• FazeN
    1.9k
    Ok dolazi kao slobodan igrač ne gubimo ništa, ali Mikić ako sad nije mogao igrati ja ne znam.

Bekovi nam budu Goda i Bosec? Umjesto MPV i Mikić koji bi nakon sezonu, sezonu i pol digli cijenu i mogli bi trgovati fino s njima.
    Show
  • Zagabria
    354
    Zakaj nije igro kod Jakira, Bjelice, Cannavara, Perkovica i sad Kove. Do njega je...
  • Facke
    6.6k
    A ste veli da bu Goda celu sezonu odigral? Cemu odma negativni komentari bekovi nam budu Goda i Bosec?
    Pa Goda je za sad top pojacanje. Decko super igra.
    Bude i Vinlöf minutaze dobil. Budite tu bez brige.
  • FazeN
    1.9k
    Zakaj nije igro kod Jakira, Bjelice, Cannavara, Perkovica i sad Kove. Do njega jeZagabria

Ne melji što ne znaš, do ove zime je odnos bio uzasan što zbog agenta igrača, što zbog samog Mikica koji je bio kao pusten s lanca.

Ali dolaskom Bobana sve se promijenilo, isključivo jer je mali začepio i počeo igrat i radit na terenu.
    Capellas obožava malog pisao sam da je dolazio osobno samo da malog vidi i poprica s njim.

I bilo je tu ponuda većinom za odlazak jer mali želi igrat seniorski nogomet ali nagovarali su ga da ostane. Da bi doveli Boseca? Bosec - Goda dobar duo a klupa MPV I Mikic u juniorima, ima smisla pogotovo za budućnost.
  • CastAway1986
    4k
    gdje si pročitao da sam ja za Boseca ? Pa i ja bi radije gledao Mikića u rotaciji al ocito ima neka kvaka kad žele ovoga dovesti !
    da da plakat ce se za Špikićem
  • Dadox
    942
    Dođe li zaista Bosec dolazi kao Kovina želja i na njegovu preporuku.Svi se ovdje nadamo da Kova zna šta radi pa što mu onda ne bi vjerovali i u ovom slučaju.Očito on zna za što mu točno treba i može li mu to dati. Ja sam još uvijek u fazi da slijepo vjerujem Zvoni pa samim tim i Kovi.
  • rokikaciga
    5.4k
    ↪rokikaciga
    Zakaj nije igro kod Jakira, Bjelice, Cannavara, Perkovica i sad Kove. Do njega je...
    Zagabria

Prvo jer je Rile bio pretplaćen na tu poziciju, a nakon njega RPG. Kaj zaboravljamo da su neki igrači bili fiksirani u prvih 11 neovisno o rezultatu i igrama?

Drugo jer je i mali bio mutav, kao i njegov agent. Sad se to popravilo i mali se okrenuo za 180 što se ponašanja tiče. A i tad je imao 17 godina..
  • Crni86
    15k
    Nije uopće bit je li RPG otpisan,ozlijeđen ili nezadovoljanPeškaman

Bit je. Jer ako si do sad mislio da je ozlijeden i nece ga biti 2 tjedna onda nemas razloga ikoga dovoditi.

Ako si prije 5 dana saznao da je ozlijeda teza i da ga nece biti 2 i pol mjeseca. Onda trebas ic po nekoga da, ili po nekoga koga ces rjesit u 5 dana ili nekoga tko je free transfer.
  • FazeN
    1.9k
    A ste veli da bu Goda celu sezonu odigral? Cemu odma negativni komentari bekovi nam budu Goda i Bosec?
    Pa Goda je za sad top pojacanje. Decko super igra.
    Bude i Vinlöf minutaze dobil. Budite tu bez brige.
    Facke

Facke sve to stoji, ali ne možeš mi dovoditi Boseca a imaš malog Mikica na klupi.
    Pogotovo malog koji je ovo ljeto odradio 3 turnira s Dinamom gdje je bio ukupno najbolji igrač, doslovno se vidi da je prerastao juniore.
    I ti ako ga ne možeš ubacit 500 minuta u HNL da zamjeni Valincica, ja ne znam.
    TO JE SAMO MOJE MISLJENJE.
  • Zagabria
    354
    Gle meljem kaj znam nisam bezveze reko.....
  • CastAway1986
    4k
    glavno da ti pametujes drugima da melju a ni ti nemaš pojma!
    Gdje si bio ova dva dana kad smo dovodili najveće pojačanje u povijesti lige veliki insajderu?
    Ti ces određivati Bobanu i Kovi tko ce igrati i koga dovesti
  • Crni86
    15k
    Ali dolaskom Bobana sve se promijenilo, isključivo jer je mali začepio i počeo igrat i radit na terenu.
    Capellas obožava malog pisao sam da je dolazio osobno samo da malog vidi i poprica s njim.
    FazeN

Da li mislis da sad kad je mali napokon normalan 2 mjeseca da ga treba odmah gurnut u seniorsku ekipu? Ili posto vec znamo kakav je karakter ga bolje malo pustit da bude jos u rudniku u juniorima kako bi isklesao karakter do kraja pa onda na zimu ili ljeto kad vidis da se stvarno promjenio ga gurnut u seniore?
  • Mlađi referent
    14.2k
    digli cijenu i mogli bi trgovati fino s njima.FazeN

Nismo mi na burzi i ne trgujemo s vrijednosnim papirima.

Goda svoju rolu igra sasvim dobro. Nije tako dobar ball carrier i dinamičan bek, ali osvaja masan broj posjeda, ulazi u ogroman broj duela, upisao je asistenciju baš iz osvojenog duela protiv Istre, iz njegovog pritiska dolazi greška i gol Lisice, našao se u završnici i iz te akcije dolazi penal protiv Varaždina, defanzivno sasvim ok.
  • Dadox
    942
    Ono po čemu se ja sjećam Boseca je da centaršutom pogađa u trepavicu i po tome ga pamtim.Ostale igračke performanse mu nisam analizirao.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Ne znam kaj da mislim o ovoj transfer glasini, osim da se nadam da nije istina.
    U slučaju da se zaista ne računa više na RPG-a, mislim da se treba dati prilika malom Mikiću.
    Nikaj protiv Boseca, ali rotaciju sigurno i Mikić može odraditi, ne bi rekao da je Bosec toliko bolji od njega da ga se mora uzimati.
    Uostalom, niti njega ne možemo prijaviti za EL...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.