• vjeko1701
    18.4k
    Molim vas mrvicu smirite strasti i neka sad već duga prepucavanja ostavite za inbox. Ajmo se držat teme.
  • Zagi
    11.5k
    Mikić saga postaje misterioznija od Mauro sage.

Btw, od kud je uopće potekla vijest o Bosecu?
    Kaj ako je to , mnogo puta već viđen, običan plaćeni tekst nekog menađera kojem treba malo hajpa da plasira igrača?
  • Droljo
    20.8k
    Kakav bosec? Nemojte se ni zajebavat sa tim stvarima!
  • Sajla
    12.9k
    Btw, od kud je uopće potekla vijest o Bosecu?Zagi

Lorenzo Lepore na twitteru/X-u
  • BBBaranja
    4k
    Boseca znam iz naše lige kao prosječnog beka.
    Nedavno sam gledao tekmu Cluja protiv Hackena gdje su popili 7 komada gdje je dotični visio ko luster,iako je curilo sa svih strana on je bio među najgorima tu tekmu..
    Ne vidim smisao dovođenja njega sa 28g na leđima ali dobro..
  • Zagi
    11.5k
    Lorenzo Lepore na twitteru/X-uSajla

To je sve? Tu se danima koljemo radi nekog Lorenza?

Dajte dečki, najte....
  • vjeko1701
    18.4k
    Ja kužim ko neka zakrpa u smislu "zlu ne trebalo" pošto dolazi besplatno, vjerojatno sa malim ugovorm do kraja sezone.

Samo smatram da se onda radije moglo zadržat nekog tko je već bio tu za tu istu svrhu.

To je sve? Tu se danima koljemo radi nekog Lorenza?Zagi

Još će ispast da je to iskopirao sa Zone jučer
  • rioda
    10.2k
    Rumunjski mediji pišu da je Bosec otpušten zato što je katastrofalno odigrao prvu utakmicu play-offa Konferencijske lige kod švedskog Hackena. Domaćin je na toj utakmici pobijedio 7:2, a Bosec je proglašen krivcem za čak četiri od sedam golova koje je primila njegova momčad. Bosec je odigrao tu utakmicu u cijelosti, a u tri utakmice nakon navedenog potopa Cluja nije bio niti na klupi.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/rumunji-potjerali-hrvata-nakon-dva-mjeseca-mediji-razlog-je-katastrofalna-partija/2707108.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

Zvuči obećavajuće :lol:
  • Sajla
    12.9k
    pa znaš da Zoni treba jako malo ili skoro ništa :lol:
  • Ivdzo11
    8.4k
    Ja cujem da ne dolazi Bosec, pa eto bumo videli :grin:
  • Droljo
    20.8k
    Nnedavno sam gledao tekmu Cluja protiv Hackena gdje su popili 7 komada gdje je dotični visio ko luster,iako je curilo sa svih strana on je bio među najgorima tu tekmuBBBaranja

Dok sam ja gledao 4 asistencije je imalo lijevo krilo a on je igrao desnog beka :lol:
    Sa time da još nije bio konačni rezultat...
  • Krizy
    61.1k
    I BOSec bi došao u Dinamo.
  • BBBaranja
    4k

Blago rečeno bio je kriminalan,sve znaš ako si gledao :grin:
    Nadam se da nas isti neće "pojačati" .
  • Eduardo
    26.1k
    Nakon što sam vidio prvo poluvrijeme protiv Hackena gdje je lijevo krilo Šveđana prolazilo kao da nema nikog na toj strani uopće me ne čudi što novi trener Cluja ne računa na Boseca... čovjek je četiri puta u prvom poluvremenu asistirao za gol probijajući im desnu stranu. To su ti ponajbolji igrači HNL-a koji na pragu tridesete prvi put kušaju inozemstvo i europsku scenu.
  • Omake
    12.1k
    u toj utakmici imao pet asistencija , a u zadnje tri sezone deset hahahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.