• Ljubo
    41
    I iskreno podržavam. Nevistić je u formi najbolji golman lige, čvrsto stojim pri tom.Keyser Soze

S ovim se slažem 100% i isto stojim iza tih riječi. Mene jedino brine oće li na vrijeme uspjeti uhvatiti tu formu.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    čovjek je imao jednu lošiju partiju nakon izvrsnog ulaska u sezonu, ne dramite. Bolje da je takav nego da niti smrdi niti miriši kao prošle sezone. Ladić i Livi su isto tako primali svašta, ne vidim ništa čudno ni neobično, ne razumijem što vam je toliko Neva na tapeti.
  • Ludovic IX
    9.7k
    nije imao lošu partiju.. imao je jednu katastrofalnu reakciju. ni prvi ni zadnji golman koji se ukipi kad ne zna što da radi. on je trebao odlučiti da ide na loptu makar primili gol kao protiv hajduka na maksimiru di je otišao naprijed i dobili autogol.

prvi gol je sam čošak. dal se moglo , možda i je ali da brani sve takve, primili bi dva gola u sezoni ukupno
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Ma dobro, da, na to sam i mislio. Baš se pretjeruje
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Nevistic je golman koji ce od tri udarac po golu ,centarsuta ,povratne lopte , napraviti jednu kardinalnu grešku. To ne zavrsi uvijek protivnicnolm golom ali zna se zaredati kao prosle sezone pa rezultat svi znamo. Kako god ,mi boljeg nemamo ,a i takav je najbolji u ligi. Mislim da je mudra odluka sto smo nismo doveli novog . Sad je kao i vecina ostalih pod pritiskom , i struka ce vidjeti jeli to to ili se ide po drugu opciju. Utakmica je dovoljno i to ce biti pravi test . Sve je na njemu
  • Crni86
    14.9k
    Nije Neva bas klinac pa mozemo rec ajde desilo se. Ili da je tek doso u dinamo pa da mu je velik pritisak i ne zna se nosit sa tim.

Neva je golman koji zna odisat nesigurnoscu. Na kraju bio je i jedan od prvih koji su isli na onaj “mentalni trening” koji se reklamirao konstantno po fejsu.

On nije prvi put niti zadnji put primio onakav gol. Istina Neva je branio vrhunski protiv rijeke, imao solidnu obranu protiv vukovara i to je to. Dinamov golman ne smije bit uteg svojoj obrani, vec zadnja prepreka. A ne da primamo gol iz nicega kao da gledam Onanu. Isto kak je poklonio prosle sezone gol Monacu. Jednostavno takve reakcije unose nesigurnost i nervozu u momcad. Ne treba bit vrhunski shot stopper kao livi, ali broj golova koje on prima na ovaj nacin je pre velik za dinamovog golmana.
  • austrijanac
    7.7k
    Iati taj Livi nas je i razmazio toliko da od Neve imamo iznimno visoka očekicanja.

Nisam ni ja fan Neve, ali otegotna okolnost je činjenica da je on došao zamjenit najboljeg golmana u povijesti Dinama i secirat će mu se sve u najmanje detalje.

Mnogi često guraju Oršića ili Petka kao najboljeg igrača tog perioda, no meni je Livi bio možda najbolji.

Big shoes to fill in, rekli bi Englezi. Mislim da Neva nije taj, no treba mu dat kredita - što Boban i radi očigledno.
  • striko
    2.4k
    Sjetih se ovoga. Sorry Don morao sam :grin:
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    livi je golmancina naspram Neve . Livi se znao.smeznuti na golu , ali skinuti onu jednu loptu kad protivnika izadje na njega , odbraniti i koji penal. I kad nismo.bili dobri on je bio koncetiran ,i to je na kraju i titule donosil. Neva Gubi koncetraciju. Onaj deugingol je neoprostiv, na kakav Ono odbijanac na j bio pa da kazes ok nista tu nije mogao. Lopta leti kroz 16 on je pusta u gol jer misli da ide van. Jbg dzaba mentalni træning ako zabrijes na golu ona dva tri puta u 90 min
  • Crni86
    14.9k
    Bespotrebno je uopce usporedivat livija i nevu. Livi je prvi golman repke i osvojio je sa njom broncu na sp.

Neva nije ni na prosirenom popisu te nema niti jedan nastup. Naravno da je dobio jako tezak zadatak za zamjenit livija, ali ja ne gledam na taj nacin. Ja ne trazim da neva bude sad brutalni shot stopper kao livi (super je kaj zna i neva imat takvih tekmi - npr quarabag pa i ova rijeka). Livi nije nikada unosio nesigurnost u ekipu… znao si koja mu je mana (izlasci sa crte), igra momcadi se prilagodila na to i to je to. Neva je opcenito nesiguran, ima neke musice kojih je previse.

Znaci dinamov golman mora biti siguran, sa minimalnim brojem musica. Ne mora biti brutalan shot stopper (bilo bi sigurno bolje da je), kljucno je za nas da ne poklanja protivniku golove iz nicega.
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Stari moj, Dražen Ladić je imao više mušica nego štala pa je bio golmančina
  • Crni86
    14.9k
    bio je i robi prosinecki sa 3 kutije na dan i litrom gemista u guzici igracina u to doba. Pa sad mu to vise ne bi proslo.

Golman dinama ne smije primat onakve golove. Zbog takvih golova i kikseva smo se rugali Lucicu, rugamo se Ivusicu.
    Da ne kazem da za igru koju gajimo, trebamo golmana koji je brutalan u igri nogom i koji ce pokrit leda stoperima koji stoje visoko - neva to nije.

Za brutalan dinamo, cemo iduce sezone morat po novog golmana. Kako bi golman bio na razini zadnje linije koja je po meni ovog trenutka za dinamove pojmove brutalna, dok nam je golman prosjecan.
  • striko
    2.4k
    Džabe nam odličan stoperski par kad ćemo primiti i loš centaršut. Ako se odlučilo vjerovati Nevistiću po meni totalno pogrešna odluka. Daj Bože da se varam.
  • bbbb19
    2
    Dakle nismo se uspjeli rjesiti Cordobe, Perica i Zagorca
  • MarK
    1k
    Na stranu sve mane i gafovi, najviše me zbunjuje njegovo promjenjivo raspoloženje. Katkad se jasno vidi da ima stav, raspoložen je, slavi kad zabijemo, bodri sebe kad skine zicer, općenito izgleda samopouzdano. Drugu utakmicu otpočetka izgleda kao pokisla kokoš, kao da mu je sve pobijeno, nema euforije, kao da je natjeran da stoji na golu i brani. Zato bih volio novog golmana jer se ovo vrti u krug i vjerojatno će tako i biti ubuduće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.