• Alkmar1312
    113
    da ne pisem sve, ljudi su zadojeni mrznjom pa su im djela i komentari u skladu s time
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Pobornik sam da se igra u svim gradovima u kojima je moguće, ali treba priznati da je jednostavno Rujevica, a i Opus premali. Pogotovo ako je neka jača, bitnija utakmica interesa ima i za 50k ljudi, a na Rujevicu ti ne stane ni 8. Ipak bi se primarno trebali rotirati Maksimir i Poljud
    Edit: i ne razumijem zašto je Rujevica u takvoj prednosti nad Drosinom. Veća je Drosina i ima sve uvjete pristojne za utakmicu, a odigralo se sve skupa 3 prijateljske utakmice ikad tamo.
  • NORTE
    19.7k
    Ipak bi se primarno trebali rotirati Maksimir i PoljudTvrdica McTvrdi

Bit će sigurno i neka oproštajna tekma repke od Maksimira nakon SP-a.

Nego, koje smo to 4 tekme izgubili u Maksimiru?
    Engleska sigurno.
    Motaju mi se po glavi Škotska, Belgija...
  • Hrdjavi
    84
    Izgubili smo uvjerljivo u prijateljskoj protiv Švedske negdje prije 10-11 godina (ako se računaju i prijateljske u ta 4 poraza)
  • Tvrdica McTvrdi
    2k

Engleska, Škotska, Belgija, Francuska Liga nacija 1-2 (zabili su Rabiot i Mbappe, sad jebiga koji je to ciklus ne znam točno jer smo igrali miljon puta s njima)

I ova Švedska 1-3 prijateljska, Ibra nam je zabio 1 ak se ne varam
  • KtcGoat
    1.2k
    Imam traume od te Skotske
  • Georg Koch
    6.6k
    Kako se malo pise o velikoj karijeri Andreja Kramarica.
    Mozete ga voljeti ili ne, mozete ga manje "šmekati" zbog realno predirektnih izjava oko potencijalnog povratka u Dinamo, ali da se i malo vise eksponira po medijima zbog stvari koje se guraju u danasnjem modernom svijetu, bio bi svako malo i clanak o njegovoj karijeri i golovima.
    Ovako toga bas i nema.

Neke od brojki:
    Bundesliga 126G + 61A
    SuperSport HNL 67G + 20A
    Europa League 8G + 2A
    DFB Pokal 10G + 2A
    Premier League 2G
    Champions League 5G + 1A
    Hrvatski nogometni kup 10G
    FA Cup 1G
    Hrvatska repka: 36 golova

Strasne brojke i strasna karijera za mene :clap: :clap: :ok:
  • Droljo
    20.9k

A ja ti velim da ide sa kvotom od nula utakmica u zadnjih 10 godina. I to ide puuuno karata tako..

Dakle ako je utakmica u Zagrebu u onda na nju smiju doći samo ljudi iz ZagrebaYery

To nisam rekao nego razumijem nezadovoljstvo navijača iz tih gradova koji ne mogu do karte zbog podobnih i posebnih. Čemu služi onda cirkulacija repke po 'manjim' gradovima kad jedni te isti guzonje opet dolaze a domaći ljudi ne mogu do karte? Ponavljam, ja mogu nabavit kartu s pol snage i još se borim protiv toga.
  • Chempers
    828

Gle, samo ću reći ovo, meni osobno je nespojivo navijati za Dinamo a biti protiv hrvatske reprezentacije, al ako ima ljudi koji tako misle, a očito ima, to nije nikakav problem. Neka svatko misli što hoće. Al onda treba imati muda i to reći a ne se skrivati iza ulaznica, Daliceve frizure, Sucica, bulazniti o tome kako nismo dobili svaku na SP s 3-0 i slične stvari. E to je jadno i zato sam napisao to što sam napisao.
  • Marley
    4.8k
    mozete ga manje "šmekati" zbog realno predirektnih izjava oko potencijalnog povratka u DinamoGeorg Koch

Zapravo ga zbog toga cijenim jos i vise.
    Dobar je Andrej, a podcijenjen. Odlican nogometas i covjek na mjestu.
  • Jaro
    10.7k
    pa bas suprotno... nit je reprezentacija nastala dolaskom Dalica, niti trenutne ekipe iz HNSa, a pogotovo ne od nastanka Mi Hrvati i njihovih raznoraznih prethodnika. A svi oni su preuzeli i dodatno upgradeali Mamicevo "Ako si protiv mene onda si protiv..."
    Cim netko ne pokazuje sjevernokorejsko obozavanje krene se s tim "ti mrzis reprezentaciju" spikom...
  • Paggini
    68.8k
    biti protiv hrvatske reprezentacijeChempers

Pa tko je točno ovdje protiv reprezentacije? Tko ovdje želi da repka gubi? Kao da je netko protiv Dinama jer ga iritira Fabio ili Jakir
  • jakov1
    905
    meni osobno je nespojivo navijati za Dinamo a biti protiv hrvatske reprezentacijeChempers

A da je recimo Mamic i dalje siva eminencija u savezu, jel bi onda bio protiv? Ili da je LJPV ili bilo koji drugi kriminalac koji se preko reprezentacije i svetog hrvatskog imena bogati?
  • Peškaman
    7.8k
    Mozete ga voljeti ili ne, mozete ga manje "šmekati" zbog realno predirektnih izjava oko potencijalnog povratka u DinamGeorg Koch

Mislim da ga većina ljudi ne podnosi jer je strašno škrt s loptom u nogama,solira bespotrebno u nekim situacijama.
    Ali da mu se može oduzeti vrhunska karijera,ne može.
  • Facke
    6.6k
    Ajd dej najte sad pak poceti s Mamicem i te gluposti. Kriminalce v nogometu bus navek imel. I svabi su lepe platili mito da dobijo svetske prvenste 2006. Jednostavne je te v nogometu tak. I Hoeneß je odsluzil zbog neplacanja poreza kaznu i sedel v "zatvoru" ak te tak mores nazivati. Nakon kratkoga vremena je mogel delati koj oce. I cem se prije shavti da je te v nogometu jednostavne tak , cim prije se stem pomiris. Nedavne je na feste covek teri dela v Dinamu govoril kak je Maric kral novce prek Dinama. Eto istina ili ne ja neznam tak prica kruzi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.