• FazeN
    4.5k
    Zakaj nije igro kod Jakira, Bjelice, Cannavara, Perkovica i sad Kove. Do njega jeZagabria

Ne melji što ne znaš, do ove zime je odnos bio uzasan što zbog agenta igrača, što zbog samog Mikica koji je bio kao pusten s lanca.

Ali dolaskom Bobana sve se promijenilo, isključivo jer je mali začepio i počeo igrat i radit na terenu.
    Capellas obožava malog pisao sam da je dolazio osobno samo da malog vidi i poprica s njim.

I bilo je tu ponuda većinom za odlazak jer mali želi igrat seniorski nogomet ali nagovarali su ga da ostane. Da bi doveli Boseca? Bosec - Goda dobar duo a klupa MPV I Mikic u juniorima, ima smisla pogotovo za budućnost.
  • CastAway1986
    4.6k
    gdje si pročitao da sam ja za Boseca ? Pa i ja bi radije gledao Mikića u rotaciji al ocito ima neka kvaka kad žele ovoga dovesti !
    da da plakat ce se za Špikićem
  • Dadox
    1.2k
    Dođe li zaista Bosec dolazi kao Kovina želja i na njegovu preporuku.Svi se ovdje nadamo da Kova zna šta radi pa što mu onda ne bi vjerovali i u ovom slučaju.Očito on zna za što mu točno treba i može li mu to dati. Ja sam još uvijek u fazi da slijepo vjerujem Zvoni pa samim tim i Kovi.
  • rokikaciga
    8k
    ↪rokikaciga
    Zakaj nije igro kod Jakira, Bjelice, Cannavara, Perkovica i sad Kove. Do njega je...
    Zagabria

Prvo jer je Rile bio pretplaćen na tu poziciju, a nakon njega RPG. Kaj zaboravljamo da su neki igrači bili fiksirani u prvih 11 neovisno o rezultatu i igrama?

Drugo jer je i mali bio mutav, kao i njegov agent. Sad se to popravilo i mali se okrenuo za 180 što se ponašanja tiče. A i tad je imao 17 godina..
  • Crni86
    18.1k
    Nije uopće bit je li RPG otpisan,ozlijeđen ili nezadovoljanPeškaman

Bit je. Jer ako si do sad mislio da je ozlijeden i nece ga biti 2 tjedna onda nemas razloga ikoga dovoditi.

Ako si prije 5 dana saznao da je ozlijeda teza i da ga nece biti 2 i pol mjeseca. Onda trebas ic po nekoga da, ili po nekoga koga ces rjesit u 5 dana ili nekoga tko je free transfer.
  • FazeN
    4.5k
    A ste veli da bu Goda celu sezonu odigral? Cemu odma negativni komentari bekovi nam budu Goda i Bosec?
    Pa Goda je za sad top pojacanje. Decko super igra.
    Bude i Vinlöf minutaze dobil. Budite tu bez brige.
    Facke

Facke sve to stoji, ali ne možeš mi dovoditi Boseca a imaš malog Mikica na klupi.
    Pogotovo malog koji je ovo ljeto odradio 3 turnira s Dinamom gdje je bio ukupno najbolji igrač, doslovno se vidi da je prerastao juniore.
    I ti ako ga ne možeš ubacit 500 minuta u HNL da zamjeni Valincica, ja ne znam.
    TO JE SAMO MOJE MISLJENJE.
  • Zagabria
    366
    Gle meljem kaj znam nisam bezveze reko.....
  • CastAway1986
    4.6k
    glavno da ti pametujes drugima da melju a ni ti nemaš pojma!
    Gdje si bio ova dva dana kad smo dovodili najveće pojačanje u povijesti lige veliki insajderu?
    Ti ces određivati Bobanu i Kovi tko ce igrati i koga dovesti
  • Crni86
    18.1k
    Ali dolaskom Bobana sve se promijenilo, isključivo jer je mali začepio i počeo igrat i radit na terenu.
    Capellas obožava malog pisao sam da je dolazio osobno samo da malog vidi i poprica s njim.
    FazeN

Da li mislis da sad kad je mali napokon normalan 2 mjeseca da ga treba odmah gurnut u seniorsku ekipu? Ili posto vec znamo kakav je karakter ga bolje malo pustit da bude jos u rudniku u juniorima kako bi isklesao karakter do kraja pa onda na zimu ili ljeto kad vidis da se stvarno promjenio ga gurnut u seniore?
  • Mlađi referent
    14.9k
    digli cijenu i mogli bi trgovati fino s njima.FazeN

Nismo mi na burzi i ne trgujemo s vrijednosnim papirima.

Goda svoju rolu igra sasvim dobro. Nije tako dobar ball carrier i dinamičan bek, ali osvaja masan broj posjeda, ulazi u ogroman broj duela, upisao je asistenciju baš iz osvojenog duela protiv Istre, iz njegovog pritiska dolazi greška i gol Lisice, našao se u završnici i iz te akcije dolazi penal protiv Varaždina, defanzivno sasvim ok.
  • Dadox
    1.2k
    Ono po čemu se ja sjećam Boseca je da centaršutom pogađa u trepavicu i po tome ga pamtim.Ostale igračke performanse mu nisam analizirao.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    Ne znam kaj da mislim o ovoj transfer glasini, osim da se nadam da nije istina.
    U slučaju da se zaista ne računa više na RPG-a, mislim da se treba dati prilika malom Mikiću.
    Nikaj protiv Boseca, ali rotaciju sigurno i Mikić može odraditi, ne bi rekao da je Bosec toliko bolji od njega da ga se mora uzimati.
    Uostalom, niti njega ne možemo prijaviti za EL...
  • FazeN
    4.5k
    glavno da ti pametujes drugima da melju a ni ti nemaš pojma!
    Gdje si bio ova dva dana kad smo dovodili najveće pojačanje u povijesti lige veliki insajderu?
    CastAway1986

Bio sam radio videozapise za Dinamo ako te zanima
    Daj skini mi se s k više, imaš li života druze? di su bili tvoji ostali insajderi za tu vijest? Ne vidim da je itko spomenuo Bennacera ili ono što si spominjao povredu Cordobe i odlazak Cavline?
    Ja sam napisao 10x da nisam insajder i ne smaraj više.
  • badjibadara
    8.1k
    Na klupi jos nitko nije postao igrac, a ako je vec prerastao juniore, posudba u nekog drugoligasa bi imala smisla kao medjustepenica. Treba minute, a u Dinamu ih nebi puno dobio.
  • Doktor Kunić
    5.7k
    mora da si onda AutSajder ilitiga vanjski suradnik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.