• Pacho
    9.7k

Pogotovo kad uzmes u obzir kakvim smo golcinama mi uzeli neke od pobjeda. Ne zelim ovime umanjiti umijece nasih igraca, ali lako je laprdati o nesreci kada izgubis. Da smo mi za vikend izgubili golom kakav je Air Albania zabio bi bilo: "Zasto uvijek protiv nas?"
  • Haza
    11.1k
    Imao sam najbolju namjeru, zamolio da prekinemo histeriju, na kraju sam je samo pojačao;)
    Gospodo draga, ova ekipa je u stvaranju, u kreiranju, neće još neko vrijeme 90 minuta igrati savršeno.
    Tjerali smo svi Jakira, na kraju se dokazao i u Engleskoj i Turskoj. Tjeramo sad i Kovu, tjerat ćemo i sutra nekog drugog, nije realno očekivati da svaku tekmu dobijemo i igramo savršeno, jeste gledali kako je jučer Real izgledao jadno, nogomet i je najgledaniji sport, jer je sve dinamično, svatko može svakoga pobjediti, baš i to mu daje draž.
    Svi pišu igrali smo loše protiv Malma, a mi smo tu tekmu Malmo držali u teškom bunkeru. Šta bi trebao reći navijač Fenera kojem je klub uložio 100 plus milja eura, pa smo ih rastavili.
    Ali džabe ja krečim, ajmo promijeniti 7 trenera u dvije godine, sigurno će to srediti sve probleme.
    Ovo šta Faze piše za Belju, ide više na sramotu Belje nego trenera.
  • jakov1
    1.1k
    krivulja tog procesa ide gore-dole-gore- dole dok se ne stabilizira. Kod nas ta krivulja ide samo dolje-dolje-doljeCrni86

Brate mili, pricamo o 5 utakmica od kojih smo izgubili dvije. Ne bi da je sredina travnja pa da panicarimk.
  • hardek
    7.2k
    Prime R9 se nebi nazabijao golova u ovakvim postavkama igre. Dokle Kova ne prilagodi postavke igre nema kruha za napadača nebitno bio to Kule ili Beljo. Dok je taktika pogodovala napadačima zabili su 9 golova u par utakmica, nakon promjene u defenzivnu varijantu igra pogoduje krilima i od onda oni zabijaju ali iz puno nekvalitetnijih prilika.
  • Haza
    11.1k
    Da sve to uključuje -1 iza Hajduka na tablici nitko normalan ti ovo ne bi potpisao, a o lošoj igri općenito i propadanju skupih pojačanja da ne pričamo.NORTE

Ako je nama histerija jer nam je Hajduk na +1, onda smo u teškom kurcu.
    Neka skupa pojačanja propadaju, ali zato jeftina pojačanja rastu (Dominguez, Bakrar, Valinčić...).
    Barca je plaćala igrače 100 mil eura pa su ti igrači propali...
    Kažem, smirimo se, sve što se nama događa je normalna stvar u nogometu. Na nama je samo dal' ćemo dodatno stvoriti pritisak ili ga relaksirati.
  • dzis
    1.3k
    Sutra kad roknemo jos jedno veliko ime na Maksimiru opet bude sve po starom.
  • fakin
    1.8k
    zonaši 2 mjeseca govore da ne može samo valinčić biti desni bek jer šta ako se ozljedi ostat ćemo bez jedinog desnog beka i igrat će nam ili junior s 0 min u sezoni ili netko tko ne igra uopće tu poziciju.

i što se događa? jedini desni bek se ozljedi i desnog beka će nam igrati junior s 0 min ili netko tko uopće ne igra tu poziciju.

pa ovog nema ni u lošim komedijama.
    nevjerojatno mi je da ekipa iz kluba ovo nije vidjela zadnjih par mjeseci i da nije niti dovela nekog niti uigravala nekog za tu poziciju, nego samo alibi stavljaj valinčić dok ide.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    ovo sta si ti izjavio mislim da misle svi, ali sta ti daje nadu da ce se kova jednog dana naucit nosit sa tim pritiskom?
    Pa zato je puno teze i bit trener u dinamu neg u belupu… zbog pritiska i ocekivanja koja te zeznu. Tu se i razlikuje dobar trener od vrhunskog.
    Crni86

Naravno da je to teže, jer nema to iskustvo. Treba prije svega vremena i podrška Bobanova, jer ga je on i doveo.
    Vjerujem kad bi mu se dala sezona da bi isplivao i da bi naučio, doduše na onaj najteži način - na svojim greškama. Druga stvar je kaj mi navijači hoćemo instant rezultat, uz to i oku lijepu igru pa krene histeriziranje i smjenjivanje nakon 3 mjeseca.
    Vidjet ćemo već protiv Celte i Istre u kojem smjeru će to ići, ako njih prođe neokrznut, mislim da bu imao podršku kluba!
  • Haza
    11.1k
    pa ovog nema ni u lošim komedijama.
    nevjerojatno mi je da ekipa iz kluba ovo nije vidjela zadnjih par mjeseci i da nije niti dovela nekog niti uigravala nekog za tu poziciju, nego samo alibi stavljaj valinčić dok ide.
    fakin

Tko igra desnog beka u Real Madridu. Jebeni Valverde, vezni igrač.
    Ako Real Madrid nema desnog beka par mjeseci, zašto je čudno da ga nemamo mi.
    Hajduku je prošle godine desni bek bio Hrgović, a Rijeci su Menalo i Oreč.
    Igrat će nam već netko desnog beka, nije da svaki klub svijeta ima svaku poziciju poduplanu.
    Ovo je klasični primjer histerije.
  • FazeN
    3k
    U pravu si no više mislim da se ekipa referira na lagano ne uvođenje juniora u ekipu pošto se zna od početka sezone da nemamo drugog beka RPGa i mnogi su predviđali ovu situaciju.
    Kasna reakcija kluba.
  • fakin
    1.8k

ok, tebi je histerija, meni kao čovjeku koji diše ovaj klub cijeli život ovo je neorganizacija da ne kažem neku težu riječ.

znači nije se dogodilo nešto neviđeno, nisu se u isto vrijeme ozljedila 2 ili 3 igrača koji igraju istu ili sličnu poziciju, dogodilo se ono na što su mnogi upozoravali jer je jednostavno logično. ako imaš 1 igrača na jednoj poziciji 4 mjeseca pa valjda logički zaključiš da postoji velika mogućnost da se ozljedi i ostanemo bez ikoga. i da nitko na to ne reagira mjesecima. a ne znam, očito sam histeričan
  • Haza
    11.1k
    pa valjda logički zaključiš da postoji velika mogućnost da se ozljedi i ostanemo bez ikoga. i da nitko na to ne reagira mjesecima. a ne znam, očito sam histeričanfakin

Tko je mogao predvidjeti da će Gabriel dići nos? Šta smo trebali imati četiri desna beka na plaći.
    Dobit će priliku Mikić, ali kako smo svi negativni, jebat će mu zapad mater na prvoj greški.
    Baš smo jebeno negativni, šta bi bilo da nismo 20 godina prvaci...
  • Crni86
    16.7k
    to nisu opravdanja vec jako realna mogucnost da decka jednostavno takav pristup ne motivira. Ne znam kaj tu nije jasno.
  • Zagi
    12.8k
    Ne znam kaj tu nije jasno.Crni86
    Temelj pretpostavke. zaboravi
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    čekaj stari koji Malmø,pa jel nam momčad koja je mislim 6 ili 7 u jebeno švedskom prvenstvu i nije izborila niti Europu treba biti mjerilo? Dosta puta se slažem sa tobom ,poštujem svačije mišljenje ali ja kako čitam između redova je to da je ovo normalno,proces. Da Kova nije loš . Buraz igramo negledljiv nogomet ,Tovari su se bili raspali bukvalno još na početku prvenstva, bili sprdnja stroga. Na kraju Sa Kovom trenerom mi smo bili na tri boda iza njih. Znači samo zato što su bili loši na početku oni nakvi nam nisu pobjegli 9 ,10 bodova . Truhli tovari. Ovo ne može nikako biti normalno . Tonemo sve dublje , a trener dokazano me da nije niti jednog klinca izbacio ,n go je još i zakočio i sjebao i Pereza , i istog Villar kojeg prozivaš ,nije njega samo Boban vidio i pokupio sa ulice. Ima on i ime i prezime i itekako mjesta u ovom Dinamu .Nemojmo iskrivljivati stvari nego ih nazovimo pravim imenom. Na početku su se i Beljo i Kulen nazabijali golova a sad se nemogu sastaviti sa loptom. Sve potpis trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet