• Ludovic IX
    9.8k
    baš.. ko je ovdje protiv reprezentacije.. za mene su ovakvi poput Chempersa koji zabijaju glavu u pijesak ti koji su zapravo protiv reprezentacije - isti takvi su zabijali glavu u pijesak za vrijeme mamića. boli njih briga za nogomet i čistoću igre i odnosa dok god se lopta kotrlja u golu protivnika. način kako je došlo do toga,. nije bitan.
  • Georg Koch
    6.6k
    Mislim da ga većina ljudi ne podnosi jer je strašno škrt s loptom u nogama,solira bespotrebno u nekim situacijama.Peškaman

A brate, da ima 2 manjkavosti manje u igri proveo bi 10 sezona u Bayernu...to su mi nace bas bezveze price.
    Covjek isporucuje strasne brojke godinama na najvisim razinama, uvijek se davao i za repku 100%, od mene ima jedan veliki pljesak za karijeru.
  • Peškaman
    7.8k

Svaka njemu čast i poštovanje na brojkama i karijeri ali ga ja, osobno,ne volim vidjeti u prvih 11 baš zbog sebičnosti.
  • Marley
    4.8k
    Mislim da ga većina ljudi ne podnosi jer je strašno škrt s loptom u nogama,solira bespotrebno u nekim situacijama.Peškaman

Pa jel napadac, jel mu primarni zadatak zabijati?
    Naravno da ima situacija kad krivo procijeni, pa bi mozda bolje ispalo da doda, ali Boze moj... vjerojatno i neki od golova koje je zabio, ne bi na kraju bili gol, da je Krama bio darezljiviji.
    Kriviti napadaca sto vecinom gleda kako da zabije pa opuca na gol, po meni je bezveze. Samo nek je on "sebican" i neka opali, ne bih rekla da mu lose ide.
  • rokikaciga
    5.5k
    Ne voli se Petko je nije sebican, Krama se ne voli jer je sebican.

Jebiga, Krama je devetka u krvi i mirisi mu gol na krv morskom psu. I zato je legenda Hofenhajma (kojeg se ovdje cesto sprda) i ikona Bundeslige
  • jakov1
    905
    Da je Mamic podmicivao na korist Dinama ili da HNS-ovci ne placaju porez,
    ali raspolazu sredstvima na korist hrvatskog nogometa, vjerojatno me ne bi bilo briga za kriminal.
  • Marley
    4.8k
    dobro si ga spomenuo, tocno mi je on bio na pameti za primjer.
    (Ali jos uvijek ne mogu o njemu pa ga ne spominjem :lol:)
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    velim da ide sa kvotom od nula utakmica u zadnjih 10 godina. I to ide puuuno karata tako..Droljo

Uopće ne sumnjam da dio ljudi nažalost i tako dođe do ulaznica, o kojoj se količini radi nemam predodžbu...i ja bih najrađe da je to mizeran broj ak se već uz naš mentalitet to ne može u potpunosti eliminirati.

Bil sam lud prošlo ljeto kad sam izvisil za redovne karte za EURO, a istovremeno jedna agencija vodila po dva busa na svaku tekmu pri čemu za Italiju dio karata propal jer su tražili za njih bubreg još i pred stadionom pola sata pred kick-off

Ali ne smijemo licemjerno prozivati samo HNS kad toga ima i kod nas u klubu
  • Alkmar1312
    113
    pises gluposti, usporedujes dvije neusporedive stvari
  • Ludovic IX
    9.8k
    u klubu imaju jedan sektor koji je sponzorski.. i te karte idu sponzorima koi ih mogu podijeliti kome god žele.. u zadnje vrijeme, dio karata tih se vraća u prodaju jer se ne podijele.

ali to je jedan sektor.. HNS podijeli 30% ulaznica ako ne i više. nisu sponzori svete krave koima se moraju titrat jajca. postoji neka normalan kvota ulaznica za sponzore i to ej to. HNS je to izkarikirao do kraja
  • NitkoBitan
    31.4k
    Ali ne smijemo licemjerno prozivati samo HNS kad toga ima i kod nas u klubuZrnTSCHeZ

Kod nas se barem zna u koliko tocno sati ulaznice idu u prodaju :roll:
  • Mikina lijeva kopačka
    232
    Ali ne smijemo licemjerno prozivati samo HNS kad toga ima i kod nas u klubuZrnTSCHeZ

Daj sjaši s kurca već. Daj dokaze
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k

Apsolutno sam suglasan da je neobjavljivanje satnice puštanja karata ogroman problem i da to treba mijenjati.

Najapsurdniji tajming koji sam doživjel je bilo za finale SPa kad su dio karata pustili u gluho doba noći što je van svake pameti.
  • The Undertaker
    8.7k
    Koliko ja vidim i čujem, dosta karata za reprezentaciju ide državnim institucijama a tamo se dijeli šakom i kapom.
  • Peškaman
    7.8k

Da, to mu je primarni zadatak.
    Ja iznosim osobnu preferenciju tipa napadača, a i kod gledanja utakmica čuo sam dosta sličnih razmišljanja oko Kramarića pa sam zato odgovorio momku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.