• CastAway1986
    3.9k
    kralju ti nisi ni znao dokad je Krivaku ugovor , pisao si da mu ističe..A to za Matkovica je dosad napisano milijun puta ! Kako nisi znao za Čavlinu ? Propalu posudbu Cordobe?
    Ma nemam vise komentara , LP
  • Haza
    10.8k
    Ovo čitaju svakakvi ljudi koji mogu izvuč krive zaključkeBumtres

Šta god napišem se može izvući krivi zaključak.
    Nisam napisao ništa posebno, nego da je sportski sektor donio odluku da je Krivak igrač za Dinamo, odnosno da ima potencijal za Dinamo. Isto to su rekli i za Jagušića i Matkovića.
    To što netko neće doći iz xy razloga ne znači da je raskol u klubu, da je anarhija ili nešto treće.
    Ja ne mogu znati ili pretpostaviti da će neki medij moj post copy paste-ati, mogu jedino prestati pisati.
    Možda krivo zaključujem, ali sve što sam napisao na temu Krivak je potpuno redovni dan u nekom nogometnom klubu. Nisam niti ugrozio transfer, jer kao što sam već i ranije rekao Rijeka ga nije tražila, ponude iz Rusije ili su fake ili nisu privlačne malom tako da je sad bila dobra prilika.
    Iako, da završim, nisam ni ja siguran da ima smisla da Krivak sad dođe, možda na zimu da.
  • Haza
    10.8k
    Danas bi Varela trebao dobiti veću minutažu na utakmici (plan je da mu se da 30 minuta), možda danas saznamo da nam i ne treba novo krilo.
  • Facke
    6.6k
    Po mojemu mislenju nami Krivak niti treba sad a bogme niti na zimu. Nek odigra celu sezonu v Lokomotive pa omda tek v letu pogledati. Al ak pogledam nas kadar, gde bi on minute dobil? Nigde. Opce nemame potrebe dopeljati igraca na negve pozicije.
  • FazeN
    1.7k
    Zato jer ja nisam insajder napisao sam to 15 puta.
    Ja samo znam neke ljude što mi kažu neke stvari, i to je to.
    Nisam ja nivo Haze, Mire i kog već, pa čak ni blizu, ali mogu doći do nekih informacija npr detalji oko Matkovića i što je uvjet da dođe ili oko nekih menadzerskih igrica, pa i razlog ne dolaska Krivaka sad itditd..i to većinom podjelim s ljudima u inbox privatno s kim se čujem (Facke, Paggini, Haza, Koch, Zeus i tako) jer nije sve za forum.

Misli da sam lažov i sve to, posteno, slobodno komentiraj što želis ali meni stvarno mi se neda natezati s tobom, evo nek me admini upozore ili kazne što već ide kad sam van offtopica.
  • emilperska
    11.5k
    Dakle, da skratim, sportski sektor je bio za, Boban je rekao ne.Haza

Ja tom čovjeku vjerujem :heart:

Lagano sam zamislio raspravu gdje 2 nekad glavna skauta Šokota i Džemo uvjeraju Bobana da malog treba dovest, a ovaj ih ne jebe ni pol posto..
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Slazem se absolutno akonje istina da Boban ne zeli omat posla sa šikicem i lokdomm zao mi je malog koji ispadao kolateralna zrtva , ako uopce ima istine u ovome. Mozda je razlog Puno jednostavniji. Rekao je Dabac neki dan kako stvari funkcioniraju. Svi trebaju biti slozni oko igraca ,svakog igraca pa se ide dalje. Netrebaju klimaci glavom ,nego svako kaze svoje misljenje m i ako jedan od njih ne misli da je igrac potreban dinamu i tom trenutku onda se ne ide dalje u pregovore. Jednostavno. Svi su strucni i postaje argumenti. Nama u ovoj situaciju krivak ne treba
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Idući prijelazni rok će nam Krivak biti preskup…

I biti će spominjanja majki reketaru Šikicu, Škegri, Momčiloviću, obitelji Krivak…
  • CastAway1986
    3.9k
    nitko se ne nateže s tobom smanji malo tenzije! Ovo je forum piši što želiš ...Nemam više komentara ..LP
  • Hrc-Vg
    995
    Možda griješim, ali mislim da je ovo i neizravni način za poručiti talentiranim klincima i njihovi menadžerima da ako imaju ambiciju igrati u Dinamu, da ne preskaču korake i odrade to kroz našu akademiju, a ne kroz Loksu…
  • vlatkomarkovic
    1.9k
    Možda griješim, ali mislim da je ovo i neizravni način za poručiti talentiranim klincima i njihovi menadžerima da ako imaju ambiciju igrati u Dinamu, da ne preskaču korake i odrade to kroz našu akademiju, a ne kroz Loksu…Hrc-Vg

Nije on jučer otišao u akademiju Lokomotive, a i ono ne znam baš da li bi ja klincima dao da idu u Dinamo kakav se vodio pod ZMom i pod MMom. Dapače plodove naše akademije pod MMom sada vidimo svugdje po svijetu bez da je Dinamo dobio centa…. Tako da ja tu ne krivim roditelje igrača koji sada stasaju…
  • Ljubo
    12
    Kada Zvone ide po novog golmana? Zna li se kaj?
  • Pacho
    4.5k
    IMG-20250830-WA0062.jpg

Uzimajte Livija kako god znate i umijete. Ne mogu vise ovu Helen Keller gledati na golu.
  • Nogo
    9.1k
    Po meni jedno krilo koje može igrati obe strane i 1:1 je obavezno!
    Šta reći za Hoxhu i Nevu??
  • Maximo
    811

Ovakvo iskusno praćenje lopte u gol ćeš rijetko di vidit....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.