• hardek
    5.9k
    Ja bi samo volio da prodamo Hoxhu. Radije bi da ga ni nemamo u kadru pa da treneru ni ne pada napamet da ga koristi u utakmicama. On vjerovatno na treningu bez pritiska dominira i svi treneri se nadaju da će mu kliknuti i na utakmicama. Nažalost neće, i radije bi da te minute dobivaju Varela i Horvat jer gori od ovog ne mogu bit.
  • Nemrem99
    69
    Nadam se i ja krilu, ali Zvone je pretvrdoglav. Odgodili su i dolazak Krivaka...

Nego, Enderson ide u Fener, ima li sanse za operaciju Livi? On sada mora otici jer nece branit
  • Dadox
    902
    Krivak i Livaković…Nikad dovršene bajke!
  • Jay
    2.6k
    Prodamo Hoxhu i nedostaje nam samo 9 milijuna za Livakovica
  • Maximo
    811
    Po meni, treba nam neko pojačanje...
  • El Madrigal
    585
    Mislim da se ovu temu do 20.12. Moze i zatvoriti. Nećemo više dovoditi nikoga.
  • Orc123
    13.1k
    Ja gledao i jucer Krivaka i ja ne shvacam tu opcinjenost sa njim?! Ok, talentiran klinac ali moze pokupit minute jedino od Topica a to je do sad bilo okruglih 0 minuta....krilo? Da, ali ono koje može upast u prvih 11.
  • Blueshadow86
    4k
    Zvuči nestvarno i šokantno da smo ovaj prijelazni rok potrošili cca. 17 mil. € na pojačanja, a od krila smo jedino kupili Lisicu, a zna se koliko smo deficitarni i nekvalitetni na oba krila. Vidović igra lijevo krilo, a nije lijevo krilo, a njegova zamjena je raketa Hoxha. Zamjena Lisici je Varela koji tek treba postati solidan nogometaš.
    Nevjerojatno koji propuh imamo na krilima, a igramo na 3 fronta.
  • Fan
    1.3k
    Ajmo reć i da je rok za nas gotov (izgledno i je), koji je smisao igrat Hoxhu koji stvarno ne valja ništa? Ili konstantno trpat Vidovića na krilo kad se iz aviona vidi da nije za krilo (čast izuzecima koji ga tamo vide kao dobrog igrača)?
    Stavi Varelu lijevo iz prve, apsolutno ništa ne možemo izgubiti, a dobit možemo stvarno puno.
  • Zagi
    11.4k
    Stavi Varelu lijevo iz prve, apsolutno ništa ne možemo izgubiti,Fan
    Igra obranu kao Mbappe, dakle nimalo.
    Kada je na pripremama ušao protiv Širokog, napravili su nam u 10 minuta 6-7 solidnih situacija po toj strani. Zaobilazi su ga kao Fruk Mmamea, dakle samo bi gurnuli loptu.

Mlad je pa se to od njega baš i ne očekuje ali definitivno imamo kaj izgubiti. Bodove.

10-15 minuta po tekmi u ovom trenutku max.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    gra obranu kao Mbappe, dakle nimalo.Zagi

Onda nek krilo igra Hoxha ako vec mora pomagat beku, nema veze što to znači da će nam napad biti sterilan na toj strani, a od ostalog doprinosa kao da imamo pomoćno smetalo ili crveni karton će nam biti napadi.

Otkad napadačko krilo mora imat i igrat defenzivu, pogotovo u HNL-u, gdje svaka ekipa igra bunker protiv Dinama(što je i sasvim očekivano)?
  • Crni86
    14.8k
    Igra obranu kao MbappeZagi

Kao i hoxha.
  • Zagi
    11.4k
    Ne mora krilo biti Kante u obrani ali ne možeš igrati 10 na 11.
    Široki nas izdominirao.

Makar da , od Hoxhe nikakve koristi. Pogotovo kada se protivnik povuče.
    Kada mijenja svu trojicu naprijed, ja bih stavio
    Varela-Kule-Topić
    +Stojković

Sve u drugom poluvremenu. Nitko od nabrojanih nije za prvu.
  • Zagi
    11.4k
    A nije brate Hoxha najbolji u obrani ali za Varelu trenutno je Gattuso i Kante u jednom.
    Ovaj doslovno stoji i ode na poziciju za kontru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.