• rokikaciga
    5.4k
    Godinama i godinama smo se cudili kako tamo neki Olympiacosi dovode jaca i bolja pojacanja od nas a uvijek smo tu negdje bili u Europi...sad napokon prelazimo i tu barijeru , vjerujte da ce ovo odjeknut u nogometnom svijetu. Ovo je tek pocetak i zapravo nismo toga niti svjesni. Igracima kojima Dinamo nije bio na mapi su sad stavili Dinamo u kategoriju "mozda" , a kad ih Zvone nazove to ce biti decidirano "da".

Kolegicama sam rekao da mi nije dignut zbog njih vec zbog Dinama. Cisto da me ne prijave na HR
  • don
    15.7k
    a zamislite kako se sad minja percepcija novih igrača prema Dinamu, i onih koji su došli a i oni koji tek tribaju doć.
  • Doktor Kunić
    5.4k
    neki će reć da je modrić ovdje odigrao veliku ulogu :sweat:
  • Jurki
    19.4k
    https://www.transfermarkt.com/el-arbi-hillel-soudani/profil/spieler/174842

Jos da je moguce ovom gospodinu maknuti 10 godina....
    hjaaj
  • chago13
    245
    zadnjeg dijela tvog komentara bi se i @Filip85 postidio :)
  • IvanPerić1945
    192
    Ta dva mjesta ne mogu popunit jer su rezervirana za domaće igrače iz pogona da su trenirali između 15 i 21 godine
  • rokikaciga
    5.4k
    On bi predlozio kolegicama da rijese taj problem...ili otisao Ukrajinkama
  • Droljo
    20.8k
    neki će reć da je modrić ovdje odigrao veliku uloguDoktor Kunić

Tko zna? Soudani, Bakrar, Modrić (zašto ne), Boban. Tko god. Bitno je da se završi transfer. Sigurno nije bilo lagano jer da je došao prije koji dan i mogao bi igrati europu...
  • Crni86
    14.9k
    Ako smo ove sezone mogli platit belju 5 miljki, vjerujem da ismael ostaje s nama ako ove sezone budemo prvaci.
  • vjeko1701
    18.4k
    Za duži ostanak, ne bi trebala biti tolika prepreka transfer koliko plaća. On navodno ima oko 7M u Milanu.
  • hardek
    6.1k
    Možda sam pesimista (ili realista), ali mislim da je ta otkupna klauzula samo nekakav naš mehanizam da ga možemo preprodat na kraju godine. Ne mogu zamisliti da netko sa 6,7 milja eura plaće se spusti na 1-2 u najboljim igračkim godinama
  • Cosimo
    52

Bennacer je astronomija za Belju. Pritom Beljo ima itekakav prodajni potencijal.
    Beljinih pet miliona odštete i sedamstotinjak plaće ne pokriva niti čitavu, jednogodišnju, Bennacerovu plaću.

Ono šta mi jedino pada na um, a da ima smisla, je to da je dogovorena relativno niska otkupna klauzula, pa se u slučaju jako dobre igre taj otkup može izvršit samo uz obvezu automatske prodaje drugom klubu koji nudi veću odštetu Dinamu.

Postoji takav primjer sa Goricom i Kotarskim, za kojeg je Gorica isplatila milion jer je imala PAOK u pozadini koji nudi dva.
  • Fantom
    777
    A nitko ne pita kako je Fantom kod u 1 sat mora pisati objavu

Ima li on pravo na privatni život
    skener

Samo fotku uredit
  • Cosimo
    52
    Da se razumijemo, Bennacer ne zaslužuje plaću kakvu ima.
    To je plaća prošlih vremena kada je bio jako bitan za Milan. Danas je to plaća koja odbija bilo kojeg potencijalnog kupca, izuzev Turaka koji plaćaju mizernu stopu poreza na neto plaću (nogometni fanatici to zovu "Erdogan efekt").
  • deda
    40.7k
    Nema kod Bobana spavanja kad je Dinamo u pitanju. Neki to jos nisu shvatili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.