• Thor
    704
    Dinamo Business event 3.9.2025. Vidim da se to danas dogadja a nisam nigdje vidio objave kluba na tu temu. :chin:
  • vjeko1701
    18.4k
    Danas je 4.9.
  • Crni86
    15k
    to je projekt kosarkaskog dinama

Vjerujem da ce u buducnosti biti zajednicki projekt
  • deda
    40.7k
    Gospodo još jednom podsjećam da su uplate za donaciju u akciji Zone Dinamo Plavi prijatelj koja je namijenjena Futsal Dinamu otvorene do ponedjeljka 8. rujna. Ako još netko nije vidio poruku ili se u međuvremenu odlučio za uplatu molim da to izvrši do tog datuma.

Broj računa: Igor Kalabek (HR8524020063200129572).
  • Crni86
    15k
    Villarov gol je proglasen za gol mjeseca
  • Marcinko
    793
    Gol bi bio manje lijep da nije dobio tu nagradu o kojoj su odlučivali znalci i umjetnici.
  • Thor
    704
    Kakva bomba odjednom sa Bennancerom! :scream:
  • petkove škarice
    172
    20250905-012112.jpg
    + hoxha, varela, mudri, soldo, zivkovic
    Ovo je strasno kakvu mi sirinu imamo za europu + hnl. Jako me veseli kad se odvojimo u prvenstvu i ostali krenu dobivat priliku kako ce svaki igrac grist i pokusavat se izborit za mjesto u prvih 11.
  • NORTE
    19.5k
    Svi ti likovi nisu svjesni kakve Boban ambicije ima i na čemu radi, ali uskoro će shvatit.

Još malo će i sve te "nevjerne Tome" i svi naši neprijatelji shvatiti da je "Mamićeva era dominacije" bila ništa za Bobanovu eru koja tek počinje...
    NORTE

Dobro Zvone, očekivao sam zimski mercato koji će otopiti led na Grenlandu, ali da ćeš dovest Bennacera 4.9. :gasp:
  • NORTE
    19.5k
    Varaždin ima nekoliko ljevaka u veznom redu, dok mi nemamo ni jednog, a upravo oni su nam radili najveće probleme u drugom poluvremenu kad je ušao i onaj ljevak Azer.NORTE

Zvone nakon viđenog protiv Varaždina:
    "Hold my beer, I got this."

I dovede ljevaka zvijer vrijednu 15 milijuna eura iz Milana.

Lik je u nekoliko perioda u Milanu vrijedio 40 milijuna eura! Zadnji put prije dvije godine.

Izlazna klauzula u ugovoru s Milanom mu je 50 milijuna eura.
  • Olmic
    5.2k
    Bakrar pozvan u repku, a nije bio u zapisniku i objavljuje slike kao s odmora
  • NVKOD
    7.7k
    Nakon Bayerna i Barcelona, još jedan klub postao naša filijala.

Nema većeg kluba od Dinama!
  • Jurki
    19.4k
    Koju sredinu imamo: Misic, Villar, Ljubicic, Zajc, Soldo, Bennacer.
    Za vola ubiti.
  • austrijanac
    7.7k
    Vidim malo d, reko opet jebene akreditacije...
  • modri-kibic
    899

A Mudražija? Ili znaš nešto kaj mi ne znamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention