• rokikaciga
    6.2k
    Citaj postove pa ce ti sve bit jasno.

Meni uz Marca najbolji na terenu.
  • Noel
    16.4k

Čitam i napisao si da je u Premiershipu prosjek 18%. Mi ovdje govorimo o utakmici protiv amatera a ne o Premiershipu. Uspoređuješ statistike koje nemaju veze sa vezom.

Na isti nazivnik stavljaš Farske Otoke i amatersku repku Gibraltara i utakmicu Premiershipa i utakmicu protiv Gibraltara.
  • rokikaciga
    6.2k
    A ti drobis bez grama pameti.

I usporedujem statistiku koja ima veze s vezom. Jer je normalno da ima bolji postotak od najboljih igraca na svijetu jer on sad igra protiv "ribara i postara". Pogledaj tko je bio u napadackim pozicijama da uhvati centarsut.

Koliki si ti postotak ocekivao, da cujem i taj proljev? :lol:
  • vjeko1701
    19.8k

Bradarić protiv Gibraltara
    3/10 centarsuti
    88% tocnih dodavanja
    1/1 uklizavanja
    0/0 driblinga
    Nijednom nije predriblan
    19 izgubljenih posjeda
    3 ključna dodavanja

Sosa protiv Farskih otoka
    2/11 centarsuti
    89% točnih dodavanja
    0/0 uklizavanja
    0/0 driblinga
    Nijednom nije predriblan
    18 izgubljenih posjeda
    2 ključna dodavanja

Doslovce u pol deka s tim da su Farski otoci ipak nešto kvalitetniji.
  • Jurki
    20k
    d'kak je vec netko napisal.. nakon SP-a iduce godine, ostala bu spaljena zemlja.
    Igraci koji su gurani u repku, ne mogu igrati na tom nivou.. a one koji nikad nisu zvani ce morati vaditi kestene iz vatre.
    Na bekovskim pozicijama smo kriticni.. i zakaj se ne zove i Valincic i npr Jurisic (kak god Jurisic nije za repku) al je prirodni pravi bek.
    Natrpal je sredinu sa veznjacima koji ni protiv ovog jadnog Gibraltara nisu napravili skoro nist.
  • Noel
    16.4k

Shvati da si napisao glupost. Pokušavaš se sad raspravljat bezveze. Vjeko ti je gore bacio statistiku Sose protiv Farskih. Bradarić je danas bio očajan i to je to.
  • rokikaciga
    6.2k
    znaci 1 centarsut vise, jedno kljucno dodavanje vise uz jedan pokusaj centarsuta manje? Ok

Bradaric napravi pritisak, lopta se odbije do Majera koji fula mrtvaca sa 5 metara
    Centrirao za drugi gol
    Bio je jako aktivan, sirio igru, prilazio i trazio je loptu stalno.

Ali da, decko je bio za kurac jel da? Sva sreca da nogomet gledam svojim ocima.

A Vjeko je takoder i zaboravio napisati da je Bradaric imao 68 pokusaja dodavanja, 64 u protivnickoj polovici. Sosa je imao 45 pokusaja dodavanja, 44 u protivnickoj polovici..pa da se vidi tko je koliko aktivan.

:
  • Dani Olmić
    2k
    Kolega @Noel je u pravu, tog bradarica bi i ptice procitale, decko nije uspio centrirat ni jedan centaršut a igrali smo protiv bauštelaca sa gibraltara

Daleko je on od Sose…
  • vjeko1701
    19.8k
    Ok, al jednog se pljuvalo kao da je rupetina a ovog se sad hvali a doslovce je razlika na razini statističke pogreške. Jedan nešto bolje jedno, drugi nešto bolje drugo. E sad, il Sosa nije bio takva rupetina il Bradarić nije bio toliko dobar.

Gledam i ja nogomet svojim očima i od njega sam vidio puno zujanja a malo konkretnog doprinosa protiv poluamaterske reprezentacije di uopće nije trebao razmišljati o obrani.

Pa Juranović je protiv ovog Gibraltara imao ocijenu 7,7 na neprirodnoj lijevoj strani.
  • rokikaciga
    6.2k
    Safaric: Bradaric je odigrao jednu super utakmicu, ovo danas je bilo jako dobro

Ali Noel, Vjeko i NitkoBitan su trenerski magovi koji su prepoznali da je Bradaric odigrao za kurac.

Hvala ikoni HNLa da je potvrdio moje teze :heart:

Jarni: ako ovako nastavi imamo ljevog beka za stalno
  • jp23
    3.4k
    A Vjeko je takoder i zaboravio napisati da je Bradaric imao 68 pokusaja dodavanja, 64 u protivnickoj polovici. Sosa je imao 45 pokusaja dodavanja, 44 u protivnickoj polovici..pa da se vidi tko je koliko aktivan.rokikaciga

Ak ćeš to vadit kao statistiku, reci i da je Sosa odigrao 51 minutu, a Bradarić 90
  • rokikaciga
    6.2k
    S razlogom hehe jel?
  • vjeko1701
    19.8k
    Ako misliš nešto argumentirati, argumentiraj. Sam ti ja di odgovorio sarkazmom ili te nazvao nekim imenom? Nisam. Očito ponestalo argumenata pa se sad palo na osnovnoškolske fore.
  • Dani Olmić
    2k

Ja ne znam stvarno sta su onda oni gledali?
    On nije ni protiv Gibraltara neku razliku napravio

A u ostalom moze to i pep guardiola rec, ne znaci da je istina
  • rokikaciga
    6.2k
    Pa odgovorio sam tina zadnje sta sam vidio, a drugi komentar nisam niti vidio kada sam ovo pisao.

Nije Sosa tolka truba ali nije bio agresivan, dinamican i aktivan kao Bradaric. I to se ne vidi na sofi, a ja sam to vidio svojim ocima.

Ja sam svoje zavrsio s ovom temom ovdje jer jedan potvrdeni trener dijeli misljenje samnom i to mi je dovoljno. A vas koji imate misljenje da je Bradaric odigrao za kurac ja ne mogu krstiti niti da napravim play by play analizu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.