• mlinchica
    3.9k
    Nemojte nas danas smirivati, pleaseeee.
    Neki nisu spavali, petak je, repstativna pauza, Predavac pred vratima, južna mašinerija krvari, …

Samo šibajte euforiju na najjače :strong:
  • NORTE
    19.5k
    OK, doveden je super igrač, koji se malo pogubio u zadnje vrijemedb-izbjeglica
    ???
    Objasni ovo molim te, kaj se pogubio zadnje vrijeme?
    To bi vrijedilo da nije igrao pola godine ili duže, a ne redovno nastupao za Marseille i Alžir do prije 3 mjeseca nakon čega je nastupilo 2 mjeseca ljetne pauze.

Do jučer igrač o kojem mnogi u Europi samo sanjat mogu, jedino šta nema su pripreme i minute u zadnjih mjesec možda dva.
    Tražio mu se skupi angažman, a sezona tek počela.

Mi smo Milanu platili i posudbu za njega, jer ima ugovor još dvije godine, ovo je nepojmljivo.

Prijelazni rok za Hnl završava sutra u 23:59, poslije toga možeš dovodit samo slobodne igrače i otpisane rehabilitavce.

Bennacer kad dođe u formu i počne dominirat protiv Hnl taraba, dok se naši ostali veznjaci raubaju u EL.
    Pa to će bit divota za gledat.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Nisam euforican, ali mi ovaj transfer znaci vise iz razloga sto su ovakvi igraci odlazili i odlaze u Grcku, Tursku, a mi igramo dzepnog bilijara i naglasavamo kako niko nece doci kod nas JER..

Kroz neko vrijeme ocekujem da smo u stanju zamijeniti komplet vezu i drzat tempo prvog poluvremena.
    Kao i vecina, volio bi neko masno krilo i oprostio se s Hoxhom, al dobro aj.. Zabit ce Bennacer
  • NORTE
    19.5k
    Ne znam za vas, ali ja sam u euforiji jer već vidim ovo uistino "perverzno pojačanje" da na ljeto potpisuje višegodišnji ugovor s dinamom koji je početkom ove godine pobijedio njegov Milan u LP dok je on to gledao s klupe, a sad imamo i Bobana.

Uh.
  • Paggini
    68.6k
    Ja stvarno ne znam kako netko može ne biti u euforiji trenutno.

Da, glupo je i nerazumno biti euforičan. Da, može milijun toga poći po krivu. Da, može Bennacer biti ozlijeđen 9 mjeseci. Da, može Beljo zabiti još samo dva gola do kraja sezone.

Sve se to može dogoditi, da, ali u ovom trenutku mi smo doveli jebenog Bennacera, pa ljudi dragi spavao sam pet sati i sanjao Bennacera u crnom dresu #nohomo, ne znam zašto se opterećujete šta bi moglo biti, uživajte u ovom trenutku, u ovom vikendu jer rijetki, jebeno su rijetki ovakvi događaji u Dinamovoj povijesti, da dovedemo tako jebeno ime u naponu snage (iako miriši da bi mogli biti puno, puno češći).

Zadnji put se to dogodilo prije skoro 30 godina. :)
  • NVKOD
    7.7k
    Ma Bennaceru dopizdila ona Milanova pjesma i još kad je čuo Boyse kako navijaju, sam je predložio Bobanu da želi doći. Kad dođe na Sjever pa povede: "Ima jedno mjesto..."

Gori sve!
  • Crni86
    14.9k
    ali ne treba ni gurat pod tepih slaba druga poluvremena u gostima s rijekom i varazdinom. Sablonske izmjene.

Sve ostalo stoji. Ali bas zato polako, vrijeme ce pokazat. Po meni trenutacno niti imamo razlog za padat u depresiju niti razlog za past u euforiju. Po meni smo trenutacno tocno tamo gdje sam nas i ocekivao oko reprezentativne pauze - nit na nebu nit na zemlji. Ima jos puno posla pred deckima.

Sta se tice Benacera, ne znam tko tu ne bi pao u euforiju. Igrac od 15 milijuna eura dolazi u dinamo na posudbu iz milana… doveli smo ovo ljeto igrace iz bayerna, barce i milana. Kao da pricamo o ulaznim transferima reala ili lpoola.

A onda jos kad pogledate koje igrace smo doveli ovaj rok u vezu… ljubicic, villar, zajc i sad benacer. Za ovo veliki aplauz i kapa dole sportskom sektoru na celu sa Zvonom.
  • NORTE
    19.5k
    uživajte u ovom trenutku, u ovom vikendu jer rijetki, jebeno su rijetki ovakvi događaji u Dinamovoj povijesti, da dovedemo tako jebeno ime u naponu snage (iako miriši da bi mogli biti puno, puno češći).Paggini

U zadnjih 20+ godina što pratim dinamo ovo se da usporedit s pobjedom u Amsterdamu, nad Chelseajem, dProljeća na izborima i dolaskom Bobana.
    Najte kaj zameriti ak sam nekaj bitnog izostavio, ali za mene je to otprilike to.

Vjerujem da će Boban s Bennacerom u hotelu '67 u miru na tv-u odgledati gostovanje i golove Bakrara u Predavcu.

Možda trčim pred rudo, ali želim ga vidjet na terenu već protiv Gorice uz pun stadion koji grmi DINAMO DINAMO!!!
  • Ljubo
    79
    Najte kaj zameriti ak sam nekaj bitnog izostavio, ali za mene je to otprilike to.NORTE
    Tottenham, Spartak Trnavu.
  • Zagi
    11.5k
    Al ga isto pretjerujete sa tim šablonskim izmjenama.
    Imaš Vidovića koji vidno pada u drugom pol, to je fiks.
    Beljo koji nije prošao pripreme te mu se diže radna temperatura, te isto tako pada krajem tekme dok Kule trpa kada uđe. Još jedan fiks.
    Stojković-Villar, još jedan fiks. Volio bih da je obrnuto ali kaj je tu je.

Zadnju je Bakraru dao minute na desnom krilu, dobra rola tih 10ak minuta.

Ostaje jedna zamjena koju možeš čuvati za ozljede ili ubaciti Vinlofa ili Varelu.

Alternativno bi bilo igrati sa dva napadača ali mnogi treneri ne voli mijenjati formaciju. To isto ima smisla.
  • Mr Anderson
    13.8k
    malo previše euforije po mom ukusu...db-izbjeglica

Ajde, hvala Bogu, nisam jedini koji tako misli.:lol:
  • Benito
    1.3k
    Mi se živciramo kaj mediji pokušavaju omalovažavat ovaj transfer igrača iz lige petice u Dinamo a imamo navijače našeg kluba koji ne kuže ovu euforiju...blago nama
  • mrgud
    517
    Jel istekao prijelazni rok ili je do ponoći?
  • chago13
    245
    Kakav vezni red dinama Mišić, Villar i Bennacer...
    Lopta je na sigurnom ko novac u Švicarskoj banci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube