• Crni86
    14.9k
    ne bi se slozio nikako..

Hoxha je jedno od gorih krila koje sam gledao defanzivno. Nista on ne kuzi, tko, gdje , s kim.

Pogubljen je do daske. Svaka utakmica preko njegove strane curi, ispada kao ratkapa, kasni, lose se postavlja.

Malog se bar treba odgojit da stekne naviku vracanja nazad, za hoxhu nema spasa jer ne kuzi osnove. Dzabe je u obrani, sam zajebe suigrace jer misle da su 2 na 2, a ustvari je 1 vs 2
  • CastAway1986
    3.9k
    pa zar nije napisano da ce se po Krivaka u idućem prijelaznom roku??
    @Orc123 Krivak(jedan od najtalentiranijih igraca lige) i da je došao nebi se odmah dovodio kao prva opcija nego bi bio zamjena za Lisicu
  • pešća
    482
    Imamo li kakav postotak?
  • Keyser Soze
    15.9k
    Navodno smo i mi bili u priči za dolazak Livakovića, ali se prelomilo i vjeruje se Nevistiću.
  • ElDorado
    5.7k
    prejaka nam je vjera
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    vjeruje se Nevistiću.Keyser Soze

Samo je vjera sačuvala mene...
  • Ljubo
    38
    Samo je vjera sačuvala mene...Tvrdica McTvrdi

Ljubio sam Boga a on mi dao tebe
    Neva moj
  • Dadox
    918
    Napisano je ovdje svašta.Najviše tko šta misli i tko je kome kaj reko ui 4 oka. Zato se ljudi iz kluba ščuđavaju kada tu saznaju da se radi na Krivaku i Liviju.
  • tigric
    839
    Livi u Gironu na posudbu
  • Maximo
    813

Ako smo stvarno imali opciju i odlučili se za nevu,onda ga fućkaj
  • Orc123
    13.1k
    Ako je postojala i mala sansa da se vrati Livija u Dinamo, taman i na posudbu samo to se trebalo napraviti....a sta, Nevu razvijamo kao buducu neku prodaju ili kaj? Realno Nevi je Dinamo max u karijeri i za njega nikad necemo dobiti vise od 1milje eura ako i to. Golmani nisu na nekoj cijeni, pogotovo prosjecni. Dobar je Neva golman ali imati Livija na golu, u sezoni u kojoj je naslov maksimalni prioritet, je blagoslov.....steta, velika steta!

Sto se tice odlaska u Gironu? Jako mi drago da je otisao u jaku ligu, u klub bez pritiska velikog, a dolazi kao 1. Golman i dobit ce kontinuitet i mir. Nadam se da ce bit u formi i pomoci klubu da ostanu u LaLigi...nije Girona los klub ali su katastrofalno usli u sezonu. Ako nista, jako blizu ce mu bit frend olmo pa ce moc razglabat i dogovarat kad ce se zajedno opet vratiti u najveci i najdrazi klub na svijetu!
  • Keyser Soze
    15.9k
    Dinamo je krenuo prema transferu Livakovića po mojim informacijama. Od iste sam osobe dobio da Livaković odlazi u Gironu sat vremena nakon što mi je rekao da ga mi želimo, a to je bilo puno prije nego su naši mediji izvjestili o interesu Girone tako da je izvor dobar. Navodno je Boban prelomio i odlučio da se ne ide u ovaj transfer i da treba vjerovati Nevistiću. Bolje da nisam išta pisao po tom pitanju, rekao sam samo jednoj osobi s kojom izmjenjujem informacije.

I iskreno podržavam. Nevistić je u formi najbolji golman lige, čvrsto stojim pri tom.
  • Pacho
    4.6k

A kad ce napokon biti u formi? Ili je ta razina forme neki apstraktni koncept?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.