• El Madrigal
    687
    Jebote, čitam od nedjelje redovito sportske portale... Koliko recikliranja jednog te istog teksta, čak i unutar istog portala, samo dva autora. Kako gamad stvara probleme u Dinamu, kako naglašavaju Villara, Belju, Bennacer kasni, ovaj ovo, onaj ono... puna 4 dana jedni za drugima objavljuju jedan te isti tekst. Ja znam koja je to gamad, ali nisam znao da je tolika.
  • Haza
    11.1k
    Kratki osvrt na aktualno ludilo:
    Sportski sektor i prijelazni rok:
    Jasno je i s odmakom da je Boban napravio vrlo dobar posao, s nekim igračima kao Villar je fulao (on jednostavno nije igrač koji nam treba, posebice nakon dolaska Zajca i Bennacera).
    Međutim, lako je sad biti general nakon bitke, Vidović nije pokazao puno, ali 95 posto Foruma bi ga uzelo za 1.2 mil eura. Jedino što zamjeram Bobanu što mu je dao desetku, a niti igra, a ono što je igrao nije bila pozicija desetke.
    Jasno, nije Boban trener, ali bojim se da je Boban obećao nekim igračima brda i doline, zato sad neki i jesu nezadovoljni.
    Iako sam zazivao dolazak Belje, njegov govor tijela je iritantan, i sve manje mislim da će nam on biti neko mega pojačanje.
    Bakrar, Lisica, Valinčić, McKenna, Dominguez, Zajc vrlo dobri transferi.
    Trener:
    Nažalost tu je fulao, trener Dinama mora imati karizmu, komunikacijske vještine, iskustvo, kurčevitost.
    Međutim ne bi odustao od Kove, nama je ionako svaki trener unazad 5 godina za kurac (takav je narativ), tko god dođe dobar je mjesec dana pa krene pljuvačina. Krenut ću od sebe prvoga, i ja sam nekad pretjerao.
    Pustimo Kovu do Božića, a onda ćemo vidjet što dalje.
    Atmosfera oko kluba:
    Apsolutna histerija.
    Molim sve navijače Dinama da prestanu histerizirati, imamo svoj klub, imamo svog predsjednika, čemu sve ovo. Napadi na Mišića (ok pogriješio je, da je to napravio Livaja, bio bi ikona). Kad mi osudimo kapetana, šta onda očekujemo od javnosti i medija. Zona, pogriješila si s napadom na kapetana (iako je i on pogriješio, ali dijete se odgaja kod kuće, a ne pred drugima). S kapetanom odnose rješavamo doma, ne u medijskom prostoru.
    Zar stvarno nakon 5/5 u derbijima i 7/9 bodova u Europi imamo kolektivnu šizofreniju na spomen svetog imena Dinamo.
    Tovarima se oprosti crveni u 41 minuti, nikom ništa, a "mi budale" ubijemo kapetana jer je trebao dobiti crveni u 75 minuti.
    Dio loše atmosfere oko kluba su stvorili i navijači, zato je izuzetno bitno da se u narednih mjesec dana izuzmemo negativne energije, i da sutra izgubimo, ne treba raditi dramu.
    Ovo je nova ekipa, ona mora izbaciti pojedinca, lidera, pobjednički karakter, a mi im trebamo biti podrška u tome. Nije lako novim igračima slušati zvižduke nakon tekme, ili vrijeđanje sa zapada.
    Sve u svemu, da nam je netko ovo ponudio na početku sezone, 5/5 u derbijima i 7/9 u Europi, svi bi pristali, a sad odjednom ništa ne valja...
  • Derby
    539
    Napadi na Mišića (ok pogriješio je, da je to napravio Livaja, bio bi ikona). Kad mi osudimo kapetana, šta onda očekujemo od javnosti i medija. Zona, pogriješila si s napadom na kapetana (iako je i on pogriješio, ali dijete se odgaja kod kuće, a ne pred drugima). S kapetanom odnose rješavamo doma, ne u medijskom prostoru.
    Zar stvarno nakon 5/5 u derbijima i 7/9 bodova u Europi imamo kolektivnu šizofreniju na spomen svetog imena Dinamo.
    Tovarima se oprosti crveni u 41 minuti, nikom ništa, a "mi budale" ubijemo kapetana jer je trebao dobiti crveni u 75 minuti.
    Haza

Mislim da ga se napada radi ponašanja nakon tekme a ne za vrijeme tekme.
  • VolimDinamoOo
    136
    Mislim da bi 70 posto histerije bilo manje da Hajduk kasni bar 5 bodova za nama
  • Goncalo Santos
    2k
    Sve u svemu, da nam je netko ovo ponudio na početku sezoneHaza

Iskreno nema mi gore fraze od ovog da nam je netko ponudio.... Ja ne bih prihvatio sigurno da nas vukovar gorica i lokomotiva skoluju. Svaka cast na pobjedama u el i derbijima, ali tim pobjedama raste klub, njegova ostavstina, ugled... Ne sluze te pobjede kao kredit da se mogu gubiti male utakmice.

Ako zelimo rasti kao klub moramo pobjedivati u kontinuitetu i male utakmice. Opet kazem, vesele me pobjede u derbijima i europi, ali ne zelim da to bude samo kredit i opravdanje da se lako prede preko sramotnih izdanja kao protiv Vukovara. Pogotovo ako se krene cesto gubiti od takvih ekipa, s cime mi trenutno imamo problem.
  • Derby
    539
    Tko će sutra igrati na desnom boku?

Kovačević: Imamo dvije-tri opcije, imamo još danas trening. Theophile je tu, kao i mladi Noa Mikić koji dobro radi s nama. Koristili smo Matea Lisicu protiv Rijeke, ali mislim da će on sutra igrati na svojoj poziciji.Lisica je bio solidan na boku, ali sad nam treba naprijed. Nismo odustali od njega na boku, ali sad je Mikić najbliže toj poziciji.
    — Kova

Pogledajmo tu solidnost u sažecima tekme:

1. Zaletava se i ispada od jednog igrača s loptom, zatim trči na drugog igrača koji ga je predriblao lagano.

2. Lijeva strana skroz ispala, stoperi se pomiču za jednu poziciju prema lijevo. Drugi napadač ispred Lisice zabije gol.

giphy.gif

3. Krilni igrač mu ulazi iza leđa i ima 1 na 1 na Nevistića koji brani. Ovo mi se u mlađim pionirima nije praštalo.

giphy.gif

4. Opet lijeva strana ispada, stoperi se pomiču za jednu poziciju prema lijevo. Igrač rijeke ispred njega kratak pola metra da pospremi loptu u gol.

giphy.gif

5. Opet stoji iza igrača koji ima 1 na 1 sa Nevistićem i puca ravno u njega.

giphy.gif

Nisam stručnjak, i ne znam kakvi su njihovi dogovori oko preuzimanja igrača. Isto tako ne znam koliko su stoperi krivi u pojedinim situacijama... lijeva strana je dva puta ispala skroz, ali meni ovo izgleda kao jako loše odigrano od strane desnog beka. Možda čovjek prvi put igra ovu poziciju, možda ne - u svakom slučaju izgledalo je kao da mu tamo nije mjesto. Nadam se da će protiv Celte igrati na svojoj poziciji. Ovo nije bilo solidno - ovo je bilo loše.
  • Zagi
    12.8k
    Jbt ispada da su njegovi i napadač i ovaj crni i bek?
    Jedino kaj je zapravo zajednično svim ovim klipovima je neometano vrijeme koje igrači Rijeke imaju za uputiti lopu. Stojimo jebeno daleko od igrača. Pad fizike.
  • Derby
    539
    Jbt ispada da su njegovi i napadač i ovaj crni i bek?Zagi

Pa po videnom nijedan nije njegov. :)

Ako mckenna mora izaci na igraca s loptom, drugi stoper uzima napdaca iza njega onda valjda desni bek uzima drugog napadaca. Ali kao sto sam rekao, nisam strucnjak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet