• Sibirski plavac
    6.6k
    usporedivati zagrebacku i splitsku publiku malo promaseno jer su to dva razlicita svijetajedan u nizu

Apsolutno. Jedni nemaju baš najbolju posjetu, ali su svjesni toga i shvaćaju da tu treba napravit napredaka, kako na nogometu tako i na ostalim sportovima. Drugi su bahati oko svoje posjete, govore kako kod njih to nije euforija nego je tako oduvijek, a vješto izbjegavaju činjenicu da 90ih i 2000-ih nisu imali posjetu veću od 10k (izuzev par sezona). Ove sve ostale sezone i 90.-ih i 2000-ih, pa čak i poneke 2010-ih su imale prosjeke ispod 10k (sve ovo je lako provjerljivo sa malo googlanja).

"Najluđi grad na svitu"

Prije najluđi mitomani na svitu.
  • Purgeri
    1.2k
    Da ne pridonosim više nekonstruktivnim raspravama, samo ću još napisat - danas igra naš klub, u našem gradu. Ovakve utakmice su uvijek bile najbolje i na njima se prebrojavaju najvjerniji. Po kiši (ako je uopće na kraju bude) je najbolje navijanje. Tko ne dođe, a da stvarno nije spriječen, nije normalan :smile:
  • Dinamosaur
    2.6k
    Kiše ne bude.
    Moguće je da prije tekme bude duga na nebu, a s obzirom na svakakve glupe izgovore, vjerojatno postoje ljudi koji bi i zbog toga ostali doma
  • Trnjani
    64
    kiše su padale, gromovi sijevali...
  • Jurki
    20k
    Al bu normalne pive?
  • Tom Hanks
    4.2k
    Po kiši (ako je uopće na kraju bude) je najbolje navijanjePurgeri

Ovo je mitomanija da privuče one koji se dvoume oko dolaska
    Ne znam koliko puta sam bio po kiši i ne pamtim neko brutalno i impresivno navijanje.Znalo je bit dobrih izdanja ali to nije pravilo već iznimke kad je pljusak za vrijeme utakmice
  • deda
    41.6k
    2.200
  • Bumtres
    107
    Sjever 1500 do 2000 ljudi je garancija dobre zabave.
  • Mali Zeus
    19.9k
    čak i da je naum da privuče ljude ti si to sad popljuvao i odgovorio ih.
  • Mali Zeus
    19.9k
    sve super al njima je zadnja 3 kola prošle godine odmah pala posjećenost čim su ispali iz utrke. Da ne govorim da im je, kako je već rečeno ovod, posjećenost do prije 3, 4 godine bila slaba, dok nisu bili konkurentni.
  • Dudu
    2.7k

Ah ti neradnici i siromasi u Minhenu, Dortmundu, Frankfurtu, Stuttgartu, Gelserkirchenu i svakom imalo relevantnom gradu koji ima prvoligasa, drugoligasa ili treceligasa :nerd:
  • Mali Zeus
    19.9k
    U jebemti Pripuzu sam dao 10 eura, može li transakcija nekako stornirati??
  • Porculanka
    88
    Jel se moraju printat karte il moze s moba?
  • Kile
    19
    Zanima me takoder
  • shameless86
    919
    pitas da dodjes ranije,da izbjegnes guzvu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.