• Jurki
    28k
    Al bu normalne pive?
  • Tom Hanks
    5.9k
    Po kiši (ako je uopće na kraju bude) je najbolje navijanje — Purgeri

Ovo je mitomanija da privuče one koji se dvoume oko dolaska
    Ne znam koliko puta sam bio po kiši i ne pamtim neko brutalno i impresivno navijanje.Znalo je bit dobrih izdanja ali to nije pravilo već iznimke kad je pljusak za vrijeme utakmice
  • deda
    48.5k
    2.200
  • Bumtres
    131
    Sjever 1500 do 2000 ljudi je garancija dobre zabave.
  • Mali Zeus
    22.2k
    čak i da je naum da privuče ljude ti si to sad popljuvao i odgovorio ih.
  • Mali Zeus
    22.2k
    sve super al njima je zadnja 3 kola prošle godine odmah pala posjećenost čim su ispali iz utrke. Da ne govorim da im je, kako je već rečeno ovod, posjećenost do prije 3, 4 godine bila slaba, dok nisu bili konkurentni.
  • Dudu
    3.7k

Ah ti neradnici i siromasi u Minhenu, Dortmundu, Frankfurtu, Stuttgartu, Gelserkirchenu i svakom imalo relevantnom gradu koji ima prvoligasa, drugoligasa ili treceligasa :nerd:
  • Mali Zeus
    22.2k
    U jebemti Pripuzu sam dao 10 eura, može li transakcija nekako stornirati??
  • Porculanka
    103
    Jel se moraju printat karte il moze s moba?
  • Kile
    23
    Zanima me takoder
  • shameless86
    2.4k
    pitas da dodjes ranije,da izbjegnes guzvu?
  • Marley
    6k
    ja 20 i jos cu i zedna ostati jer sad vise nemam za pivu!!
    Ali neeema veze, sve za podrzati nase primadone koje se nece na kraju tekme udostojiti ni zapljeskati prema gubavcima sa Zapada, u znak pozdrava :rofl:
  • jedan u nizu
    20.2k
    Ah ti neradnici i siromasi u Minhenu, Dortmundu, Frankfurtu, Stuttgartu, Gelserkirchenu i svakom imalo relevantnom gradu koji ima prvoligasa, drugoligasa ili treceligasa :nerd: — Dudu

Ah ta nogometna i navijacka kultura u Njemackoj kojoj zavidi cijeli nogometni svijet.
    Ah te moderne i udobne nogometne arene gdje ne osjetis da kisa pada i puse vjetar.
    Ah ti nogometni klubovi koji su desetljecima u članskom modelu i na neki nacin u vlasnistvu svojih clanova. Prokleti clanski modeli i desetljeca brige o svojim navijacima (koji usput budirečeno, imaju daleko bolji zivotni standard od nas Hrvata)
  • Junina
    35
    Preko ulaznice. hr se uzima karta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.