• Pacho
    9.7k

Ovo je i meni odlicno. Uzet cu Napoli kao primjer. Prosle sezone su uzeli naslov s 82 boda, a pod Sarriem su imali sezonu s 91 bodom pa su bili drugi. Nakon koje sezone su navijaci bili zadovoljniji? Ili Liverpool koji je prosle sezone s 84 boda bio prvak, a s 97 uzeo fritulu. Naravno da je kljucno sto konkurencija radi.

A kod nas se ni ne radi o tome da konkurenti odraduju gotovo pa savrsenu sezonu nego se mi, koji smo X puta financijski i igracki mocniji, spustamo na razinu fritulasa.
  • Crni86
    16.7k
    sori nisam vidio odmah komentar.

Takticki je tekma odigrana savrseno. Ono je takticki kovina pobjeda. I odigralo se pragmaticno kako i treba na europskom gostovanju.

Mozda je i problem u meni sto sam se nekako napalio na nas nogomet u prvih 5 kola. Gdje smo napokon izgledali atomski (prvo poluvrijeme rijeka i varazdin te zadnjih pola sata osijek), moguce da je problem sto ja konstantno cekam takve igre da izadu na vidjelo pa mi se cini da je to i dalje sve prema dolje.

Ali da, tekma s macabijem izvrstna. Dobro si me podsjetio na taj komentar, pokusavam se sjetit vise tog vremena, cini mi se kao da je bilo prije 3,4 mjeseca to, a zapravo nije bilo tako nedvano.
  • Fatos Beqiraj
    304
    Sve stoji, al nije ni Hajduk pretjerano dobar koliko im je raspored ovih prvih par kola lagan. Osijek ima kvalitetne igrace samo trebaju pokazat to tako da moze bit svasta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet