• Papastrumf
    19.1k
    Nije stvar toga, stvar je u tome da, ako već jesmo u stanju dati toliko za placu ili takvo ime dovesti, bolje bi bilo krilo. Svi su srali jer nemamo drugog desnog beka, krila su nam tanka, a mi dovodimo veznjaka kojih ionako ima previše… Za te pare smo mogli pokriti sve, osobito kada se uzme u obzir da ne može igrati EL…vlatkomarkovic

Majstore, dinamo nije trazio tu poziciju na trzistu niti je namjeravao dati bilo kakav novac za to, ali propustiti ovakvu priliku koja se otvorila bi bilo suludo.

Da karikiram, kao da ti netko ponudi stan u Maksimiru kraj parka za 1.000€ po kvadratu, a ti kazes da ti to ne treba jer trazis u Ilici.
  • Crni86
    14.9k
    na ovom tragu sam i ja, ali je problem sta klauzula istice u lipnju, ako ne udemo direktno u lp, mozemo se slikat…

Ili cemo uc u rizik - sto sumnjam.

da se s Milanom možemo naći na 7 milijuna eura, recimo.Paggini
    Iduce ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora s milanom
  • Fan
    1.4k
    Ako se Bennacer pokaze kao stvarno odlican igrac, pojacanje, ako se njemu bude ostajalo, ako se izbori liga prvaka i jos neke stvari poklope, mislim da se mozemo naci s milanom na 7 milGoncalo Santos

Ako bude bomba od igrača, Milan nije retardiran da pristane na ništa manje od 9m eura + svakako bi htio plaću od 2,3m eura, koliko bi bilo i realno (ponavljam, ako odigra brutalnu sezonu).
    Ono što bi nam tada išlo u korist, ako bi izborili LP i odigrali dobro EL, znači da imamo gotov kostur ekipe i da bi financijski mogli pokrit takvog igrača. Jedino što bi tada višestruko probili barijeru za plaće, a mislim da se to nikome ne bi svidjelo, od ostalih igrača pa i do samog Bobana.
    Mislim da su 2 scenarija najrealnija, da ga na kraju sezone ne otkupimo ili otkupimo i prodamo odmah dalje.
  • Crni86
    14.9k
    Ovaj dolazak je jako zvucan. Mi si otvaramo vrata takvim igracima ukoliko Ismael bude top.

Uvijek postoji neka kocnica koju netko treba probit. Po malo.

Kaj cemo tek radit kad cemo imat lovu od lp? Krast cemo barci i realu transfer mete…
  • Zagi
    11.5k
    Kad smo već kod Barce, imaju oni kaj mladih krila koja ne igraju?
    Dominguez je tako dobar posao, ajmo po još jednog iduće sezone...
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Majstore, dinamo nije trazio tu poziciju na trzistu niti je namjeravao dati bilo kakav novac za to, ali propustiti ovakvu priliku koja se otvorila bi bilo suludo.

Da karikiram, kao da ti netko ponudi stan u Maksimiru kraj parka za 1.000€ po kvadratu, a ti kazes da ti to ne treba jer trazis u Ilici.
    Papastrumf

Ovo je vise situacija gdje imaš stan, ali ti se pojavi prilika za 1500 eura rentati stan koji se inače renta za 4500, a ti ga svejedno rentas iako ga vikendom ne smiješ koristiti jer je ta caka, dok istovremeno nemaš auto. Mislim jebena je prilika, ali koji će ti to kurac?
  • vjeko1701
    18.4k
    Zbilja pitas koji ce nam k*rac igrac poput njega? U kadru u kojem imamo max 1 veznjaka za tu poziciju. Ma da imamo i vise. Koji ce nam k*rac takav igrac? Zbilja?

Vec tesko smaras sa krilima. Odluka je da jesenski dio sezone igramo sa onima koji su trenutno u kadru. To je tako. Tvoje ponavljanje nezadovoljstva tom odlukom ovdje nece nista promjeniti. Samo u zadnjih tjedan dana si valjda 10 postova napisao o krilima.
  • rokikaciga
    5.4k
    Ovo mi je na razini kad netko kaze "kaj ce nam Livi, imamo Nevu", "kaj ce nam Modric, star je"..

Jebote pa to je Bennacer, prije par godina je bio nositelj Milana. Ej, jebeni Milan iz Serie A. Jedan od glavnih igraca. Pa ne pricamo od raspalom Rakiticu koji na pola noge igra i koji dolazi iz zemlje kozojeba.

I realno 9 milja je sica za igraca kao Bennacer. Ako se Bati prodao za 23 onda zdrav Bennacer u naponu snage ide barem za 15.

Stalno kukamo da trebamo pojacati igrace i kapitalce. Evo vam sad...i opet ne valja.

Vidim da se Zvone samo zagrijao. Sta ce biti tek kad izborimo Ligu Prvaka sljedece godine i kapne nam 40 milja eura :lol:
  • BBB Mataa998
    2.7k

Aj mi reci jesi se ikad u zivotu probudio i bio zadovoljan zivotom? Zvucis pesimisticno 0-24.
    Naravno da je potrebnije krilo ali se vjerojatno na trzistu trenutno ne nudi ovakva prilika.
  • Davieboy86
    923
    - Dakle, plavi klub će Alžirca plaćati oko milijun eura.
    - Modri ga mogu otkupiti nakon isteka posudbe sljedećeg ljeta, a po onome što znamo otkupna klauzula iznosi, ovisno o izvoru, između osam i deset milijuna eura.
    - Međutim, ima tu jedan vrlo bitan podatak. Bennacer je ušao u posljednju godinu ugovora s Rossonerima, pa se tu može, logično razmišljajući, dobiti i neka posve druga cijena. Ali isto tako se može dogoditi da tijekom proljeća, ako Bennacer bude odličan u Dinamu, na maksimirsku adresu sjedne neka ponuda koja će biti viša od otkupne klauzule.
    - U Marseilleu je odigrao 12 utakmica, a sve što je odigrao bilo je jako dobro. Po statistici bio je drugi najbolji vezni igrač u Ligue 1! Uz dodatak da se vratio nakon četiri mjeseca zbog ozljede.
    - Treba svakako napomenuti da je Bennacer vrhunski profesionalac, te je sve te svoje treninge izvan momčadi odrađivao na najbolji mogući način, te bi se vrlo brzo trebao dovesti u natjecateljsku formu. Važno je naglasiti da je Bennacer - potpuno zdrav!
    - Kod posljednje ozljede nakon jednog duela, puknuo mu je dio hrskavice, koji je ‘zalijepljen‘ i vraćen na svoje mjesto. Njemu, dakle, hrskavica nije potrošena. U posljednjih deset godina, Bennacer nije igrao samo - deset mjeseci! Šest mjeseci zbog prve i četiri mjeseca zbog druge ozljede.
    Posljednjih osam mjeseci posve je fit i zdrav igrač.
  • tp1997
    2k
    Obje stvari su istina.

Apsolutno bi bilo imbecilno ne dovesti Bennacera ako se otvorila prilika, i ne treba uopće trošiti riječi na to kakav je igrač i što može donijeti Dinamu.

Istovremeno je točno da ako imaš kapacitet dovoditi ovakva imena (a i druge, iako manje, renomirane igrače poput npr. McKenne ili Villara) je malo neshvatljivo da ulazimo u sezonu bez poštenog lijevog krila i s Lisicom.
  • rokikaciga
    5.4k
    Cekaj malo, tek sad vidim da Bennaceru istice ugovor za 12 mjeseci.

Teoretski ga mi mozemo kapariti za dzabe na zimu jer ulazi u posljednjih 6 mjeseci ugovora? Kakva je tu logika Milana...ne shvacam.
  • Klenx
    8.6k
    Teoretski ga mi mozemo kapariti za dzabe na zimu jer ulazi u posljednjih 6 mjeseci ugovora? Kakva je tu logika Milana...ne shvacam.rokikaciga

Gledaš transfermarkt kolonu gdje mu piše kada ističe posudba u Dinamu.
    Ugovor mu je do 30.06.2027.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    mozemo ga kaparit slijedece zime, ne ove. Ugovor do 2027.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.