• Zagi
    11.5k
    Ovak ja to vidim :
    benny.png
    Stroj.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    gdje su Soldo i Mudri?
  • Zagi
    11.5k
    Tu su, također i Hoxha. Rotacija.
    I Živković i Torrente.

Gužva mi se formacija ako ih sve ukucam. Traže priliku ali nisu u prvom planu.

edit: a Villar je sveprisutan pa je u istom trenutku u prvih 11 i na klupi.
    Buraz još nisam došao sebi od ove jutarnje bombe.
  • fakin
    1.2k
    nama su na klupi vinlof, ljubičić, stojković, mudražija, soldo, kulenović, bakrar. pa ako ovo ne osvojimo s minimum 20 bodova prednosti onda ništa nema smisla
  • Ludovic IX
    9.7k
    jedino ako stvarno nekolicini igrača fali par mjeseci pa da udju u homegrown pa da umjesto jakira i zivkovica upadne benaccer i to novo krilo..inače, netko drugi mora ispast
  • NORTE
    19.5k
    Ne, da, 4 clean sheeta, 4 pobjede, jedan iks uz neregularan gol, ponisten cisti gol i ekstremni kiks golmana.

Evo, bas muka od svega, ne znam na koju smo srecu tih 13 bodova izvukli a zabili 12 golova
    Paggini

Ja pričam o problemima u igri u Hnlu, bez pretjerane dominacije u pojedninim tekmama poput Osijeka i Rijeke, a ne o osvojenim bodovima i clean sheetu koji je precijenjen, nebitan i da ne kažem slučajan u prva 4 kola jer su nam protivnici pogodili barem tri prečke u prva tri kola.

S tim pokazateljima uspoređujem ove upise da ćemo daleko u EL, što smatram nerealnim.
    Polako, idemo redom, Europa nam je zasad samo bonus, a ne daj Bože da postane "smetnja".

U pravilu sam optimist, a onda se dogodi realnost.
    Ovaj put po pitanju EL nisam neki optimist.
  • NORTE
    19.5k
    Kako je Bennacer završio u dinamu, slikovito.
    e3f04d9e-7c92-4695-908b-ada017116bba.png

Tek je počelo.
  • Mr Anderson
    13.8k
    Na ljeto Leao.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Uz svo postovanje postojecim igracima na popisu, da sa istoga ispadnu Soldo, Mudrazija ili KTC mi ne bismo bili slabiji 2% u Europi, dapace uz otvorena mjesta za nova 3 igraca bili bismo dosta jaci. A tu je i Hoxha koji na prvu ponudu vjerojatno odlazi.
  • deki87
    101
    ili ovaj gospodin lijevo od Leaa :)
  • Fatos Beqiraj
    138
    Kakvo kmecanje po portalima, puste ankete, vadi mu se sve u zadnji 5 godina,samo nije kad ga je zub bolio, placa, sta ce takav igrac za hnl. Da se razumijemo ima upitnika, al i sa svim tim upitnicima ovo je najvece pojacanje ikad.

Da je u Split dosa vjerovatno bi se prekinula sezona i pehar bi se vec nosio na Poljud
  • db-izbjeglica
    18.3k
    malo previše euforije po mom ukusu...

OK, doveden je super igrač, koji se malo pogubio u zadnje vrijeme, ali da nije ne bi postojala teoretska šansa da dođe u dinamo.

zvuči odlično, vidjet ćemo kako će ispasti, nadajmo se da će se u dinamu vratiti na barem približan nivo iz najboljih dana u milanu.
  • PetkoDaniOršaGol
    766
    Neka piša po magaradi kao njegov kolega iz repke prije desetak godina i svi sretni... ovim putem upućujem duboki naklon gospodinu El Arabiu Hillal Soudaniu, u plavom navijačkom puku poznat i kao Mr. Derby, Tovarosijek i Kmextor 3000
  • deda
    40.7k
    Osobno me nikad ne pere euforija. Tako i u ovom slučaju. Ono što više od samog imena ipak zadivljuje je jednostavnost i brzina kojom to Boban rješava.
  • Paggini
    68.6k
    malo previše euforije po mom ukusu...db-izbjeglica

A jebemti, nama da dođe Bennacer iz Milana ekipa bi ovdje pisala da ne treba toliko euforije...

A joj ne, ček
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube