• Droljo
    20.9k
    daj prije toga da ti pošaljem svoj rodni list i domovnicuYery

Pa to ti i velim. Da nemam neka poznanstva ne bi nikad vidio Rujevicu ili Pampas. Riječani kao i Osječani ne mogu do karte za tekme u svom gradu.
    Pozz
  • Ludovic IX
    9.8k
    iskreno, daj da se kvalificiramo u 10.mjesecu pa da do 6.mjeseca iduće godine ne pričamo više o tome. To što na reprezentaciju sad dolazi više onakvih koji pola utakmice ne spremaju mobitel u dzep nego pravih navijača, nije do nas..

HNS se osiguro da im na tribini skoro nitko ne remeti idilu ali huka sa tribine nema. kad dođe stani, pani, mi pritisak ne radimo sa tribina pa da igrači daju tih 10% više.

ja sam nakon 10 godina bio na Hrvatska-Škotska (da nije sin htio, nii ne bi) i shvatio da se za utakmice reprezentacije 10x ugodinije osjećam kad gledam sa frendovima negdje u birtiji neg na stadionu. dok je recimo za tekme dinama, potpuno drugi osjećaj. najmanja tekma na maksimiru kad igra dinamo je 100x bolja od bilo kojeg derbija u birtii sa prijateljima
  • NKDZ86
    5.6k
    ja sam nakon 10 godina bio na Hrvatska-Škotska i shvatio da se za utakmice reprezentacije 10x ugodinije osjećam kad gledam sa frendovima negdje u birtiji neg na stadionu. dok je recimo za tekme dinama, potpuno drugi osjećaj. najmanja tekma na maksimiru kad igra dinamo je 100x bolja od bilo kojeg derbija u birtii sa prijateljimaLudovic IX

također, ista situacija, potpis.
  • vjeko1701
    18.5k
    Apsolutno ali će se morati jednostavno postaviti drugačija igra. Treba će više taktičar nego motivator. Drugačiji nogomet jednostavno.
  • Alkmar1312
    113
    Gledajuci i slusajuci jucer ekipu na sjeveru sam shvatio koliko smo mi ubiti nisko pali kao drustvo.
  • Zagi
    11.5k
    To je uz pretpostavku da svaki problem ima jednako dobro rješenje.
    Ne vidim kako ishod zamjene Modrića kvalitetnijom taktikom ne završava padom igre.
    Rezultati su inako bili nestvarno iznad očekivanja.

Zapravo bi Ola bio najbolji jer će idući izbornik gotovo sigurno dobiti otkaz nakon jednog ciklusa usljed disbalansa očekivanja i kvalitete.
    Potrošiti Olu nije nikakav trošak.

Tako ćemo smanjiti očekivanja te će onaj iza izbornik moći graditi nekaj svoje.
  • Droljo
    20.9k
    Gledajuci i slusajuci jucer ekipu na sjeveru sam shvatio koliko smo mi ubiti nisko pali kao drustvo.Alkmar1312

Daj malo više info. O čemu se radi?
  • KtcGoat
    1.2k
    Bit ce Kova novi izbornik nakon sta uzmemo EL i to je to.
  • Zagi
    11.5k
    Zašto bi dinamo pristao na tako nešto?
  • KtcGoat
    1.2k
    ne znam, nisam razmisljao tako daleko
  • ZrnTSCHeZ
    1.5k
    Da nemam neka poznanstva ne bi nikad vidio Rujevicu ili PampasDroljo

Za dobiti pravo prvokupa ulaznice za Pampas u lipnju protiv Češke bilo je potrebno imati 7 utakmica repke u zadnjih 5 godina pri čemu u kvotu ne ulaze SP/EP/F4LN tekme.

Malo zastanite i razmislite nad tim podatkom...sedam utakmica u pet godina...manje od tekme i pol godišnje.

U tih 5g HR je odigrala (ako sam nabrzinu dobro pobrojil) 38 natjecateljskih utakmica koje ulaze u kvotu (znači maknul sam EP/SP/F4LN i prijateljske).

7 od 38 je mizernih 18% utakmica na kojima je trebalo biti.

Karata za jučerašnju tekmu je bilo još praktično dan ranije, očito nije bila baš takva navala da se nije moglo...kao što se bez problema moglo nabaviti karte redovnim putem za većinu od tih 38 tekmi.

Sad ovih 18% potrebnih tekmi zbog kojih kukate stavite u razmjer s oko 80% tekmi dinama na kojima sam bil prosle sezone, a kartu za Salzburg, Bratislavu pa čak niti za München nisam uspjel dobiti.

Kad bi barem dinamo imal takav sustav bodovanja i nagrađivanja lojalnosti...umjesto toga svjedoci smo da se i kod godisnjih karata krše vlastita pravila koja se odjednom ne primjenjuju, a da ne govorim o kartama za gostovanja po Europi pa i za Rujevicu koja se spominje.
  • KtcGoat
    1.2k
    Za ovu tekmu s Crnogorcima je bilo iznenadujuce lako uzet karte, ne znam je li to zbog neatraktivnosti protivnika ili kapaciteta stadiona, a i bio je radni dan
  • Crusades
    18.8k
    a da ne govorim o kartama za gostovanja po EuropiZrnTSCHeZ

jedno gostovanje, famozna Bratislava

pa i za Rujevicu koja se spominje.ZrnTSCHeZ

2/18 gostovanja u sezoni

Ogroman problem.
  • Mikina lijeva kopačka
    232

Lik samo sere, pravi se uvrijeđena frajla kaj nemre na Rujevicu.

Edit:tko uspoređuje načina dobivanja karata za repku i dinamo nije normalan, sve je počelo još 2006. i SP u Njemačkoj.
  • Yery
    108
    Dakle ako je utakmica u Zagrebu u onda na nju smiju doći samo ljudi iz Zagreba. To je apsolutno krivo razmišljanje. Oba stadiona koja si napisao su mala, a za utakmice HR je Hvala Bogu velik interes i neka je. Normalno je da sponzori dobiju ogroman broj karata i to je tako svidjelo se meni i tebi ili ne. Svugdje je tako i teško je da će se promijenit. Za jučerašnju utakmicu mogao je ulaznicu kupiti tko je htio. Na kraju postoji program vjernosti koji ima HNS te se na zadnjih nekoliko tekmi mogla kupiti karta za utakmicu (pa i za taj pampas famozni).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.