• FazeN
    1.9k
    glavno da ti pametujes drugima da melju a ni ti nemaš pojma!
    Gdje si bio ova dva dana kad smo dovodili najveće pojačanje u povijesti lige veliki insajderu?
    CastAway1986

Bio sam radio videozapise za Dinamo ako te zanima
    Daj skini mi se s k više, imaš li života druze? di su bili tvoji ostali insajderi za tu vijest? Ne vidim da je itko spomenuo Bennacera ili ono što si spominjao povredu Cordobe i odlazak Cavline?
    Ja sam napisao 10x da nisam insajder i ne smaraj više.
  • badjibadara
    7.5k
    Na klupi jos nitko nije postao igrac, a ako je vec prerastao juniore, posudba u nekog drugoligasa bi imala smisla kao medjustepenica. Treba minute, a u Dinamu ih nebi puno dobio.
  • Doktor Kunić
    5.4k
    mora da si onda AutSajder ilitiga vanjski suradnik
  • Goncalo Santos
    719
    Vec sad imamo problem sa el jer imamo manjak igraca iz naseg sustava, ako sad ne planiramo promijeniti taj trend s mikicem ja ne znam kad cemo. Ako se decko sredio i rjesio agenta, redovito je najbolji igrac na turnirima, pa dajte mu sansu, kakav bosec.
    Mislim zasto bi neki junior onda se i nadao icem ako mu ni za hnl ne vjeruju da odradi par utakmica.

Pocinjem sve vise misliti da moramo dovesti stranog trenera jer nasi ne zele davati priliku mladima jer robuju hijerarhiji koja se uspostavlja na temelju godina. Pocelo se sikanirati pereza-vinlofa, sad ce i mikic ispastat.

Europski velikani nude milijune za jakira i mikica, nama nisu dovoljno dobri. To je jednostavno pogresan mentalitet koji se uci trenere u ovoj drzavi.
  • FazeN
    1.9k
    jer nasi ne zele davati priliku mladima jer robuju hijerarhiji koja se uspostavlja na temelju godinaGoncalo Santos

Ovo je istina.
    Horvat je isto trebao na posudbu/dvojnu pa ostaje u juniorima.
    Mikic isto očito u juniorima.

A ne može mi nitko reci pogotovo jer sam pratio 2 turnira ove godine da Horvat ne može biti zamjena na krilu, te da Mikic ne može parirati Bosecu ako ovaj potpise na kraju.
  • CastAway1986
    4k
    naravno da imam života jer nisam pisao ovdje ko ti o dopisivanju sa obitelji Maresic , Tarzanom nemam komentara LP i Mikicevom tetkom..
    Sad fino na fejs i briši upise koji ti ne odgovaraju kako bi ispao točan a ne bahati se ovdje ljudima.. Isprike ostatku foruma na ovoj sitnoj prepirci a tebe odsad samo ignoriram Romano..
  • Goncalo Santos
    719
    Slika i prilika hrvatskog nogometa, tako je u reprezentaciji isto di farizej gura tu pricu o poniznosti i skromnosti, dok ne dobijes 5 6 godina staza u poniznosti nemos igrat.

Ostali treneri lige se ugledaju na njega i kopiraju. Kad se prigovori da ce reprezentacije, odnosno klubovi imat problem u buducnosti zbog zapostavljanja mladih, ide drzak odgovor da ovo daje rezultate.

Kustic svakako viziju nema, kao i cijeli hns tu su da se jase dok ide na rezultatima a selekcije i to je to. Kad se modric i perisic umirove nece vise bit naslikavanja.

Mislim da ljudi kao Capellas mogu to promijeniti, ali mu treba podrska kod trenera.
  • hardek
    6.1k
    Ja sam uvijek bio mišljenja da klub kao što je Dinamo i sa svojim identitetom proizvodnje kvalitetnih igrača mora imati poduplane sve pozicije, a ozljede koje se dese, kartoni i slično tokom sezone koristimo za davanje minuta igračima iz omladinskog pogona.

Ako mi imamo 30+ igrača seniorskih igrača, igrači iz omladinskog pogona dobit će 5 minuta tu i tamo kad vodimo 5:0 na Maksimiru ili nekih 20-tak min u Kupu protiv niželigaša. Od toga se ne postaje igrač.

Iskreno mislio sam da će se to promijeniti s dolaskom Bobana, možda i hoće u budućnosti ali je to sve teško odmah stavit u pogon, ne znam.

Da li mali Mikić uopće trenira sa seniorima od kad se ozljedio RPG?
  • FazeN
    1.9k
    Da li mali Mikić uopće trenira sa seniorima od kad se ozljedio RPG?hardek

Ne
  • hardek
    6.1k
    Da li mali Mikić uopće trenira sa seniorima od kad se ozljedio RPG?
    — hardek

Ne
    FazeN

Onda džabe mi ovdje lajemo na mjesec
  • Noel
    15.6k
    Točno bum si kupil dres od Boseca...
  • Facke
    6.6k

Sve to stoji koj velis. Al mora biti neki razlog da se razgovara s Bosecem a ne razmislja se o minutaze Mikicu ?!
  • CastAway1986
    4k
    Ja bi samo da se kaže sto je točno na stvari vezano za RPG-a? Ozljeda sigurno nije toliko ozbiljna jer bi se već uvelike pisalo o istoj
  • Zg123
    2.5k
    Meni je nevjerojatno da fucking Simun Hrgovic cijelu proslu sezonu igra kao standardni igrac Hajduka na DESNOM beku a da Mikic ne moze kod nas biti u rotaciji kao drugi desni bek
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Nemojte Fazea dirat, ako netko ovdje donosi dodanu vrijednost to je on. Nikog ne dira i vrijeđa, potrudio se složit video.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.