• NitkoBitan
    31.3k
    Ali mi je apsolutno neshvatljivo da Bosec koji je truba u obrani dolazi uzet Mikiću minutehardek

Mikic nije truba kad nigdje ne moze nac seniorski angazman?
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Ovo mi je totalno bezveze. Pa radije bi da KTC koji ionako neće puno igrati na stoperu ove sezone bude zamjena Valinčiću u jačim utakmicama, a Mikić u slabijima. Bosec je doslovno prototip prosječnog HNL igrača s hrpom mana koji će cijelu karijeru provesti u slabijim klubovima HNL-a. Goda je ipak imao i dobru epizodu u Rijeci, a bio i puno bolji u Slavenu i ne bih ih baš uspoređivao.
  • hardek
    6.1k
    Ako je igrač x truba i ima 18 godina, i igrac y truba sa 28 godina, kojeg igrača ćeš odabrati? Jedan ima šansu postat barem manja truba a drugi je gotov igrač
  • Crni86
    15k
    Zona prije 4 dana: Samo jedan desni bek sta ako se ozlijedi, kako cemo onda? Kakav propust da se nije doveo jos jedan bek.

Zona danas: Bosec na pragu potpisa. Sta ce nam sad on, bolje da nemamo niti jednog drugog desnog beka nego njega.

Strasno.
  • rokikaciga
    5.4k
    Ja sam u kampu da se trebalo vjerovati Mikiću. Jebote ak se Monaco ili tko već nije trgao za njega ovo ljeto a mali je tvrdoglavo ostao u Dinamu...zašto mu ne dati priliku? A ono kaj sam ga gledao, osobno mi je spreman za HNL
  • Crni86
    15k
    mislim da nisu upitne mikiceve igracke sposobnosti kao karakter.

Ako je decko napokon poceo radit na njemu - nikako mu ne bi pomoglo da iz juniora sad prede u seniore kada bi ga svi dizali u nebesea, pisali bajke i basne itd
  • Peškaman
    7.8k

Ako RPGa otpisujemo, ljudi žele nekog desnog beka koji je dovoljno kvalitetan da bude rotacija u Dinamu.
    Živković/Mikić nisu ništa gori/bolji od Boseca i mislim da 90% ljudi ne vidi smisao dovođenja Boseca kao nekakve rotacije.
  • Dzoni
    2k
    S konja na magarca transfer, potpuno besmislen transfer igrača koji nit je mlad, nit je dobar za Dinamo.
    Opasno mi ide na živac da se u užoj ili široj rotaciji ne nalaze igrači oko 18 godina iz naše akademije nego se pribjegava ovakvim transferima
  • Crni86
    15k
    Ako RPGa otpisujemoPeškaman

Tko ga otpisuje? Zadnja informacija je da je ozlijeden. Sta ako je stvarno ozlijeden? Ak se mislilo da je minorna ozlijeda a sad je ispalo da nije ipak tak minorna a dosli smo do kraja prijelaznog roka? Na kraju nigdje nitko nije pisao o nekim sukobima i otpisima osim ovdje na zoni jer rpg nije registriran za el.

Doveli smo 20 igraca, da je boban htio otpisat jso nekog otpiso bi ga. Ak su otpisani pjaca i petko, otpisalo bi se i njega.

Ima koji slobodsn igrac sad pa da ga potpisemo?
  • DiddyGuela
    4.2k
    Bosec je kramp od igraca. Cak i ono malo vremena u Cluju, apsolutna elementarna nepogoda. Ovo govorim u kontekstu njegovog dolaska kod nas u ulozi backup igraca.

Ako Mikic stvarno nije taj a Bosec je... pitam se sto ljudi u nasoj akademiji rade zadnjih godina.
  • Marcinko
    796
    To se govorilo za Europu, gdje doveo jednog ili deset Boseca i dalje imaš samo jednog desnog beka na popisu.
  • Crni86
    15k
    onda jos bolje….

A u hnlu do zime igramo vise tekmi neg u europi.

Ako je rpg ozlijeden, i dalje imas jednig desnog beka za hnl, a puno veci broj utakmica nego u europi. Hnl nam je glavni cilj ove sezone ako je netko propustio.
  • CastAway1986
    4k
    Jučer plačete da ne smije igrat Zivkovic i da nemamo rotaciju na desnom beku a danas plačete jer ce to biti Bosec..Koga to smo trebali dovest za rotaciju, možda Carvajala?
  • Peškaman
    7.8k

Nije uopće bit je li RPG otpisan,ozlijeđen ili nezadovoljan.

Antonio Bosec kao rotacija nije ništa kvalitetniji od Mikića/Živkovića na istoj poziciji.
    Ako kao rješenje vidiš Boseca, osobno mi je puno bolje guranje mladog Mikića u vatru,ili je ili nije.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Jednostavno nismo trebali prodavat Spikica.. Daj Mikica u rotaciju pa kako ispadne, ispadne. Hocemo se pokazat i kao razvojni klub pa panicno idemo po HNL srot da dobijemo rotaciju. Meni glup potez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.