• vjeko1701
    18.5k
    Ok, i onda tako raspravljaj o tome ili drugim stvarima koje smatraš da su vrijedne rasprave. Ja sam ti dao do znanja da prestaneš sa načinom kako počinješ te rasprave gdje baciš neku generalizaciju općenito o forumu ili ljudima koji pišu na njemu.

Jako često si na granici (a nekad i preko) onoga što kažnjavamo kao "paljenje teme".
  • The Undertaker
    8.7k
    Od ranih dana omladinskih škola te uče da moraš ispoštivati igrača u boljoj poziciji. Ako ti bek prođe dva ili tri puta stranu a ti mu ne dodaš onda on to više neće raditi. Slično je jučer bilo sa Kramarićem i Pašalićem u kontri. Kramariću se to sad tolerira jer znaju da će isporučiti (a i on sam se korigirao dosta) ali donedavno je bilo vidljivo kako Perišiću baš ide na onu stvar ta njegova škrtost.
  • NitkoBitan
    31.4k
    Pa jel napadac, jel mu primarni zadatak zabijati?Marley

vjerojatno i neki od golova koje je zabio, ne bi na kraju bili gol, da je Krama bio darezljiviji.Marley

On skrtari u situacijama u kojima su vece sanse za zabijanje gola da on doda loptu suigracu nego da izigrava nekog heroja i rekordera, a to je pokazao u jucerasnjoj situaciji.

Primarni cilj nije osobno zabijanje golova nego pobjeda momcadi.
  • Marley
    4.8k
    ma sve pet, samo komentiram, nebitno. Samo kazem da mi je nejasno kad netko to zamjera, ali kao sto kazes, to je stvar osobnih preferencija.
    Ja sam mozda staromodna, nek se svatko drzi prvenstveno onoga sto mu je primarno (ne doslovno SAMO to, podrazumijeva se).
  • Zagi
    11.5k
    ali donedavno je bilo vidljivo kako Perišiću baš ide na onu stvar ta njegova škrtost.The Undertaker

Perišićevo mahanje na Kramine poteze je jednako Riletovom na Kanekove.
    Samo se i isključivo događa u okolini gdje je on baja (to u Tottenhamu i Bayernu nije radio), te naravno prema igraču koji je niže u hijerarhiji.

iritantna kukavica
  • Marley
    4.8k
    On skrtari u situacijama u kojima su vece sanse za zabijanje gola da on doda loptu suigracuNitkoBitan
    Kuzim, da. Ali opet ne mozes sa sigurnoscu znati sto bi bilo :razz:

I naravno da je najbitnija pobjeda momcadi.
    Kako god, nitko nije rekao da je savrsen. Po meni i ovakav ima sasvim dobar ucinak i vec godinama nam je jako koristan. A to sto nekad pogrijesi u procjeni, mene osobno ne smeta.
  • tp1997
    2k
    donedavno je bilo vidljivo kako Perišiću baš ide na onu stvar ta njegova škrtost.The Undertaker

Ako se dobro sjećam baš su njih dvojica trčala kontru u 120. minuti protiv Engleza na SP pa Krama nije dodao?
  • Yery
    109
    Smatraš li onda da bi tribine trebale biti prazne kao u mamićevo doba ? Pisao si i kako ti se gadi Dalić jer od sebe pravi žrtvu. Pa kojeg su to još izbornika ovako razapinjali kvazi novinari sa indexa, telegrama, 24sata i npr. intelektualne gromade iz HR sabora ?
  • Tvrdica McTvrdi
    2k

Nije tu uopće stvar Dalića kao Dalića i što stoji iza njega već ono što on personificira, barem na van (vjeru, domoljublje itd) i zbog toga "u osinjak dira". Zbog toga će uvijek imati moju podršku, kao i svaka takva javna osoba
  • C@ptain Koons
    233
    barem na vanTvrdica McTvrdi

Zar ovo tebi nije problem? Jer ja se bojim da on to samo prema van predstavlja, ne mogu sa sigurnošću znati ali ako su one priče istinite na ovoj temi (npr. prodavanje posvećenih krunica) onda je normalno da ga ljudi ne mogu smisliti.
  • Jurki
    19.5k
    on personificira vjeru, obitelj i domoljublje jezičinom.
    Ne ulazim u to kakav je vjernik, jer je to osobna stvar.
    Personificiranje obitelji je pokazal na primjeru Luke Sucica, dok se bitnijim igracima toleriralo svasta.
    Domoljublje je dokazal time kaj je iskoristil svoja poznanstva da mu ne zruse nelegalnu vikendicu na Dravi, gde je inace zabranjena gradnja.
  • hardek
    6.2k
    Screenshot-20250909-184905-Sofascore.jpg

Postava od u21 protiv Turske, utakmice počinje za 10 min sa prijenosom na Maxsportu. Živković navodno starta u veznom redu
  • austrijanac
    7.8k

Teški throwback kad je Biscan koristio 7 stopera po tekmi u U21
  • db-izbjeglica
    18.4k
    daj zatvorite ovu temu, stvarno nema nikakvog smisla, čista psihijatrija.
    jedna stvar je kritika, prijedlog, ukazivanje na nešto što nije dobro...a nešto sasvim drugo konstantno i konstantno udaranje po istom, odnosno prosipanje negative.

ogromna većina ljudi koji pišu na njoj ionako ističu da ih subjekt iz naslova ove teme baš i ne zanima, većina postova je čista negativa, izrugivanje i pljuvanje po izborniku, igračima, savezu, sponzorima, "šabanima" i njihovom lošem načinu odijevanja, lošem navijanju, lošoj atmosferi, mobitelima, sreći, slučajnosti, licemjerju, lošim kriterijima za odabir bilo čega, itd, itd...
    čemu onda uopće postojanje ove teme na forumu?

KxpUOYJ.png

u čemu to je još ova država, čitavo naše društvo po bilo kakvom relevantnom sustavu vrednovanja u 10 najboljih na svijetu?

ajmo pronaći još nekoliko sfera ljudske djelatnosti na globalnoj razini.
    vjerojatno stvarno i postoji još nekoliko, daj Bože da ih je što više.

jednostavno ne razumijem od kud konstantna potreba za tim?
    zar je baš sve toliko crno i loše?
    zar baš ništa ne valja?
  • Ludovic IX
    9.8k
    Možda mi koji smo iracionalni , mozda želimo da savez bude otvoreniji prema svima, da dalic ne glumi žrtvu i da nema jednakijih..

Ako je tebi i takvima sve super, onda ne kužim zašto ti je mamic smetao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.