• db-izbjeglica
    18.3k
    ???
    Objasni ovo molim te, kaj se pogubio zadnje vrijeme?
    NORTE

pa pogubio se...što nije jasno? ne pričamo o igraču koji je u svojoj top formi.

ozljede, ispadanje iz forme, ispadanje iz prvog plana u milanu, posudba u marseille (također veliki klub)... pričamo o igraču čija je donedavna tržišna vrijednost sigurno bila preko 50 milja eura, spletom okolnosti više nije tako, iz naše perspektive je to čak i dobro, jer inače vjerojatno nikada u ovom trenutku ne bi došao u dinamo.

da se razumijemo, pad koji mu se dogodio je najnormalnija stvar koja se dogodila tisućama igrača prije njega i dogodit će se tisućama poslije njega.

sve govori da je to odlično pojačanje, vjerojatno najbolji etablirani strani igrač i najveće etablirano strano ime koje je ikada došlo u HNL u nekakvim najboljim igračkim godinama. Sve govori da će to biti igrač koji će raditi veliku razliku u HNL-u. Međutim, nisam pretjerano euforična osoba i neću biti opijen ovim dolaskom sve dok na terenu to ne bude i dokazano.

mogu samo čestitati vodstvu kluba na poslu i nadam se da će u budućnosti biti još puno ovakvih poslova. moje mišljenje je da dinamo po svemu treba biti jedan od svega nekoliko najboljih klubova van liga petice i treba raditi na tome da dolasci igrača takve vrijednosti postanu normalna stvar.

dinamo i zagreb to zaslužuju!
  • Mr Anderson
    13.8k
    Mi se živciramo kaj mediji pokušavaju omalovažavat ovaj transfer igrača iz lige petice u Dinamo a imamo navijače našeg kluba koji ne kuže ovu euforiju...blago namaBenito

Kužim euforiju, samo ne mislim da je treba u tolikoj mjeri, ja sam u 40-im godinama i jako dugo sam uz ovaj klub, čvrsto s nogama na zemlji i zanima me samo izvedba na terenu i rezultat Dinama. Oduševljen sam načinom na koji je posao izveden, a za ostalo ću pričekati malo.Ovakve euforije su ipak svojstvenije rivalima s juga. Ako ti misliš da si ti veći navijač od mene jer se nisam svojim postom upisao u nepregledan niz patetičnih proljeva od obznane potpisa onda se jako varaš. Ne znam koliko imaš godina, ali mi je smiješna ova tvoja izjava.
  • Sajla
    12.9k
    IMG-7051.jpg

kakve su ovo pizdarije? Dinamo ide na Kušek Apaš sredinom prosinca, za više od tri mjeseca - tek tada se očekuje prvijenac Bennacera?!
  • NORTE
    19.5k
    pa pogubio se...što nije jasno? ne pričamo o igraču koji je u svojoj top formi.

ozljede, ispadanje iz forme, ispadanje iz prvog plana u milanu, posudba u marseille (također veliki klub)... pričamo o igraču čija je donedavna tržišna vrijednost sigurno bila preko 50 milja eura
    db-izbjeglica

Bio je na 40 milijuna.
    Upravo zbog manjih problema u karijeri smo i dobili ovakvu priliku dovesti ga (prvi razlog je Boban).
    On dolazi nakon odigrane pune sezone na najvišem europskom nivou, a ne otpisan iz Španjolske, kumstvom iz Arabije ili potrgan na rehabilitaciju s izlaznom klauzolom od 200k eura.

Znači megatransfer, a ni blizu nekog velikog pada karijere jer to jednostavno nije.
  • Jurki
    19.4k
    Dal smo hteli destruktivca? Dal se cmizdrilo za "Selahijem" cijelo ljeto i govorilo.. treba nam šestica?

Sad je tu... i opet ne valja.

Uvjeren sam da se moglo dopeljati bolje krilo od Lisice i Hoxhe da bi se dopeljalo.

Nikad zadovoljni.

O marketinskom aspektu ovog posla da ni ne govorim. Ovo je vijest koja je odjeknula nogometnom Europom... i za ubuduce.
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Mišićev gol čekamo od 13.11.2022., tako da će ovo statistički biti vrlo dobro ako od Bennacera kao zadnjeg veznog dobijemo gol već na Kušek Apašu :lol:
  • vjeko1701
    18.4k
    Naravno da ne treba. Ali postoji vjerojatan razlog upravo u vidu toga da smo doveli 16 novih igraca. Jednostavno se to mora vidjeti i momcad mora postepeno rasti.

Cak i u HNLu je nemoguce 90 minuta drzat tempo kojeg cesto nabijemo. Morat ce se ekipa nauciti primiriti protivnika kad malo padnu. To ce biti medu vecim testovima Kovacevica, posebno sad kad krene EL.

Al uz sve to, mora se priznati da zasada ipak stoji generalno dobar dojam uz realnu mogucnost daljnjeg rasta. Problem ce nastati ako imamo redovno takva poluvremena za mjesec-dva.
  • Crni86
    14.9k
    Ali postoji vjerojatan razlog upravo u vidu toga da smo doveli 16 novih igraca. Jednostavno se to mora vidjeti i momcad mora postepeno rasti.vjeko1701

Tocno tako i to je najrealnije glediste.

To sam i naglasavao kad je krenuo remont. To sam naglasavao i kod ocekivanja oko el… mi smo jedna velika nepoznanica. I tesko je dat odgovor kad ce se to sve poslozit. Mozda sve sjedne od fenera pa izdominiramo skupinu. Mozda sjedne u veljaci. Mozda ne sjedne pa vidimo da treba mjenjat nesto u rosteru.

ipak stoji generalno dobar dojamvjeko1701

Slazem se. Ali isto tako to nista nece znacit ako u iducim mjesecima necemo dodatno rasti.
  • Rakovica1986
    1.1k
    Očekivao sam da ćemo na samom kraju prijelaznog roka dovesti nekoga ko se nije uspio snaći, ali nisam ni blizu očekivao da će Zvone povući ovakav potez.

Pričati o nekoj prevelikoj euforiji je promašena priča jer dolazak ovog igrača utječe i utjecat će na naš klub kroz više dimenzija.

Zvone stvarno si as..
  • vjeko1701
    18.4k
    Sve na mjestu. Ja se nadam najboljem.
  • NORTE
    19.5k
    Lik je odigrao samo 12 nepunih tekmi za Marseille, a pogledajte mu proigravanja i dva asista na daleko višem nivou od hnla:

Mene tim prodorima malo podsjeća na Riberyja iako sam svjestan da su potpuno različite pozicije.
    Na Rapajića također.

Bennacer je neviđena zvijer.
  • Sajla
    12.9k
    kajgod. hattrick u debiju i još će iz zajebancije igrati desno krilo jer je ljevak.
    al dobro, da se prestanemo zafrkavat - Bennacer ima pred sobom nekoliko tjedana da se priključi konkurenciji. jučer je bilo mjesec dana kak smo potpisali Zajca koji još nema ni minute, tak da ni Ismaela nećemo gledati prije listopada i to će tek početi ulaziti. možda bude potpuno spreman taman kad dođe vrijeme za odlazak u Afriku. a možda nas sve skupa iznenadi i u boljem je stanju nego itko od nas misli.
  • don
    15.7k
    jučer je bilo mjesec dana kak smo potpisali Zajca koji još nema ni minute, tak da ni Ismaela nećemo gledati prije listopadaSajla

ovo je toliko nezahvalno za pričat i prognozirat, pogotovo jer je to individualna stvar + sigurno da ne triba isto vrimena Bennacceru i Zajcu.
    a i koliko vidimo, Bennaccer je zdrav i bez ozljeda, normalno da mu triba dok uđe u ritam ali ima 10 dana do Gorice i 16 do derbija.
    očekujen ga već na poljudu.
  • Sajla
    12.9k
    ovo je toliko nezahvalno za pričat i prognoziratdon

ali ja ću si ipak dozvoliti da o tome razmišljam i podijelim to s ostalim forumašima, ipak tome forum i služi. radije idem na skromnija očekivanja pa da se pozitivno iznenadim, a kad ljudi citiraju alžirskog izbornika koji spominje probleme koje Bannacer ima, možda ipak ima neke vatre ispod tog dima. mi ćemo na forumu blebetati, a oni kojima je to posao nek rade da ga čim prije pripreme.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    *23.7.2022, zadnji gol Misica na gostovanju u Koprivnici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet