Nije stvar toga, stvar je u tome da, ako već jesmo u stanju dati toliko za placu ili takvo ime dovesti, bolje bi bilo krilo. Svi su srali jer nemamo drugog desnog beka, krila su nam tanka, a mi dovodimo veznjaka kojih ionako ima previše… Za te pare smo mogli pokriti sve, osobito kada se uzme u obzir da ne može igrati EL… — vlatkomarkovic
Ako se Bennacer pokaze kao stvarno odlican igrac, pojacanje, ako se njemu bude ostajalo, ako se izbori liga prvaka i jos neke stvari poklope, mislim da se mozemo naci s milanom na 7 mil — Goncalo Santos
Majstore, dinamo nije trazio tu poziciju na trzistu niti je namjeravao dati bilo kakav novac za to, ali propustiti ovakvu priliku koja se otvorila bi bilo suludo.
Da karikiram, kao da ti netko ponudi stan u Maksimiru kraj parka za 1.000€ po kvadratu, a ti kazes da ti to ne treba jer trazis u Ilici. — Papastrumf
Teoretski ga mi mozemo kapariti za dzabe na zimu jer ulazi u posljednjih 6 mjeseci ugovora? Kakva je tu logika Milana...ne shvacam. — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.