tijela iritantan, ali mislim da je više doveden do toga kao što su mnogi ovdje i pisali.
    To je naš najbolji igrač po meni i naš najveći projekt bi trebao biti, te mislim da uz dobrog trenera bi bio mega pojačanje.

Od zadnjih 5 utakmica Dinama(računam i ovu sutra) Beljo njih 4, više trenira s tzv "ekipom koja ulazi s klupe", od toga 3 zaredom već je u toj poziciji.
    Tu se i ubraja i Rijeka koju Beljo nije trebao započeti već Kule, a onda desi se predstava kakvu je imao protiv Rijeke, potpuno očekivano.
    Skoro crveni karton, 0 udaraca, 0 driblinga, 1 osvojen duel i tek 18 dodira s loptom.
    Eto Beljo i ovaj tjedan je više radio s tom tzv "ekipom koja ulazi s klupe", i šta sad ako Beljo opet sutra bude igrao a kroz tjedne vidi gdje se nalazi?(iako očekujem Kulu nikakav info samo što mislim)
    Igraču poput Belje kojem je vjerovatno kao što i ti kažeš obećano tko zna što, teško pada to znajući svoje kvalitete.
    Dodaj na to i ono što je igrao prije, stalne zamjene kad dođe ta 60. minuta.
    Ne znam više evo.., slažem se podrška Dinamu uvijek, no što prije riješiti se trenera, neovisno o ove 2 utakmice koje bi mu mogle krojiti sudbinu dalje, makar i rezultati bili pozitivni.
    Ne zna hendlati svlačionicu ovakvog kluba, ne zna pričati s igračima bez prevoditelja.
  • Crni86
    16.7k
    Od zadnjih 5 utakmica Dinama(računam i ovu sutra) Beljo njih 4, više trenira s tzv "ekipom koja ulazi s klupe", od toga 3 zaredom već je u toj poziciji.FazeN

I onda zapocne utakmicu…
    I tu je ta stvar citanja igraca, da mu znas pristupit i stisnut gumbe koji njemu odgovaraju. Nekome bukvica vise pomaze, drugom topla rijec, trecem sutnja izd

Mozda je kova mislio da ce to belju motivirat, a dobio skroz drugaciji efekt….
  • Derby
    546

Nemres ni ovako gluposti pricati. Nemoj nista reci onda ili ako vec moras reci probali smo sa Lisicom iza ali nam je puno bolji i korisniji kad igra na svojoj prirodnoj poziciji.
  • Zagi
    12.8k
    Ako si kroz tjedan u statusu igrača na klupi, nebi li startanje u prvih 11 trebalo biti poticajno?
    Zgražam se koliko izlika nalazite za igrače koje favorizirate.

Lik ima okvirno 70% maksimalne minutaže, zabio 1-2 gola od konkurencije koju ovdje zovu drvo.

Daj ajde, produciraj ono za što si doveden.
  • Crni86
    16.7k
    Ako si kroz tjedan u statusu igrača na klupi, nebi li startanje u prvih 11 trebalo biti poticajno?Zagi

U teoriji sve to lijepo zvuci. A ti poznas belju i kakav je karakter pa kako ce reagirat? Da je psihologija tako laka kako ti tvrdis svi bi bili jebeni treneri, psiholozi i rugali bi se. Ja sam bar napiso sta je moguce jer belju ne znam, ne znam kak razmislja i kakav je karakter.

Glava je zajebana stvar.
  • FazeN
    3k
    Ako si kroz tjedan u statusu igrača na klupi, nebi li startanje u prvih 11 trebalo biti poticajnoZagi

Ovo si lijepo napisao i to bi trebalo tako bit istina. No onda ga nemaš koji kurac stavljati od početka pa kad ovaj (očito psihički nije nešto jak kad sve sagledamo što smo vidjeli) odigra tekmu bez ikakvog doprinosa, to je loše..
  • Crni86
    16.7k
    No onda ga nemaš koji kurac stavljati od početka pa kad ovaj (očito psihički nije nešto jak kad sve sagledamo što smo vidjeli) odigra tekmu bez ikakvog doprinosa, to je loše..FazeN

Time ga samo dodatno zakucas. Pogotovo ako je tak kak si reko da je to bio slucaj zadnje dve tri tekme.

Pa na kraju sta da si i onaj napadac koji je trenirao s udarnom ekipom misli? Naravno da ce doc do zle krvi i lose atmosfere.
  • Zagi
    12.8k
    Ne poznajem ja, ne poznaješ ti, ne poznajemo ostale igrače.
    Tak da je to jedna nepoznanica koju možemo izbaciti iz jednadžbe.

Inače bi to moglo biti opravdanje za svakog igrača ikada.
  • Crni86
    16.7k
    Inače bi to moglo biti opravdanje za svakog igrača ikada.Zagi

A nasa opravdanju su kao ono prava i istinita? Sve sta mi tu pricamo su teska i debela nagadanja i sta bi moglo bit. Naravno da svako opravdanje moze bit za svakog igraca onda u tom kontekstu.

Jedini koji za stvarno znaju su ljudi u klubu. Ja sam napiso sta moze bit, da beljo igra lose je cinjenica. Koji je razlog svi skupa mozemo samo nagadat sto sam ja i napravio, dok ti sa 100% sigurnoscu tvrdis da nije to. Kako to znas 100% ako ga ne poznas onda ne znam.
  • Zagi
    12.8k
    Možda je praznovjeran i ne igra dobro u godinama koje završavaju na 5.
    Suludo? Pa kada izmišljamo opravdanja temeljena na ničemu, zašto to nebi bilo jednako legitimno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet