• Jaki991
    463
    I jedan i drugi su daleko od ozbiljnih bekova uglavnom
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Čim mi raspravljamo je li jedan manje loš od drugog u utakmicama s Faranima i Gibraltarom jao si ga nama.
  • vjeko1701
    19.8k
    A u kojem komentaru prije sam pao na nazivanje imenima i sarkazmom?

K tome, jesam rekao za kurac? Rekao sam minus i da je to u par deka sa Sosom. Puno zujanja, malo konkretnosti. A ovo tvoje citiranje Jarnija ni ne znam kaj da napišem. Relevantan komentator ko Tenžera za suđenje.

Evo ti onda od "trenerskog maga", ako Bradarić počne utakmicu protiv ikakve ozbiljne top 20 reprezentacije, bit će najgora karika obrane a naprijed će možda biti marginalno korisniji od Sose.
  • Noel
    16.4k

Sreća da je Gvardiol tu i da ga Guardiola nekad drži na toj poziciji u klubu.. Makar opet, ak smo do finala svjetskog prvenstva došli sa Strinićem na lijevom beku ništa više nije nemoguće..
  • KtcGoat
    1.5k
    Stanisic takoder igra u Bayernu lijevog beka ove sezone. A na desnog moze Valincic, ne sumnjam da ce stic poziv
  • vjeko1701
    19.8k
    Gvardiol lijevo, Stanišić desno. Trenutno jedino ozbiljno kaj imamo. Sve ostalo su igrači u par deka koji mogu možda pomoći protiv neke slabije reprezentacije al protiv nekoga ozbiljnog će možda imati jednu dobru utakmicu na njih deset. U preostalih devet će biti najslabije karike.
  • KtcGoat
    1.5k
    Obrana i veza kada su svi zdravi je fix, napad je problem.
    (Gvardiol-Sutalo-DCC-Stanisic- P.Sucic-Modric-Kovacic)
  • deda
    41.7k
    Franjo Ivanović me oduševljava svojom energijom, borbenošću i angažmanom, ali i dalje ne mogu vjerovati da su ga platili 20 milja. NIje on taj rang jednostavno.
  • Zagi
    12.4k
    Reprezentacija treba jednu pravu Lisicu.
  • Doktor Kunić
    5.5k
    Jarni: ako ovako nastavi imamo ljevog beka za stalnorokikaciga

Taj lik odavno ima nekih psihičkih problema. Ako mu je ova tekma mjerilo za prvog beka, mislim ne čudi me ništa na ovoj novoj tv. Psihijatrija teška.
  • Zagi
    12.4k
    Jarni: ako ovako nastavi imamo ljevog beka za stalnorokikaciga
    Populizam dragi.
  • KtcGoat
    1.5k
    Koliko igraca moze na popis za Sp?
  • vjeko1701
    19.8k
    A vjerujem da je Perišić - Kramarić - Pašalić (ne krilo) kaj ne zvuči pretjerano obećavajuće al na Perišića i Kramarića bar možeš računat da će nešto izmisliti. Pašalić na krilu je uvreda svima koji prate reprezentaciju al šanse da se to promjeni su marginalne.
  • KtcGoat
    1.5k
    a voli izbornik veznjaka na krilu vise nego ista
  • ZrnTSCHeZ
    1.6k
    Pretjerano analiziranje igre protiv Gibraltara doma, posebice nakon kaj se znalo da su Česi izgubili mi nema osobitog smisla.

Odradili smo kaj se angažmana tiče čak i iznad mojih očekivanja: 28 udaraca, 10 u okvir, njima nismo dopustili gotovo ništa, a po postovima vidim da je većina zamjetila njihovog golmana (što znači da je imal nekog posla od naše igre).

Kova se vratil nakon pola godine, Bradarića nije bilo pola desetljeća, Kotarski praktično debitiral, Marco Pašalić na desnom beku (uslijed ozljede Smolčića, jelda) jedan od najboljih, Fruk i Ivanović isto imaju nastupa na prste jedne ruke, Erlić, Pongračić i Bati nisu baš prve violine ni u mediokritetskim klubovima.

Svi oni prvi put zajedno na terenu i ziher u podsvijesti zvoni glasić da tu nije oportuno gristi na svaku loptu i riskirati neku ozljedu niti da je to potrebno za doći do rutinske (najtermin rujna i listopada!) pobjede.

Lijepo da su golove zabili oni kojima su to bili prvijenci i stoper koji malo igra.

Uvođenje Gvardiola (ozljeda Pongračića), a posebice Luke, Perije i Krame ne vjerujem da je bila kak neki ističu zbog "panike" već da se s jedne strane ispoštuje publika u provinciji gdje repka dolazi dvaput u desetljeću i k tome vrlo vjerojatno ovoj trojici to zadnji put u karijeri, a s druge strane da se i njima stavi dodatna recka za nastup u statistici.

Atmosfera i publika je školska preslika mentaliteta ovdje na sjeveru i nebreš ti zapaliti sjever protiv nekakvog Gibraltara u "nebitnoj" tekmi.

Tome sigurno nije pridonijelo ni "zagrijavanje" u kojem onaj operni pjevač krene pjevati Thompsona kao ni njegovo izvođenje himne na lošem razglasu/ozvučenju.

Neki osobiti doprinos nisu dali ni malobrojni pripadnici navijačkih skupina (Ultras, ZGB, Funcuti) koji su imali tek nekoliko kratkotrajnih pokušaja da povedu navijanje (čini mi se da svaki put od ZGB strane), a u čemu je čak i zapad bil brojniji i konkretniji u inicijativi.

Posebno bi istaknul balavurdiju iz Vinkovaca koju bi trebalo našamarati jer tijekom cijele tekme su bili krajnje nezaintersirani, a komentari već u prvom poluvremenu su im bili "kad bu ovo završilo tek je četvrta minuta", "zakaj smo uopće došli kad nema drugih (skupina)", "sad bi rađe bil na XY mjesta nego ovdje", "ajmo u kombi spavati".

Najentuzijastičniji su bili za fotkanje s krpom nakon tekme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.