• Kujtim Shalla
    6.2k
    bio je siguran da ce sama uci pa je nije htio dirat:rofl:
  • Orc123
    13.1k
    Nema sanse da cemo vise dovesti krilo ili bilo koga jer bez obzira sto prijelazni rok traje jos 6 dana mi danas moramo ili sutra prijaviti momcad za europu....jel tako?
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Hoxha i Neva van, kako god znate i umijete... Poklon, pazar ne zanima me.. radije bi gledao Znuderla i Zulfca nego ovaj poludebilizam za koji znamo da ne ide nigdje..
  • Orc123
    13.1k
    zbog Hoxhe Varela mora minute skupljati na desnom krilu iako je tamo maksimalno izlimitiran.....Varela na lijevom krilu je ziva napast! Sta reci, ako se vec islo u rekonstrukciju onda se moralo nekako prodati i Hoxhu i dovest pravo krilo koje moze raditi razliku....i Vidovic nije odusevio.
  • crophantom
    1.9k
    Kako itko moze tvrditi da je Varela živa napast bilo gdje na terenu kad dečko nema 3 utakmice u seniorskoj karijeri?
    Sve 5, ni meni Arber nije za Dinamo, ali ove price o Vareli su mi teski bullshit, nitko ga nije vidio, nitko nezna kakav je
  • Tobogan
    15
    Zvone i Capellas, čupajte krilo odnekale. Pokazali ste s Dominguezom i Vinllfom da možete
  • Maki2
    841
    Imamo fore do 2 rujna 24:00 CET
  • Orc123
    13.1k
    kad ide prijava za EL? Nije do 31., tj. Sutra do 00:00?
  • Maki2
    841
    To je za EL rok sto sam reko
  • Orc123
    13.1k
    znaci teoretski jos stignemo dovest krilo prijavit ga za EL? Kazem teoretski jer ocito necwmo dovodit krilo, a i mozda bolje jer bi bilo u panici.
  • Maki2
    841
    Stigli bi. A jos sam malo i procesljo dokumentaciju i kaze da postoji za golmane iznimka tj. da se mogu i kasnije dodat na listu ako bude ozljeda u pitanju ili neka dugotrajnija bolest.
  • Maki2
    841
    Cak se spominje i kod izvanrednog transfera moguca opcija naknadnog dopisivanja golmana
  • Georginho
    422
    Nemojmo se zavaravati, nećemo do kraja roka dovesti više nikoga.
  • Goncalo Santos
    623
    Nek poklone hoxhu, ja sam uvjeren da je vinlof bolje krilo od njega, nek bilo tko to igra samo ne on.
  • emilperska
    11.5k
    Zao mi je sto u ova 2 i pol dana koliko je ostalo do prijave za Europu necemo reagirati i probati dovesti bar 1 pravo krilo. Kuzim da ZB njeguje taj stil da je sve isplanirano i odlično je sto je trener dobio gotovu momcad sto se tice odlazaka i dolazaka prakticki prije 1. utakmice, sto je luksuz koji dugo nismo imali..

Ipak kroz svih 5 utakmica je vidljiv nedostatak krila. Vjerojatno 2, ali 1 minimalno. Forsiranje te ideje da su Vidovic i Stojke krilo i da je Hoxha ozbiljna opcija, bi nas moglo skupo koštati.
    Siguran sam da i ZB to vidi, ali smo vjv potrosili vec 20m EUR i novaca za neka iole pristojna krila vjv nemamo, a nismo jogurt da radimo na tekicu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.