• hardek
    5.9k
    Ja bi samo volio da prodamo Hoxhu. Radije bi da ga ni nemamo u kadru pa da treneru ni ne pada napamet da ga koristi u utakmicama. On vjerovatno na treningu bez pritiska dominira i svi treneri se nadaju da će mu kliknuti i na utakmicama. Nažalost neće, i radije bi da te minute dobivaju Varela i Horvat jer gori od ovog ne mogu bit.
  • Nemrem99
    69
    Nadam se i ja krilu, ali Zvone je pretvrdoglav. Odgodili su i dolazak Krivaka...

Nego, Enderson ide u Fener, ima li sanse za operaciju Livi? On sada mora otici jer nece branit
  • Dadox
    900
    Krivak i Livaković…Nikad dovršene bajke!
  • Jay
    2.6k
    Prodamo Hoxhu i nedostaje nam samo 9 milijuna za Livakovica
  • Maximo
    811
    Po meni, treba nam neko pojačanje...
  • El Madrigal
    585
    Mislim da se ovu temu do 20.12. Moze i zatvoriti. Nećemo više dovoditi nikoga.
  • Orc123
    13.1k
    Ja gledao i jucer Krivaka i ja ne shvacam tu opcinjenost sa njim?! Ok, talentiran klinac ali moze pokupit minute jedino od Topica a to je do sad bilo okruglih 0 minuta....krilo? Da, ali ono koje može upast u prvih 11.
  • Blueshadow86
    4k
    Zvuči nestvarno i šokantno da smo ovaj prijelazni rok potrošili cca. 17 mil. € na pojačanja, a od krila smo jedino kupili Lisicu, a zna se koliko smo deficitarni i nekvalitetni na oba krila. Vidović igra lijevo krilo, a nije lijevo krilo, a njegova zamjena je raketa Hoxha. Zamjena Lisici je Varela koji tek treba postati solidan nogometaš.
    Nevjerojatno koji propuh imamo na krilima, a igramo na 3 fronta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.