• Jurki
    19.4k
    Mudrazija je vise ofenzivni, nego centralni vezni, pa ga namjerno iz tog razloga nisam napisal.
  • NitkoBitan
    31.3k
    Da nekako prezivimo u Europi i izborimo proljece pa na zimu registriranje Bennacera, oporavljenog RPGa i novog krila iz liga petica za napad na tripletu :fire:
  • don
    15.7k
    neka se ljudi zajebavaju koliko oće, ali ako sve klikne (a za sad izgleda da su svi i kliknuli) i uz malo sriće mi možemo otić do četvrtfinala/polufinala u EL.
  • Doktor Kunić
    5.4k
    Sve ono što smo sanjali postalo je stvarnost. Od slobode do europskih rezultata. Počeli smo dovodili opasna pojačanja, počeli smo davati opasne novce. Poslujemo baš onako kako i stojimo na tablici europskih klubova, visoko! Zato imamo potpuno pravo početi sanjati u budućnosti i europski trofej!
  • javolimtebejako
    3k
    vijest koja zaslužuje da graž upadne s nekim gifom ili slikom pive
  • PetkoDaniOršaGol
    766
    Na milimetar sam da vam se pridružim u ovoj euforiji, ali mi valjda godine ne dopuštaju... :lol: Ajmo mi prvo riješiti crne rupe kao one protiv Rijeke i Varaždina, a sve ovo o čemu pišete će doći samo po sebi... Med i šlag ovog Zvoninog Dinama očekujem kroz 3 do 5 godina... kada škola krene izbacivati dragulje, kada ova momčad bude iskusna skupina i pravi tim i kada kao cherry on top dođe novi Maksimir. Zasad uživajmo u trnovitom i slatkom putu stvaranja nečeg velikog.
  • NORTE
    19.5k
    Daj se smirite i urazumite, ovo kaj pišete je teška fantazija.

Moramo pobijedit taj Maccabi da bi uopće mogli sanjat o prolasku dalje.
    Igramo 3 tekme protiv klubova Liga petica + nikad jačeg Fenera koji je po igračima rang Newcastlea ili sl., nisam optimist čak ni po pitanju prolaza dalje, ali naravno nadam se najboljem.

Nestali smo u Varaždinu, imamo problema u Hnl-u i treba se spustit na zemlju.
  • Paggini
    68.6k
    ovo kaj pišete je teška fantazijaNORTE

imamo problema u Hnl-uNORTE
  • rokikaciga
    5.4k
    Kako brzo zaboravljamo da smo sa igracima Karabaga, Sarajeva, Twentea, Kebabspora, Traktora, Ujpesta imali ovakav rezultat

oAXLxdW.jpeg
  • NORTE
    19.5k

Nisam jedini koji misli da imamo problema u Hnl-u, to su činjenice.
    Dobro smo prošli u Osijeku i Rijeci, mučenje doma s Vukovarom prvo poluvrijeme i onda umalo poraz u Varaždinu.

Nisam veliki optimist što se tiče EL, zbog protivnika koje imamo i mana naše momčadi, ali naravno nadam se najboljem.

Mislim da imamo teške protivnike i zato nisam euforičan, a kamoli da sanjam neku završnicu eu natjecanja.

Od velike nam je važnosti proći dalje u EL jer to sigurno znači i nova "europska" pojačanja na zimu.

Nadam se da će Kova dobro iskemijat ko prof. Baltazar Bjelica i isporučit i europski rezultat, mada je nama Hnl ipak važniji!
  • Paggini
    68.6k
    to su činjeniceNORTE

Činjenice su da imamo 13/15 bodova, uz dva (tri) jako teska gostovanja za nas. Činjenice su da bi imali 5 pobjeda da nam ovu zadnju nisu bezočno ukrali. Činjenica je da imamo nestvarno velik broj udaraca i prilika, dok protivnici imaju nestvarno malen.

To su činjenice, a ostalo su mišljenja. Ne stavljaj svoja mišljenja pod činjenice
  • NORTE
    19.5k
    Dakle nismo imali problema u Hnl-u.
    To je tvoje mišljenje, a ne činjenica.

Osvojeni bodovi su fantastična stvar, ali nije bilo baš sve glatko bez problema.
  • Blueshadow86
    4k
    Samo se nadam da Mišić ovim sinoćnjim transferom neće biti nezadovoljan kao RPG :snicker:
  • vjeko1701
    18.4k
    Bilo je problema i bit će problema. Nećemo osvojiti ligu sa preko 100 bodova. Al dal smo imali među težim rasporedima? Da. Dal smo na vrhu ljestvice i najbolji po svim statističkim parametrima? Da. Dal imamo 15 novih igrača, novog trenera i sve se to još treba uigrati? Da.
  • Paggini
    68.6k
    Ne, da, 4 clean sheeta, 4 pobjede, jedan iks uz neregularan gol, ponisten cisti gol i ekstremni kiks golmana.

Evo, bas muka od svega, ne znam na koju smo srecu tih 13 bodova izvukli a zabili 12 golova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet