• Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Reci će netko da mi kao odrađujemo posao tu pa nije bitno, ali zabrinjavajuće je da Baturina npr ali i većina ovih iz drugog plana meda ne mogu ovim mediteranskim portirima. Pa jebote valjda je ovo tekma gdje izađeš i kažeš sam ću im 5 golova dat. Izgleda da bu ipak osto Como/Hoffenheim.

Kaj se atmosfere tiče, jebena katastrofa. Pamtim protiv Grčke 2017 na istoku, to je najbolja atmosfera koju sam ikad doživio na tribini. Da, bolja od bilo koje Dinamove tekme (gdje sam bio, logično). Tužno ovo sve izgleda, kao da smo neki starac na kraju života kaj se sad oprašta od poznanika i prisjeća uspjeha. Nema života od sjećanja...
  • DrRatoljub
    324
    Jesmo li nakon jednog od 20 kornera ista napravili? Ne znaš koji je bio gori.
  • rokikaciga
    6.2k
    Bradaric teski + ima od mene. Nadmasio ocekivanja danas.
  • vjeko1701
    19.8k
    Cuo sam da su na tribinama udbasi.NitkoBitan

Ja sam čuo da nemaju kuk.
  • Goncalo Santos
    1.5k
    mislim da bi ovo baturini mogo biti zadnji poziv spasavanja. Decko je vec minimalno godinu dana u silaznoj putanji, osim par bljeskova u lp, nije u stanju rjesavati klubove i reprezentacije sta vrijede 10 puta manje od njega.

Ocito nema glavu za nesto vise, ubile ga viroze i vocke. Nenad ga se s razlogom htio rjesiti na zimu.
  • Mikina lijeva kopačka
    374
    Ove zadnje dvije tekme su najdosadnije kaj sam gledao u zadnjih par godina.

Tužno
  • vjeko1701
    19.8k
    Bradaric teski + ima od mene. Nadmasio ocekivanja danas.rokikaciga

Meni baš minus. Puno pokušaja al malo toga točno i opasno. Može biti da sam nešto propustio jer sam dio utakmice odrađivao nešto al sve kaj sam vidio su ubačaji iz kojih se nije rodilo ništa.
  • Ljubo
    148
    Bradaric teski + ima od mene.rokikaciga

Od mene recimo ima teški -, jer od 20 centarsuteva koje je imao ako su dva prošla puno sam rekao.
  • KtcGoat
    1.5k
    Jesmo li nakon jednog od 20 kornera ista napravili? Ne znaš koji je bio gori.DrRatoljub

Tek smo krenuli
  • Crusades
    19.3k
    Bratić (komentator) proslavio gol ko da smo u finalu SP zabili
  • Noel
    16.4k
    Ova tekma je pokazala da Vušković, Sosa,Goda,Valinčić,Mišić,Ivanušec,Vlašić,Oršić,Lisica, Pjaca,Petković,Matanović,Beljo,Musa imaju nade za SP u Americi. Ove rezerve koje su danas istrčale su očaj. Mislio sam da je Sosa očaj ali izgleda kao svemirski brod naspram ovog Bradarića.

Sve u svemu za prvenstvo treba ozbiljna selekcija. Fali nam brzine i eksplozivnosti, sramota je da nam Perišić i Modrić kao starci daju više brzine i eksplozivnosti nego ove mlade rezerve.
  • DrRatoljub
    324

A gle, rezervi je stoper, pitanje je hoće li ikad zabiti za reprezentaciju. Mislim da je baš lijepo da mu je toliko stalo.
  • Crusades
    19.3k
    ma komentator, editirao sam.

Ovo def stoji kaj si rekao, to mi je razumljivo naravno
  • Keyser Soze
    16.5k
    Alarmirajuće je da nam je svaki mladi perspektivan igrač zapravo defanzivac, uz to još Petar i Luka Sučić, ostalo je srednja žalost što se tiče napadačkih opcija.
  • Facke
    6.8k

Uopce nemres reci nis nakon desesnje tekme niti napraviti neki zakljucak. Gibraltar nije pokusal ama bas nist. Same su cekali kulike budu golova prijeli. A mi sme s loptu pimplali cele vreme oko senaesterca umeste da pocame po golu. Da male popratis neke igrace nebi neka imena napisal. Ivanusec i Matanovic su trenutne tulike blizu reprezentacije kulike i ja.

A Bradaric mi je denes bil jeden od pozitivih. Vise je on svemirski brod za Sosu nek Sosa za njega.
    Seti se same kak su igraci s Farskih Otoka vozili Sosu ko budalu na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.